OI ANONYMOUS ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΝΕΑΡΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015

OI ANONYMOUS ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΝΕΑΡΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ


Η Ομάδα χάκερ Anonymous στόχευσαν κυβερνητικές ιστοσελίδες της Σαουδικής Αραβίας σε μια προσπάθεια να σταματήσει την εκτέλεση δια σταυρώσεως ή και αποκεφαλισμού , ποινή που έχει επιβληθεί στον Ali Mohammed al-Nimr το 2012 όταν ήταν 17 ετών για συμμετοχή σε αντικυβερνητική διαδήλωση .
Οι υπερασπιστές του θύματος λένε ότι είναι αθώος και τιμωρείται επειδή ο θείος του υπήρξε θρησκευτικός ηγέτης και ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο οποίος επίσης καταδικάστηκε σε θάνατο το 2014.
Ο νεαρός βασανίστηκε, δεν είχε πρόσβαση σε δικηγόρο και φέρεται να αναγκάστηκε να υπογράψει ομολογία.
Όλες οι νόμιμες οδοί έχουν εξαντληθεί και ο Αλί κινδυνεύει με βάρβαρη εκτέλεση ανά πάσα στιγμή.
Χθες, οι Anonymous, αποκάλυψαν ότι στις 26 Σεπτεμβρίου κατάφεραν να κλείσουν αρκετές κρατικές ιστοσελίδες της Σαουδικής Αραβίας .
Στη συνέχεια , χρησιμοποιώντας το hashtag #OpNimr στο Twitter, προσπάθησαν να αντιταχθούν επικοινωνιακά στην εκτέλεση.
Σε δήλωσή τους, απευθύνονται στο βασιλιά Ζαλμάν και την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας:


« Ένας αθώος νεαρός έφηβος έχει καταδικαστεί σε θάνατο από τη Σαουδική Αραβία και εμείς δεν θα καθίσουμε άπραγοι να παρακολουθούμε ».
»Ήδη 13 δικαστές έχουν εγκρίνει τη θανατική ποινή του Αλί , κάτι που σημαίνει ότι υπολείπεται μόνο η έγκριση από το βασιλιά Ζαλμάν . Δεν μπορούμε και δεν θα επιτρέψουμε αυτό να συμβεί. »

Μεταξύ των ιστότοπων που εμφανίζονται να έχουν χτυπηθεί περιλαμβάνονται: Υπουργείο Δικαιοσύνης (www.saudinf.com), Υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης (www.mcs.gov.sa), Γενικής Διεύθυνση Εκπαίδευσης (tabukedu.gov .sa), Τεχνολογικό Κέντρο για τον στρατό και την ασφάλεια- (psatri.ksu.edu.sa), οι Σαουδαραβικές Αερογραμμές (saudiairlines.com).Ο πλήρης κατάλογος των στοχευμένων ιστοσελίδων έχει δημοσιευθεί στο Pastebin.
Σε μια ανοικτή επιστολή, από τις 22/09 επίσης στο Pastebin οι Anonymous έγραψαν: »Η ποινή του θανάτου του Αλί Μοχάμεντ αλ-NIMR είναι εσφαλμένη … Ζητάμε την απελευθέρωση του εφήβου Ali Mohammed al-NIMR … Πολλοί αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω των νόμων των κυβερνήσεων της Σαουδικής Αραβίας και οι Anonymous έχουν βαρεθεί. »
Τώρα αποκάλυψαν ότι αυτό ήταν μόνο το πρώτο στάδιο της επίθεσής τους στην Σαουδική Αραβία.


« Αυτή η δράση μας δεν γίνεται μόνο για την υποστήριξη του Al-NIMR αλλά και για κάθε αθώο πρόσωπο που έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση ή σε θάνατο. Αυτό είναι το στάδιο 1. Δεν θα θέλατε να προχωρήσουμε και σε άλλα στάδια. Κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας , σας έχουμε προειδοποιήσει 

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add