Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Κώστα Σημίτη στο Κολωνάκι - Ποιο πρόσωπο ήταν μαζί του - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2016

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Κώστα Σημίτη στο Κολωνάκι - Ποιο πρόσωπο ήταν μαζί του

Ο «ήσυχος» και «αθόρυβος» καφές στο κέντρο της Αθήνας


Σε γνωστό café στο κέντρο του Κολωνακίου εθεάθη το πρωί του περασμένου Σάββατου ο Κώστας Σημίτης.
Ο πρώην Πρωθυπουργός είναι γνωστός Κολωνακιώτης και επί δεκαετίες τηρεί με ευλάβεια την αγαπημένη του συνήθεια να πηγαίνει για καφέ και μάλιστα σε συγκεκριμένο καφέ –εστιατόριο της περιοχής.

Μαζί με την πάνω από 50 χρόνια σύζυγό του, Δάφνη, το Σάββατο που μας πέρασε απήλαυσαν τον καλό καιρό και κάθισαν στο αγαπημένο τους τραπέζι σε γνωστό καφέ στο κέντρο το Κολωνακίου όπου και τους εντόπισε ο φακός του περιοδικού HELLO.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, ως Καρκίνος, έχει προσκόλληση σε συγκεκριμένες συνήθειες που με τον Κρόνο σε όψη με τον Πλούτωνα είναι διαχρονικά καθιερωμένες ενώ η υδάτινη φύση του ζωδίου του τονίζει την ανάγκη να διαφυλάξει τις προσωπικές του στιγμές και για αυτό προτιμά να κινείται όσο γίνεται πιο διακριτικά και να μην προκαλεί τα βλέμματα.

Έτσι, ήσυχα και απλά, ήπιε τον αγαπημένο του χυμό στο τραπέζι δίπλα στην ξύλινη τζαμαρία καφεστιατορίου μαζί με τη σύζυγό του όπως κάνει συνήθως. Γεγονός που μαρτυρά και η φωτογραφία που, αν και έχει τραβηχτεί περίπου ένα χρόνο πριν, είναι πανομοιότυπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add