[How to] Κατεβάστε δωρεάν τα Windows 8.1 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Μαΐου 27, 2015

[How to] Κατεβάστε δωρεάν τα Windows 8.1


Όσοι έχετε αγοράσει κάποιο λάπτοπ ή Desktop PC θα είδατε ότι δεν συνοδεύεται από κάποιο DVD με τα Windows, αντιθέτως, υπάρχουν προεγκατεστημένα στον υπολογιστή σας από την εταιρία που το αγοράσατε. 

Αν λοιπόν θέλετε τα Windows 8.1 να τα έχετε σε DVD ή σε Φλασάκι USB, τότε σας προτείνουμε τον παρακάτω τρόπο:

Θα πρέπει να πάτε στην επίσημη σελίδα της Micosoft και να κατεβάσετε ένα ειδικό πρόγραμμα που σας βοηθάει να κατεβάσετε τα Windows 8.1 με εύκολο τρόπο. Αρκεί να κάνετε κλικ εδώ και θα δείτε κάπου στην μέση της σελίδας ένα κουμπί με όνομα «Δημιουργία μέσου» (εικ.1). Κάνοντας κλικ εκεί θα κατεβάσετε το «mediacreationtool», το πρόγραμμα με το οποίο θα κατεβάσετε τα Windows.


εικ. 1

Στη συνέχεια, και κατα την διάρκεια των επιλογών που σας εμφανίζονται χρησιμοποιώντας αυτό το προγραμματάκι, θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα κατεβάσετε τα Windows. Εμείς σας προτείνουμε να το κατεβάσετε ως ISO και να το εγκαταστήσετε σε USB φλασάκι μέσω του δωρεάν προγράμματος Rufus

Σημαντικό: Φυσικά θα πρέπει να έχετε το κλειδί προϊόντος νόμιμα για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε κατά την εγκατάσταση των Windows 8.1. 

Εάν δυσκολεύεστε να κάνετε όλη την διαδικασία, μην αγχώνεστε, να ναι καλά το PCsteps.gr και ο Άγγελος Κυρίτσης, που ετοίμασε έναν υπερ-πλήρη οδηγό γι αυτή την περίσταση. Επίσης ακόμα ένα άρθρο του PCsteps αναφέρει την διαδικασία της εγκατάστασης χωρίς να χρειάζεται το κλειδί του προϊόντος. Δείτε το εδώ.
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: