Ο άνδρας που έμεινε παγιδευμένος για 82 ώρες στα ερείπια έπινε τα ούρα του για να επιβιώσει! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Απριλίου 29, 2015

Ο άνδρας που έμεινε παγιδευμένος για 82 ώρες στα ερείπια έπινε τα ούρα του για να επιβιώσει!

Ο Rishi Khanal μίλησε στο Associated Press την Τετάρτη από το κρεβάτι του νοσοκομείου του και περιέγραψε τις στιγμές φρίκης που πέρασε περιτριγυρισμένος από πτώματα που είχαν αρχίσει να αποσυντίθενται.Ο 27χρονος άνδρας που ανασύρθηκε χτες βράδυ από τα ερείπια ενός κτιρίου, όπου είχε παραμείνει εγκλωβισμένος για τρεις ολόκληρες ημέρες, μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο Rishi Khanal είχε μόλις τελειώσει το γεύμα του σε ένα ξενοδοχείο του Κατμαντού όταν ο καταστροφικός σεισμός των 7.9 Ρίχτερ χτύπησε το Νεπάλ νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Είπε ότι βρισκόταν στον δεύτερο από τους εφτά ορόφους του κτιρίου όταν το ξενοδοχείο άρχισε να σείεται και να καταρρέει. Ο νεαρός άνδρας ακινητοποιήθηκε σχεδόν αμέσως, αφού το πόδι του παγιδεύτηκε από τα συντρίμμια. 
«Στην αρχή είχα ελπίδες πως θα με έσωζαν, όμως μέχρι την Τρίτη είχα απελπιστεί», είπε ο 27χρονος μετά τη διάσωσή του. 
«Τα χείλη μου είχαν ξεραθεί και είχαν ανοίξει από τη δίψα... ήμουν σίγουρος ότι θα πέθαινα», συμπληρώνει.

Ο Rishi Khanal μίλησε στο Associated Press την Τετάρτη από το κρεβάτι του νοσοκομείου του και περιέγραψε τις στιγμές φρίκης που πέρασε περιτριγυρισμένος από πτώματα που είχαν αρχίσει να αποσυντίθενται.

«Δεν ακουγόταν κανένας ήχος. Προσπαθούσα να κάνω θόρυβο μέσα από τα ερείπια και τελικά κάποιος με άκουσε και ήρθε να με βοηθήσει. Δεν είχα φάει τίποτα και διψούσα, έτσι ήπια τα ούρα μου», είπε ο νεαρός, που δηλώνει ευγνώμων για τη σωτηρία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: