Όλοι νομίζουμε ότι είμαστε αθάνατοι... - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2015

Όλοι νομίζουμε ότι είμαστε αθάνατοι...


Όλοι νομίζουμε ότι είμαστε αθάνατοι. Δεν είμαστε. Αθάνατοι είναι εκείνα τα όντα που δημιούργησαν τη συνέχεια της συνειδητότητας και έγιναν ζώντες ψυχές. Αν δεν οικοδομήσετε μια ζώσα ψυχή μέσα σας, αμέσως όταν θα πεθάνετε, θα διαλυθείτε, θα είστε τελειωμένοι. Τότε πώς ενσαρκώνεστε;

Δεν ενσαρκώνεστε. Οι πράξεις σας, τα συναισθήματά σας, οι σκέψεις σας, αντηχούν στο Σύμπαν και έρχονται πίσω και σχηματίζουν την ίδια προσωπικότητα που είχατε. Αυτό είναι αυτό που ονομάζεται στην Ινδική και Θιβετανική σοφία, "scandas". Είναι τα scandas που χτίζουν ό, τι είστε τώρα, και δεν έχετε καμία συνέχεια της συνειδητότητας με το παρελθόν, ούτε με το μέλλον.

Αμέσως όταν ο ήλιος μέσα σας ανατείλει, αποκτάτε τη συνέχεια της συνειδητότητας και γίνεστε αθάνατοι. Θυμάστε τις προηγούμενες ζωές σας; Δεν τις θυμάστε. Τότε είστε νεκροί. Ξέρετε πού πρόκειται να πάτε; Δεν το ξέρετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα Χριστούγεννα είναι μια τέτοια σοβαρή στιγμή κατά την οποία πρόκειται να συνειδητοποιήσουμε, "Τι κάνω εδώ; Τι έχω κάνει για εξήντα, εβδομήντα, ογδόντα χρόνια;" Τι κάνατε; Φάγατε. Απολαύσατε. Αυτά είναι όλα. Μισήσατε, θυμώσατε, κλέψατε από τους ανθρώπους, εξαπατήσατε, αυτό ή εκείνο. Αυτό κάναμε. Πώς μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό; Μπορούμε να γίνουμε ένα νέο ανθρώπινο ον.

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Teachings of Christ vol.1


Δεν υπάρχουν σχόλια: