Η τραγική ιστορία του Βαγγέλη: Είχε το θάρρος να μιλήσει και να σωθεί! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2016

Η τραγική ιστορία του Βαγγέλη: Είχε το θάρρος να μιλήσει και να σωθεί!

Ο Βαγγέλης 7 ετών, κάλεσε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056», από καρτοτηλέφωνο πρωινές ώρες και ανέφερε ότι έχει φύγει από το σπίτι του και χρειάζεται βοήθεια.


Του ζητήθηκε να τους πει το λόγο φυγής του από το σπίτι του και που βρισκόταν την ώρα της συνομιλίας τους. Το παιδί ανέφερε ότι κακοποιείται σωματικά τόσο ο ίδιος αλλά και η μητέρα του και η μητρική γιαγιά του, από το νέο σύντροφο της μητέρας του και δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση!

Ενημερώθηκε για τη διαδικασία που ακολουθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε περιπτώσεις όπως τη δική του, και στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές για να επιληφθούν και να παραλάβουν το παιδί από το σημείο που τους υπέδειξε.

Λίγη ώρα αργότερα ο Βαγγέλης βρισκόταν σε ασφαλές περιβάλλον και στη συνέχεια παραδόθηκε στη ζεστή αγκαλιά της μητέρας του.

Ακολούθως οι δυό τους καθώς και τα δυο μικρότερα σε ηλικία αδέλφια του Βαγγέλη, μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο χώρο, ασφαλείς, μακριά από τον νέο σύντροφο της μητέρας του.

Η «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» (Χαμόγελο του Παιδιού) λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προκειμένου να βοηθήσει και να βρεθεί δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: