ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Εγινε γνωστό ότι ο Ατσούν Ιλικάλι, ο μεγαλύτερος παραγωγός μέσων μαζικής ενημέρωσης της Τουρκίας και παρουσιαστής άρχισε συνομιλίες για να αγοράσει ένα τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα. 

Στην φωτογραφία βλέπουμε μια σέλφι του Τούρκου παραγωγού με τον Νταβούτογλου και τον Τσίπρα μετά τον φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας.

Ο Ατσούν Ιλικάλι, για όσους δεν γνωρίζουν ήταν συμπαρουσιαστής στο τηλεπαιχνίδι Survivor Ελλάδας - Τουρκίας μαζί με τον Ελληνα ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Σύμφωνα με τον Τζενγκίς Σεμερτσίογλου της εφημερίδας Χουριέτ, ο Ιλικάλι άρχισε συνομιλίες στην Ελλάδα για την αγορά ενός καναλιού. Ο Ιλικάλι, έχοντας ξεπεράσει μια μεγάλη οικονομική κρίση, θέλει να βρεθεί στην κορυφή αγοράζοντας ένα κανάλι στην Ελλάδα.

Οπως διασπιστώνετε κι εσείς, το ταξίδι του Τσίπρα στην Τουρκία δεν ήταν μόνο για να δώσει το ελεύθερο στους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο αλλά και για να τους βάλει στα πράγματα δίνοντας ακόμη και τηλεοπτικές συχνότητες.

Πολλά από τα δικά μας τηλεοπτικά κανάλια θα κλείσουν και οι εργαζόμενοι θα μείνουν άνεργοι και οι λίγες άδειες θα δοθούν σε όσους "τα σκάσουν χοντρά". Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα απευθύνεται και σε ξένους παίχτες και ένας από αυτούς ενδεχομένως να είναι και η Τουρκία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: