Άκυρος ο διαγωνισμός για το πλοίο στη Μυτιλήνη - Φοβούνται οι εφοπλιστές για τα πλοία τους - Έτοιμοι για μάχη δηλώνουν οι κάτοικοι! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2016

Άκυρος ο διαγωνισμός για το πλοίο στη Μυτιλήνη - Φοβούνται οι εφοπλιστές για τα πλοία τους - Έτοιμοι για μάχη δηλώνουν οι κάτοικοι!

Άκυρος ο διαγωνισμός για το πλοίο που θα διέμεναν οι μετανάστες στη Μυτιλήνη - Φοβούνται οι εφοπλιστές για τα πλοία τους και γυρίζουν την πλάτη στις 900.000 ευρώ το μήνα - Έτοιμοι δηλώνουν οι κάτοικοι ακόμα και για μάχη!

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Αν και το τίμημα ήταν ιδιαίτερα υψηλό (σχεδόν 30.000 ευρώ την ημέρα) τελικά ο πλειοδότης του διαγωνισμού δεν εμφανίστηκε για να υπογράψει τη σύμβαση και έτσι ο διαγωνισμός ακυρώθηκε και θα πραγματοποιηθεί καινούργιος.
Όμως αλήθεια τι ήταν αυτό που έκανε τον πλοιοκτήτη εν μέσω κρίσης να γυρίσει την πλάτη στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός σχεδόν εκατομμυρίων ευρώ;

Οι ψίθυροι στην ιδιαίτερη μου πατρίδα μιλάνε για φόβο. Ότι δηλαδή οι απειλές που εκτοξεύθηκαν τις προηγούμενες ώρες από μεγάλη μερίδα των πολιτών που είπαν ότι "θα βυθίζουν το πλοίο που θα πιάσει λιμάνι" ίσως τελικά να μην είναι και τόσο αβάσιμες και φαίνεται να έπιασαν τόπο. Δηλώνουν οι κάτοικοι ότι η άφιξη πλοίου θα σημάνει και την μόνιμη παραμονή των μεταναστών στο νησί και σε αυτό το σενάριο είναι πανέτοιμοι να αντιδράσουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
Η αλήθεια είναι ότι το νησί είναι στα κάγκελα. Κάτι το δεύτερο χοτ σποτ, κάτι η ύποπτη σιωπή των ΜΜΕ (τοπικών και εθνικών) κάτι οι ύβρεις που λαμβάνουν από τον δήμαρχο (που χαρακτήρισε χιλιάδες ψηφοφόρους του ακροδεξιούς) και τις τοπικές του Σύριζα (που εδώ και 10 μέρες δεν τολμούν να βγουν από τα σπίτια τους και τις ανακοινώσεις τις βγάζουν από τα σπίτια και τα γραφεία τους) δεν αργεί το μείγμα να είναι άκρως εκρηκτικό.

Το σίγουρο είναι ότι στο επόμενο μπαμ με μετανάστες τα σιδερικά που αυτή τη φορά έμειναν πίσω από πόρτες για άμυνα, θα βγουν έξω και αυτό το ξέρουν πλέον ΟΛΟΙ και ας κάνουν την παλαβή.
Απ΄ότι μου μεταφέρουν ο γνωστός εκφωνητής ραδιοφωνικού σταθμού στη Μυτιλήνη (Παπούκας) πρωτοστατεί και πλέον έχει σηκώσει τη σημαία της πραγματικής ενημέρωσης του τι συμβαίνει στο νησί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: