9η μέρα χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2016

9η μέρα χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη


Στρόγγυλες δέκα ημέρες χωρίς λεωφορεία θα κλείσει αύριο Δευτέρα (26/9) η Θεσσαλονίκη, καθώς και σήμερα Κυριακή είναι δεδομένο πως θα συνεχιστεί η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Μάλιστα, για αύριο Δευτέρα είναι προγραμματισμένη πορεία των εργαζομένων για τις 10 το πρωί. Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους «Την Δευτέρα 26/09/2016 όλοι μαζί μια γροθιά ,μια φωνή συγκεντρωνόμαστε στα γραφεία του Ο.Α.Σ.Θ και διαμαρτυρόμαστε για την συνεχόμενη τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.

Απαιτούμε από κυβέρνηση και διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ να βάλει τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στην εργασία μας και το μέλλον αυτής. Αγωνιζόμαστε για δημόσια επιβατική μεταφορά η όποια θα ει ναι προσιτή στην κοινωνία και αντάξια της πόλης,στην όποια κατοικούμε. Συμπολίτες-σες, φίλιο επιβατικό κοινό, συσπειρωθείτε , γίνετε αρωγοί και συμπαραστάτες των εργαζόμενων στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στην δημόσια επιβατική μεταφορά, μην μένετε απαθείς στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην καθημερινή ταλαιπωρία που μας επέβαλε η διαχειριστική κυβέρνηση .Συμπορευθείτε και διαδηλώστε μαζί με τους Εργαζόμενους Ο.Α.Σ.Θ ,ενάντια στην κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση που μας επιβάλουν».

Υπενθυμίζεται πως από χθες η διοίκηση του ΟΑΣΘ κάνει λόγο για νέα τιμολογιακή πολιτική, που θα σημάνει και άνοδο σε τιμές καρτών – από το 2017 (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: