Θεσσαλονίκη: Σάλος από την ταυτότητα του ληστή της Alpha Bank - Τον κάρφωσαν οι κάμερες ασφαλείας! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2015

Θεσσαλονίκη: Σάλος από την ταυτότητα του ληστή της Alpha Bank - Τον κάρφωσαν οι κάμερες ασφαλείας!


Ένα 24ωρο μετά τη ληστεία στο υποκατάστημα της Alpha Bank, ήρθε η σύλληψη του δράστη - Άφωνοι όλοι όσοι τον γνώριζαν...

Την εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας που διαπράχθηκε χθες σε υποκατάστημα της Alpha Bank, επί της οδού Βασ. Όλγας 183, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Ως δράστης συνελήφθη ένας 51χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος οδηγείται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη δύο καταστημάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Το πρώτο είναι κατάστημα πώλησης ξηρών καρπών και το δεύτερο καφετερία.

Όπως έγινε γνωστό, φορώντας καπέλο τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου, ο συλληφθείς μπήκε λίγο πριν από τις 10.00 το πρωί στο υποκατάστημα της τράπεζας, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Μαρτίου, και προσποιούμενος τον πελάτη, κατευθύνθηκε στο γραφείο της διευθύντριας από την οποία ζήτησε με την απειλή όπλου να του παραδώσει τα διαθέσιμα χρήματα. Τελικά πήρε 6.850 ευρώ και έφυγε πεζός.

Αξιοποιώντας υλικό από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής της τράπεζας, όπως επίσης από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων και μαρτυρικές καταθέσεις, αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφτασαν λίγες ώρες αργότερα στα ίχνη του.

Σε έρευνες που έγιναν μετά τη σύλληψή του στην κατοικία του και τις επιχειρήσεις που διατηρεί βρέθηκαν ένα πιστόλι- ρέπλικα με γεμιστήρα και το χρηματικό ποσό των 855 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: