Ζωή Κωνσταντοπούλου VS Σία Κοσιώνη: Ιδού γιατί έγινε χαμός στα Social Media (ΒΙΝΤΕΟ) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου VS Σία Κοσιώνη: Ιδού γιατί έγινε χαμός στα Social Media (ΒΙΝΤΕΟ)





 Καυγάς Κωνσταντοπούλου - Κοσιώνη στον αέρα με προσωπικούς υπαινιγμούς!
 Σε τηλεοπτικό καβγά εξελίχθηκε η συνέντευξη που πήρε η Σία Κοσιώνη από την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, το βράδυ της Δευτέρας, σχετικά με το δημοψήφισμα και την επόμενη ημέρα για τη χώρα μας. Ο εριστικός διάλογος ανάμεσα στις δύο κυρίες πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ανεβασμένους τόνους με την κυρία Κωνσταντοπούλου να κάνει συνεχώς παρατηρήσεις στη δημοσιογράφο για τις ερωτήσεις που της έθετε, για τον χρόνο που της διέθετε για να απαντήσει και για τον τρόπο με τον οποίο ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι παρουσιάζει τις ειδήσεις.

"Αυτό που επιχειρείται από συγκεκριμένους ευρωπαίους αξιωματούχους είναι μια ευθεία, ωμή, αντιδημοκρατική και αντιευρωπαϊκή παρέμβαση σε μια δημοκρατική διαδικασία που έχει εκκινηθεί με απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου" ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχετικά με το δίλημμα ευρώ ή δραχμή.

"Το ερώτημα του δημοψηφίσματος έχει κυριαρχικά διαμορφωθεί από την ελληνική Βουλή. Οφείλουν να σεβαστούν την απόφαση της ελληνική Βουλής. Οφείλουν να σεβαστούν το ερώτημα όπως διατυπώθηκε από την ελληνική Βουλή κυρίαρχα και οφείλουν να μην δημιουργούν σύγχυση στους ψηφοφόρους" τόνισε η Πρόεδρος της Βουλής.

Οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου, Σία Κοσιώνη, σχετικά με το ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης κάνουν λόγο για σχέδιο ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη δραχμή, ανέφερε: "Εννοείτε τον κ. Μητσοτάκη, τον κ . Μπακογιάννη την κα Μπακογιάννη; Ποιον εννοείτε;".

"Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ανήθικο" απάντησε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. "Μην απαντάτε με προσωπικούς υπαινιγμούς γυναίκα προς γυναίκα" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: