Πως έγινε η μοιραία πτώση του 9χρονου στον Βουραϊκό. Τι λέει ο ΟΣΕ. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016

Πως έγινε η μοιραία πτώση του 9χρονου στον Βουραϊκό. Τι λέει ο ΟΣΕ.

Από αυτό το σημείο έπεσε στο κενό ο μικρός Βασίλης ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς και αδέρφια του στο φαράγγι του Βουραϊκού. Το άτυχο αγόρι προφανώς κοιτούσε τα άγρια νερά του καταρράκτη, έβαλε το ποδαράκι του στο κενό και έπεσε.Δεν πρόλαβε ούτε να φωνάξει, ούτε να πιαστεί από κάποιο σημείο της γέφυρας.
Στο σημείο δεν υπάρχει προστατευτικός τάπητας. Το πέρασμα είναι μικρό και έχει ουσιαστικά και από τις δυο πλευρές κενό. Δεν είναι όπως στην γέφυρα της Ζαχλωρούς όπου εκεί το πέρασμα είναι ασφαλές.

«Δεν υπάρχει πουθενά κακοτεχνία. Αυτό που νοιάζει τον ΟΣΕ είναι να κυκλοφορούν τα τρένα με ασφάλεια. Η συγκεκριμένη γέφυρα έχει ένα διαδρομάκι, το οποίο χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους εργαζόμενους του ΟΣΕ που προβαίνουν στην συντήρηση της γέφυρας, απαγορεύεται η διέλευση παντός άλλου. Δεν είναι κατασκευαστικό λάθος της γέφυρας, ούτε κάτι που έγινε από αμέλεια. Είναι έτσι η κατασκευή της γέφυρας»,τόνισε ο Χρήστος Οικονόμου, προϊστάμενος γραμμής Πάτρας ΟΣΕ.

Ο υπεύθυνος του ΟΣΕ μπορεί να ανέφερε στο Star ότι δεν υπάρχει κατασκευαστικό λάθος, όμως όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια διαδρομή που 150 ολόκληρα χρόνια τη διανύουν χιλιάδες περιπατητές που πολλές φορές έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, καθώς πρόκειται για μια υπέροχη διαδρομή. Έτσι και η οικογένεια του Βασίλη, ξεκίνησε από το χωριό Ζαχλωρού.

Τα αγοράκια ήταν πολύ χαρούμενα που θα ξεκινούσαν την πεζοπορία προς το Διακοφτό. Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία.

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: