Οι Ρωσοι τουρίστες ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ τις διακοπες στην Τουρκια και ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

Οι Ρωσοι τουρίστες ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ τις διακοπες στην Τουρκια και ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πανικος στα ταξιδιώτικα γραφεια. Ακυρωνουν την Τουρκια και κλεινουν να ερθουν στην Ελλαδα κατοπιν της Βερονικα Κρασενινικοβα ( Διευθυντρια του Ρωσικου Ινστιτουτου Έρευνας και Πρωτοβουλιων για την Εξωτερικη Πολιτικη )
Με ενα αρθρο-κολαφο για την Τουρκια, η γενικη διευθυντρια του Ρωσικου Ινστιτουτου Έρευνας και Πρωτοβουλιων για την Εξωτερικη Πολιτικη, Βερονικα Κρασενινικοβα, κατηγορει την Αγκυρα για την καταρριψη του Ρωσικου μαχητικου.

Υποστηριζει πως η Τουρκια δειχνει οτι συντασσεται με την πλευρα του Ισλαμικου Κρατους και της διεθνους τρομοκρατιας και πως η καταρριψη του αεροσκαφους εδειξε τις προθεσεις της. Καλει δε σε μποϊκοταζ τουρκικων προϊοντων και υπηρεσιων. Μαλιστα ζητα απο τους ρωσους πολιτες να επιλεξουν την «πανεμορφη Ελλαδα με υπερπλουσια ιστορια και φιλικους προς εμας κατοικους».

Αν ηταν συμπτωση η καταρριψη ο Ερντογαν θα επαιρνε αμεσως τον Πουτιν
«Αν αυτο το γεγονος ηταν μια τραγικη συμπτωση, ο Προεδρος Ερντογαν θα επαιρνε αμεσως τηλεφωνο τον Προεδρο Πουτιν να του ζητησει συγνωμη και θα διαβεβαιωνε οτι οι αχαλινωτοι Τουρκοι στρατιωτικοι θα τυχουν της πιο σκληρης τιμωριας», αναφερει και υπογραμμιζει: «Αλλα, οχι. Ο Ερντογαν ετρεξε στο ΝΑΤΟ. Έτρεξε ακριβως γιατι φοβηθηκε τη ρωσικη αντιδραση. Έτρεξε να αναζητησει υποστηριξη στο στρατιωτικο μπλοκ με το αρθρο 5 για τη συλλογικη αμυνα. Αυτο ειναι η καλυτερη και επαρκης αποδειξη του οτι και ο Ερντογαν κατανοει οτι μας χτυπησε πισωπλατα, ετσι οπως ακριβως χαρακτηρισε τη δραση της Τουρκιας ο Προεδρος Πουτιν».
Και οπως εξηγει, «»πισωπλατα» σημαινει οτι τα πληγμα ηρθε απο ενα κρατος που το θεωρουσαμε εταιρο μας».

Οι μασκες επεσαν
«Οι μασκες επεσαν» λεει για την σταση της Τουρκιας και επισημαινει οτι η ρωσικη διπλωματια για μεγαλο διαστημα «εκλεινε τα ματια» στη διφορουμενη πολιτικη της Αγκυρας: «Συζητουσαμε
με τον πρωθυπουργο Ερντογαν οικονομικα προτζεκτ, ανακινησαμε τον «Τουρκικο Αγωγο». Αλλα αγνοησαμε τη δραση της Τουρκιας στην Κριμαια, οπου υπεθαλπτε τους Ταταρους» υπογραμμισε.

Η γενικη ιευθυντρια του Ρωσικου Ινστιτουτου Έρευνας και Πρωτοβουλιων για την Εξωτερικη Πολιτικη, σε αρθρο της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηριζει πως αυτη τη θεση η Τουρκια την πηρε πριν απο πεντε χρονια, οταν αρχισε να βοηθα τις ενοπλες δυναμεις που δημιουργηθηκαν με στοχο την ανατροπη του νομιμου Προεδρου της Συριας Μπασαρ αλ Άσαντ αλλα και ακομα νωριτερα, οταν η τουρκικη πολιτικη εναντια στη Συρια ασκουνταν με εκρηκτικα μεσα.
Μαριονεττα των ΗΠΑ ο Ερντογαν – Θα τον πεταξουν στο τελος

Αναφερομενος στην τουρκο προεδρο, η ρωσιδα αναλυτρια προβλεπει οτι «το ΝΑΤΟ θα υπερασπιστει τον Ερντογαν» αλλα για να το κανει αυτο θα του βαλει «τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι». Οπως υποστηριζει «η Ουασιγκτον εδω και πολυ καιρο χρησιμοποιει υπογειες επιχειρησεις στην Τουρκια για να ανατρεψει τον Ερντογαν, ο οποιος τα τελευταια χρονια επινοησε να ασκησει πολιτικη συμφωνα με τα συμφεροντα του. Ως ανταλλαγμα για τη «συλλογικη αμυνα», η Ουασιγκτον θα παρει απο τον Ερντογαν και ενα και δυο και τρια. Και αυτο θα ειναι το τελος του. Απαξιωμενο τελος, οπως γινεται με καθε αμερικανικη μαριονετα η οποια καποια στιγμη σκεφτηκε να ακολουθησει «ανεξαρτητη» πολιτικη» καταληγει.

Ποτε διακοπες στην Τουρκια – Παμε στην Ελλαδα που ειναι φιλικη
«Όσο οι πιλοτοι μας, με ρισκο της ζωης τους, υπερασπιζονται την ασφαλεια της Ρωσιας στο εξωτερικο μπαινει θεμα τι θα μπορουσε ο καθενας απο μας να κανει. Να εκφρασει τη δικη του κοινωνικη θεση αναφορικα με την Τουρκια. Υπαρχουν τουλαχιστον δυο τροποι για να το κανει», σημειωνει, τονιζοντας: «Πρωτον, δεν μπορει πλεον ουτε λογος να γινεται για διακοπες στα τουρκικα θερετρα».

«Αντι για την Τουρκια μπορουμε να παμε στην Ελλαδα. Πανεμορφη χωρα, με υπερπλουσια ιστορια και κουλτουρα, με φιλικο προς εμας λαο»
«Δεν ξεκουραζομαστε σε εκεινες τις χωρες που σκοτωνουν τους πιλοτους μας. Και δινουν το εδαφος τους για την προετοιμασια και τη μεταφορα η και την αναπαυση των τρομοκρατων. Σκεφτειτε οτι αναπαυεστε σε ενα τουρκικο ξενοδοχειο και στο διπλανο «ξεκουραζονται» καποιοι κυνηγοι κεφαλων μετα απο αιματηρη επιθεση… Πολυ σωστη ειναι η αποφαση του «Ναταλι Τουρς» να διακοψει τις πωλησεις πακετων στην Τουρκια. Αντι για την Τουρκια μπορουμε να παμε στην Ελλαδα. Πανεμορφη χωρα, με υπερπλουσια ιστορια και κουλτουρα, με φιλικο προς εμας λαο», λεει.

Μποϊκοταζ σε τουρκικα προϊοντα – Ετσι κι αλλιως παραγονται στην Ελλαδα
«Μπορουμε να παψουμε να αγοραζουμε οτι γραφει «Παραγωγη Τουρκια». Για ποιο λογο να επιδοτουμε εχθρικη προς εμας χωρα; Τα παντα που παραγονται στην Τουρκια παραγονται και στην Ελλαδα και την Κεντρικη Ασια. Η οικονομια ως στοιχειο της εξωτερικης πολιτικης πρεπει να αναδυεται μεσα απο τα κυριαρχα δικαιωματα του κρατους και του λαου. Δεν μπορει να δρα διαφορετικα» καταληγει η Κρασενινικοβα.
Οι Ρωσοι επιδιωκουν συμμαχια με την Ελλαδα: Διαβαστε την απιστευτη δηλωση Ρωσιδας αναλυτριας appeared first on Ola Gossip.

http://www.xaftas.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add