Τα ζώδια σήμερα 31/7/2016 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Ιουλίου 31, 2016

Τα ζώδια σήμερα 31/7/2016



ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε στρέφει προς το παρελθόν, ώστε να προσδιορίσεις την αρχική πηγή κάποιων καταστάσεων ή εμμονών που «κουβαλάς» μέχρι σήμερα. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να επανεξετάσεις μια επαγγελματική πρόταση αλλά και να αξιοποιήσεις παλιό υλικό, που σε… περιμένει για να το ανακαλύψεις!

Ερωτικά

Δεν είναι εύκολο να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα, είτε γιατί λαμβάνεις αντιφατικές εικόνες από το άτομο που θα… μπορούσε να σε ενδιαφέρει, είτε επειδή η δική σου διάθεση είναι ασταθής. Δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Με τον Ερμή στην Παρθένο, έχεις όλα τα περιθώρια για να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, επιμένοντας περισσότερο σε εκείνα που ήδη γνωρίζεις αλλά κάποια στιγμή εγκατέλειψες. Παράλληλα όμως καλείσαι να ασχοληθείς και με ένα αγαπημένο πρόσωπο, που έχει εγκλωβιστεί ψυχολογικά σε ιστορίες του παρελθόντος.

Eρωτικά

Φαίνεται να έχεις «εγκλωβιστεί» ανάμεσα σε δύο επιλογές, που χαρακτηρίζονται αμφότερες από μια… ευδιάκριτη ηλικιακή διαφορά αλλά σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να αποφασίσεις, οπότε περίμενε τις καλύτερες ημέρες που έρχονται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι είναι βέβαιο ότι μπορείς να κάνεις πολλά για να προσδώσεις στα πράγματα την «χαμένη λάμψη» τους. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να προβείς σε μια αναδιάταξη του χώρου σου, ενώ μπορεί να σε ωφελήσει και μέσα από την ρύθμιση ενός περιουσιακού ζητήματος.

Ερωτικά

Αν σου τεθεί δίλημμα ανάμεσα σε μια «φαντεζί» περίπτωση και μια άλλη που κινείται σε «κλασικά» ή πιο παραδοσιακά μονοπάτια, σε συμφέρει σίγουρα να επιλέξεις την δεύτερη, που εκτός από την αξιοπιστία της μπορεί να σε καλύψει και συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε χρίζει το κεντρικό πρόσωπο της ημέρας και το ευτύχημα είναι ότι στην παρούσα φάση, ο Ερμής στην Παρθένο προάγει τις κλασικές αξίες, κάτι που σαφώς ανήκει στα πλαίσια των βασικών… αρμοδιοτήτων σου! Ίσως μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να βρεθείς με άτομα, με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα ή ένα κοινό παρελθόν.

Ερωτικά

Μπορεί να εξαντλήσεις τον υποκειμενισμό σου, είτε για να μην πληγώσεις τον άνθρωπο σου, είτε επειδή απλά… εθελοτυφλείς, ωστόσο το πολύ πιο σημαντικό για σένα είναι να απαλλαγείς από συναισθηματικές αδυναμίες που σε κρατάνε πίσω.


ΛΕΩΝ


Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου, αφού θα τα βρεις μπροστά σου και μάλιστα σύντομα. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο, μπορεί να ξαναφέρει στο «τραπέζι» μια παλιά οικονομική σου υπόθεση αλλά και να σε βοηθήσει να αποκτήσεις κάτι με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία..

Ερωτικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο σου αλλά επειδή είναι στα… τελευταία της, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να «κτίσεις» μια σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει την κοινωνικότητά σου κι είναι πιθανό να γνωρίσεις νέους φίλους ή να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα όμως ο Ερμής στο ζώδιο σου μπορεί να συνεισφέρει σε νοητικές και συναισθηματικές παλινδρομήσεις, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα μια μεγαλύτερη εσωστρέφεια ή μια αδυναμία λήψης αποφάσεων

Ερωτικά

Βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την… ευτυχία κι όσο κι αν προσπαθείς να «κρύψεις» τα συναισθήματα σου, επειδή κάτι σε ανησυχεί, δεν θα αργήσει ή στιγμή που όλα θα αποκαλυφθούν, διώχνοντας μακριά τους φόβους και τις επιφυλάξεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να διαχειριστείς αντιδράσεις ή συμπεριφορές ατόμων του περιβάλλοντος σου, που υπαγορεύονται κυρίως από το συναίσθημα. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντας σου το έναυσμα για να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει.
Ερωτικά

Δεν είναι εύκολο να σταθεροποιήσεις τις επιθυμίες σου με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε επιλογές, που… σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι!

Κάνε λοιπόν τις «κατακτήσεις» σου, χωρίς όμως να δίνεις υποσχέσεις για την συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο εξυπηρετεί άριστα τις βλέψεις σου για ταξίδια κι εκδρομές. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε ωθεί να στραφείς στην βοήθεια ενός συλλογικού φορέα, προκειμένου να βρεις τις καλύτερες λύσεις σε ένα περιουσιακό θέμα που σε απασχολεί ή να «μυηθείς» σε μια παραδοσιακή τεχνική. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν φίλο από τα παλιά.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, που δείχνει να εκπληρώνει πολλά από τα «προαπαιτούμενα» σου. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να την «φρεσκάρεις», ανασύροντας κάποιες παλιές καλές στιγμές της.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αστάθεια στα οικονομικά σου, είναι βέβαιο όμως ότι σύντομα θα διασκεδάσεις τις όποιες ανησυχίες σου. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο, σε καλεί να αξιοποιήσεις ένα κληροδότημα ή να συνεχίσεις μια επαγγελματική οικογενειακή παράδοση, παραλαμβάνοντας την «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο.

Ερωτικά

Ακόμη κι αν αυτά που νομίζεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μπορεί να σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα, παρακάμπτοντας προβληματισμούς ή «κολλήματα» που θα μπορούσαν να σε εγκλωβίσουν σε μια «στείρα» απραξία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που φαίνεται να αναζητούν την προστασία σου, δεν αποκλείεται όμως τελικά να αποδειχθεί ότι εσύ είσαι ο/η ανίσχυρος/η! Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με κάποιον ειδικού, που είναι «παλιός στο κουρμπέτι». Επιπλέον, μπορεί να επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά και να φορτιστείς συναισθηματικά.
Ερωτικά

Ότι κι αν σου πουν σήμερα… μην το «δέσεις», από εκεί και ύστερα όμως δεν σημαίνει ότι ο/η «ένοχος» έχει και κακές προθέσεις απέναντι σου. Καλό είναι λοιπόν να είσαι δύσπιστος/η αλλά και επιεικής απέναντι στις αδυναμίες των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε… ταλαιπωρήσει με μια σειρά από καθημερινές εργασίες, που δεν έχουν μεν «κομβική» σημασία αλλά πρέπει να γίνουν. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο, φαίνεται να ενεργοποιεί μια παλιά οικονομική προοπτική, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα στοιχεία σε σχέση με ένα περιουσιακό ή κληρονομικό ζήτημα.


Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου δίνει μια έσχατη ευκαιρία για να βρεις την ευτυχία, φαίνεται όμως να υπάρχουν και κάποιες άλλες προτεραιότητες, που θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς σου.


ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο αυξάνει τον συναισθηματισμό σου, κάνοντας σε πιο επιρρεπή στις… αδυναμίες σου! Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του παρελθόντος, μαθαίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτές. Επιπλέον, μπορεί να σου προκύψει μια συνεργασία με ένα πρόσωπο που διαθέτει πείρα και ειδικές γνώσεις.

Ερωτικά

Το μυαλό σου φαίνεται να έχει «κολλήσει» σε ένα πρόσωπο αλλά θα ήταν λάθος να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση που θα σε δεσμεύσει. Αύριο ξημερώνει μια νέα ημέρα και θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα πολύ πιο καθαρά.


astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: