Τοποθέτησαν μια κάμερα και άφησαν το σκύλο τους μόνο στο σπίτι. Αυτό που θα δείτε θα σας συγκινήσει! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015

Τοποθέτησαν μια κάμερα και άφησαν το σκύλο τους μόνο στο σπίτι. Αυτό που θα δείτε θα σας συγκινήσει!




Το να είσαι ιδιοκτήτης σκύλου δεν είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να το πας στον κτηνίατρο, να του πάρεις τα φάρμακα του, να το κάνεις μπάνιο κτλ. Στο τέλος της ημέρας, το να έχεις κουτάβι είναι πάνω κάτω σαν έχεις ένα παιδί.

Όμως αν το να είσαι ιδιοκτήτης σκύλου είναι δύσκολο, το να είσαι σκύλος πρέπει να είναι ακόμη δυσκολότερο. Ίσως να φαίνεται εύκολη η ζωή ενός σκύλου, όταν όμως αυτή εξαρτάται από έναν άνθρωπο, και ειδικά όταν επικοινωνείς μαζί του με γαβγίσματα, πρέπει να είναι πολύ δύσκολη.

Αν δεν είσαι σίγουρος για το αν συμφωνείς με αυτό, τότε σίγουρα πρέπει να δεις το παρακάτω βίντεο.

Ο Keith και η σύζυγός του ήθελαν να ξέρουν τι κάνει το σκυλάκι τους όσο αυτοί λείπουν από το σπίτι. Έτσι πριν να φύγουν για δείπνο, τοποθέτησαν μια μικροκάμερα στην πλάτη του (μην ανησυχείτε ζυγίζει μόλις μερικά γραμμάρια).

Αυτό που κατέγραψε η κάμερα αποδεικνύει πως η ζωή των σκύλων δεν είναι πάντα όμορφη. Η αγάπη τους για εμάς είναι τόσο δυνατή, που το να μένουν μόνα τους μπορεί να είναι μια επίπονη εμπειρία.

Αφού διαβάσετε τα παρακάτω tips για το άγχος του αποχωρισμού, σιγουρευτείτε πως έχετε δει και το βίντεο που ακολουθεί.

Αν σας άγγιξε το παρακάτω βίντεο παρακαλούμε κοινοποιήστε το!

Τα σκυλιά είναι πολύ κοινωνικά ζώα, και αν ήταν στο χέρι τους, θα ήταν δίπλα μας συνέχεια. Όμως με τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, αυτό δεν είναι εφικτό.


Έχει πλάκα να πιστεύουμε πως μόλις φεύγουμε το σκυλί μας απολαμβάνει το σπίτι μόνο του, αλλά στην πραγματικότητα, το πιο πιθανό είναι να υποφέρουν σε κάποιο βαθμό από το άγχος του αποχωρισμού.


Το άγχος του αποχωρισμού μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορες μορφές όπως το έντονο γάβγισμα ή το μάσημα στρωμάτων και μαξιλαριών. Μπορεί αυτές οι συμπεριφορές να είναι ενοχλητικές, αλλά είναι ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνει τα έντονα συναισθήματα του.



Όταν λοιπόν δεν έχετε άλλη επιλογή από το να αφήσετε το αγαπημένο σας σκυλάκι στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα , τι πρέπει να κάνετε για να μειώσετε το άγχος του;


Μπορείτε να τον πάτε έναν μεγάλο περίπατο πριν να φύγετε από το σπίτι. Μια επίσκεψη στο πάρκο εκτός από την ευχαρίστηση που θα του προσφέρει, θα ισοπεδώσει και τη χημεία του εγκεφάλου του. Τα σκυλιά ασκούνται μέσα από τα συναισθήματα τους.


Μπορείτε επίσης να προσλάβετε κάποιον να πηγαίνει βόλτα το σκύλο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Η’ αν η δουλειά σας είναι κοντά στο σπίτι μπορείτε να περνάτε για μια γρήγορη βόλτα στη διάρκεια του διαλείμματός σας. Αυτό θα ήταν ωραίο και για τους δύο σας.


Επίσης πρέπει να έχετε αφήσει πολλά παιχνίδια με τα οποία ο σκύλος σας θα ξοδέψει μερική ενέργεια.


Είναι αναπόφευκτο ένας ιδιοκτήτης σκύλου να τον αφήσει μόνο του στη διάρκεια της μέρας, πρέπει όμως να είναι σίγουρος πως το ζώο είναι ασφαλές και χαρούμενο όσο αυτός λείπει. Εσείς έχετε κάποιο σπέσιαλ tip να μοιραστείτε μαζί μας;



Δεν υπάρχουν σχόλια: