Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 Μπέλλα Κυδωνάκη


Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 27/6 έως και 3/7;



Δοκιμάζεις να πλησιάσεις ένα άτομο με την μεγαλύτερη δυνατή ευαισθησία που θα μπορούσες να διαθέσεις. Όλα είναι κάπως δύσκολα για τον δικό σου ψυχισμό γιατί υπάρχουν αρνήσεις και αντιστάσεις, αλλά δεν πρέπει να το βάλεις κάτω, κυρίως αν σχετίζεσαι με έναν Αιγόκερω που η κατάσταση είναι φλου. Τα πάντα σου φαίνεται ότι έχουν ημερομηνία λήξης ή μπαίνουν όρια τα οποία δεν σου αρέσουν καθόλου. Επειδή υπάρχει μια σκοπιμότητα που δεν μπορείς να συλλάβεις εύκολα, μην βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα είναι μοναδική αλλά χρειάζεται από την πλευρά σου αρκετή μαεστρία για να μην πληγώσει ο ένας τον άλλον.


Βρίσκεσαι σε μια φάση που όλα γύρω σου είναι πιο εύκολα, αφού φίλοι και γνωστοί είναι δίπλα σου και δεν μένεις καθόλου μόνος/η. Το μυστικό είναι να αποδεσμευτείς αυτή την περίοδο από μια σχέση που έχει και άλλες προεκτάσεις, όπως πχ οικονομικές, για να μπορέσεις να τη δεις ξεκάθαρα. Αλλιώς δεν θα είσαι ο εαυτός σου και δεν θα κάνεις τελικά αυτό που θέλει η καρδιά σου αλλά αυτό που θέλουν οι ανάγκες σου. Μέσα από ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, όπου νιώθεις προστασία και κυρίως ηρεμία, μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που πιθανόν να πρέπει να ενώσετε τις γνώσεις σας για μια κοινή προσπάθεια που αφορά σε κοινωνική βοήθεια. Όμως θα δέσετε τόσο πολύ από την αρχή που σίγουρα θα δημιουργηθεί σχέση


Είσαι κάπως διστακτικός/η με θέματα που αφορούν καινούργιες σχέσεις, όχι γιατί δεν μπορείς να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, αλλά γιατί φοβάσαι να ξανοιχτείς και να δοκιμάσεις διαφορετικές εμπειρίες. Είσαι μάλλον στις κλειστές σου γιατί αυτή την περίοδο, ωριμάζεις και βάζεις όρια που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς προσωπικά. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, τα βλέπεις όλα πολύ σοβαρά αυτή την περίοδο και ίσως σκέφτεσαι τη δημιουργία οικογένειας, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν αγχώνεσαι με το παραμικρό. Η σχέση με έναν Αιγόκερω σε βάζει σε μια άλλη διάσταση και πιθανόν να νιώσεις ότι για λίγο θα χάσεις τον εαυτό σου. Αλλά όλα συμβαίνουν για να μπεις σε ένα συγκεκριμένο καλούπι, το οποίο είναι απαραίτητο για αυτό το δεσμό.


Υπάρχουν γρήγορες εξελίξεις ακόμα και σε υποθέσεις που θεωρούσες χαμένες, όπως η εξαφάνιση ενός συγκεκριμένου ατόμου και η επιστροφή του που θα είναι μεγάλη έκπληξη για σένα. Διατήρησε όμως την ψυχραιμία σου και μην αναλωθείς σε πολλές συζητήσεις που αφορούν κυρίως στο παρελθόν. Με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ θα αρπάξεις την ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα γιατί οι συγκυρίες το ευνοούν. Το μυστικό είναι να αποδεχτείς το άλλο το άτομο όπως είναι και να μην προσπαθείς να το αλλάξεις βάσει των δικών σου επιθυμιών. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί ξαφνικά να νιώσεις τον κεραυνοβόλο έρωτα με ένα πρόσωπο που είναι μικρότερό σου ή Κριός. Η στάση σου θα είναι μάλλον παθητική γιατί όλο αυτό σε ξεπερνάει.


Έχεις αποδεχθεί με μεγάλη ειλικρίνεια κάποια λάθη που ίσως έχουν γίνει από την πλευρά σου και έχεις μειώσει το Εγώ σου κατά πολύ. Γι’ αυτό βιώνεις μια διαφορετική πραγματικότητα η οποία σε βοηθά να σπάσεις πολλά από τα όρια. Η σχέση σου με ένα άτομο που βρίσκεται κάπως μακριά σου μπορεί να έχει μέχρι στιγμής μια πλατωνική χροιά αλλά πιθανόν να σκέφτεσαι και την οικογένεια μαζί του. Χωρίς να είναι ο μεγάλος σου έρωτας, θα σε παρασύρει να κάνεις πράγματα που θα είναι μοιραία για την ζωή σου. Εφ' όσον επιμένεις να είσαι με έναν Υδροχόο θα πρέπει να καταλάβεις περισσότερο τον ψυχισμό του και να μην κάνεις κινήσεις που θα φανούν πολύ ατομικές ή εγωιστικές. Είναι καλύτερα να έχεις πνεύμα συντροφικό.


Έχεις βάλει ένα φρένο σε όλες τις έξαλλες ή τρελές καταστάσεις και προσπαθείς να κινηθείς όπως ήξρες, για να μην υπάρχουν ξεσπάσματα ή δυσκολίες. Με έναν Σκορπιό έχεις την τάση να ταυτιστείς και να είσαι πολύ κοντά του αλλά μερικές φορές φοβάσαι ότι κάποιες αποκαλύψεις θα χαλάσουν το κοινό σας μέλλον. Χρειάζεται να καταλάβεις ότι μόνο αν σε αγαπά πραγματικά, θα μπορέσει να σε αποδεχτεί όπως είσαι γιατί αλλιώς όλα είναι ψεύτικα και επιφανειακά. Όσο κρατάς τις σωστές αποστάσεις, δίκαια και με μέτρο με έναν Τοξότη, θα είσαι πολύ καλά. Η νέα γνωριμία σου με έναν Καρκίνο θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να τον βάλεις στην καθημερινότητά σου και να τον κρατήσεις στο πλευρό σου γιατί κάπως τον εμπιστεύεσαι.


Έχεις μια εσωστρεφή ή πολύ συναισθηματική συμπεριφορά και αυτό μπορεί να ξενίσει τον Κριό που μέχρι τώρα σε ήξερε αλλιώς. Όλα είναι τελείως διαφορετικά και εκεί που πίστευες ότι είχες έρθει πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που σου είχε δείξει ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή, τώρα υπάρχει απομάκρυνση. Μάλλον όμως εσύ έχεις αποστασιοποιηθεί και χωρίς να το καταλάβεις έχεις μια πολύ συνεσταλμένη στάση, η οποία σε βγάζει έξω από τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Η επαφή με έναν Καρκίνο είναι κάπως ιδιαίτερη γιατί εσύ μιλάς για επικοινωνία και εκείνος για προδοσία, οπότε δεν χρησιμοποιείτε κοινή γλώσσα. Αν θέλεις την επαφή, κάνε την ανάλογη προσαρμογή ή συμβιβασμό.


Ενώ έχεις το σθένος, λόγω του Άρη στο ζώδιό σου, να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και κυρίως οτιδήποτε αφορά στην ανεξαρτησία και την ελευθερία σου, εσύ, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί ακόμα και να χωρίσεις ή να γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο που δεν περίμενες και να το ακολουθείς παντού με πάθος. Με έναν Κριό σίγουρα θα έχεις αυτού του είδους την επαφή και την επικοινωνία. Όλα τα παράξενα σε εσένα θα συμβούν αυτό το διάστημα γιατί έχεις μέσα σου μια δύναμη που σε κάνει να μην φοβάσαι και να μην θέλεις εξαρτημένες σχέσεις. Για αυτό, αν έχεις έντονη επιθυμία και βλέπεις ότι δεν πάει άλλο, θα μιλήσεις ανοικτά σε ένα Λέοντα για αυτά που νιώθεις, χωρίς να σε ενδιαφέρει τελικά τι θα πει ή αν θα σε αποδεχτεί.


Υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα η οποία δεν σε αντιπροσωπεύει 100% και νιώθεις ότι δεν είσαι ο εαυτός σου. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα σε βάλει σε μια διαφορετική συχνότητα και ίσως αισθανθείς ότι δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Όλα θα αλλάξουν, αν εσύ δεν έχεις ένταση και πολύ παθιασμένα συναισθήματα. Δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς με την πρώτη τις ευαισθησίες ενός Σκορπιού. Παρ’ όλο που παίζεται ένα παιχνίδι σκληρό και συγχρόνως κρυφό και δεν μοιράζεσαι πράγματα μαζί του, εσένα αυτό σε ενοχλεί γιατί όλα θα ήταν πιο εύκολα, αν υπήρχε ανοιχτή επικοινωνία. Μην ξεχνάς ότι είναι και ο Κρόνος στο ζώδιό σου και κατά κάποιο δεν σε αφήνει να κάνεις υπερβολές.


Οι σχέσεις σου είναι πολύ πιο εύκολες, λόγω της Αφροδίτης στον Καρκίνο και θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να καλύψεις ακόμα και κάποιες προσωπικές ανασφάλειες γι' αυτό θα δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου σε ό, τι κάνεις. Ο Καρκίνος θα ανταποκριθεί 100% και θα μπει σε μια διαδικασία που σίγουρα θα σε συγκινήσει. Πάντως προσαρμόζεσαι σε μια καλύτερη πραγματικότητα και θα βάλεις τα δυνατά σου να δείξεις μια διαφορετική συμπεριφορά η οποία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος. Η στήριξη που θα έχεις από την οικογένεια θα είναι ένα επιπρόσθετο στοιχείο για να νιώσεις καλύτερα. Αν γνωρίσεις ξαφνικά ένα νεώτερο άτομο ή τελείως ακατάλληλο για την δική σου πραγματικότητα και νιώσεις έντονη ερωτική έλξη, μην πανικοβληθείς γιατί νομίζεις ότι χάνεις τον εαυτό σου. Έτσι είναι τα μοιραία και απρόσμενα.


Υπάρχει ένα πάθος που υποβόσκει μέσα σου και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς, κυρίως για έναν Ταύρο ή Σκορπιό, το οποίο θεωρούσες ότι είχες ξεπεράσει. Οι αναμοχλεύσεις που γίνονται μέσα σου είναι πολύ έντονες και ιδιαίτερες γι' αυτό μην εκπλαγείς, αν σηκώσεις το τηλέφωνο για να πεις ένα «γεια» ή προσπαθήσεις να μάθεις νέα του μέσω άλλων ατόμων. Το θέμα είναι τι νιώθεις και όχι τι λέει η λογική ή η τρέχουσα πραγματικότητα. Ο Καρκίνος σε βάζει πάντως μέσα στο πρόβλημά του και μοιράζεται μαζί σου όλα τα θέματα που έχει με την οικογένειά του. Το καλό είναι ότι βοηθάς και έχεις καλή διάθεση, ακόμα και σε πράγματα έξω από εσένα που κάνει ή λέει.


Βάζεις τα δυνατά σου και παίρνεις τα ρίσκα σου πάνω σε ένα ερωτικό θέμα. Ενώ παλιά δίσταζες και σκεφτόσουν την εικόνα σου απέναντι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τώρα είσαι πιο απελευθερωμένος/η και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Η σχέση με τον Σκορπιό διαφοροποιείται και είναι πιο εύκολη από άλλες φορές αλλά χρειάζεται και εδώ να ξέρεις τελικά τι θέλεις και τι δεν θέλεις γιατί μερικές φορές κυνηγάς χίμαιρες και φαντασιώσεις και είναι δύσκολο μετά να ανταποκριθεί. Με τον Δίδυμο κουβεντιάζετε αλλά δεν καταλήγετε πουθενά γιατί οι συζητήσεις σας δεν έχουν αρχή, μέση και τέλος. Περισσότερο επικοινωνείς, όταν υπάρχει και ρέει το συναίσθημα και όχι πολλά λόγια ή κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: