Αυτό το app σου θυμίζει να πίνεις νερό! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Αυγούστου 30, 2015

Αυτό το app σου θυμίζει να πίνεις νερό!


Κατακαλόκαιρο, αφόρητη ζέστη και η αφυδάτωση καραδοκεί. Ναι, θεωρητικάξέρεις πόσο νερό πρέπει να πίνεις, αλλά στην πράξη; Πίνεις την ποσότητα νερού που χρειάζεται ο οργανισμός σου; Αν ήδη έχεις πάρει την καλοκαιρινή σου άδεια και περνάς ατελείωτες ώρες στην παραλία ίσως ξεχνάς τα βασικά, όπως το να πίνεις νερό!

Υπάρχει τρόπος να έχεις κάποιον να στο υπενθυμίζει συνεχώς: το κινητό σου. Η εφαρμογή Waterlogged μπορεί να σε βοηθήσει να καταγράψεις εύκολα τις ποσότητες κατανάλωσης νερού και να αναλύσει τα δεδομένα. Χρειάζεται απλώς να καταχωρήσεις μία φορά τα ποτήρια και τα μπουκάλια και στη συνέχεια, κάθε φορά που θα πίνεις έστω και μισό ποτήρι νερό, θα πρέπει να επιλέξεις από τη λίστα με φωτογραφίες (αν θες) το σωστό μέγεθος και θα προσμετρηθεί στην ημερήσια κατανάλωση νερού. Επίσης, το Waterlogged θα σου θυμίζει να πίνεις νερό, στέλνοντάς σου υπενθυμίσεις, αν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία φορά που χρησιμοποίησες το app.

Το Waterlogged είναι δωρεάν, αλλά έχει ενσωματωμένες υπηρεσίες που κοστίζουν 2 ή 3 δολάρια και θα σου εξασφαλίσουν καθόλου διαφημίσεις, απεριόριστες υπενθυμίσεις και αναλυτικά γραφικά για το νερό που πίνεις. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή για συσκευές iPhone από εδώ.

Αν δεν βρεις χρήσιμο το συγκεκριμένο app δοκίμασε το Daily Water, που κάνει περίπου το ίδιο. Καλού κακού, τσέκαρε και απλές συμβουλές που μπορείς να υιοθετήσεις για να πίνεις περισσότερο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: