Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ 10.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Απριλίου 26, 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ 10.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

Η ανθρωπιστική κρίση φαίνεται ότι φέρνει την ΑΝΑΠΤΥΞΗ στο νομό Κιλκίς!
Σύμφωνα με πληροφορίες απ την Αθήνα, το Μαξίμου έχει αποφασίσει να μεταφέρει τους
εκατό χιλιάδες πρόσφυγες που θα έρθουν στη χώρα μας το Καλοκαίρι στην Περιφέρεια!
Έτσι σε μυστική σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών μαζί με τους κυβερνητικούς βουλευτές των νομών που αποφασίστηκε να μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες, βρέθηκε και ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Παραστατίδης, ο οποίος και δεν διαφώνησε, τονίζοντας μάλιστα ότι υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη των δύο δημάρχων του νομού.
Άλλοι βουλευτές που ήταν παρόντες στην σύσκεψη, τόνισαν ότι πρέπει να παρθούν τουλάχιστον αποφάσεις κατά πλειοψηφία από τα δημοτικά συμβούλια των περιοχών που θα μεταφερθούν οι πρόσφυγες, για να υπάρχει έτσι και η θετική γνώμη των τοπικών κοινωνιών.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η εισήγηση που έγινε για το νομό Κιλκίς, αφορά τη μεταφορά δέκα χιλιάδων λαθρομεταναστών σε στρατόπεδα που δεν χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Έτσι η Αργυρούπολη, το Χέρσο, η Γουμένισσα και το Δροσάτο αποτελούν τις πρώτες επιλογές για την εγκατάσταση.
Οι πρόσφυγες μαζί με τις οικογένειές τους θα εγκατασταθούν σε σκηνές που θα στηθούν στον περιφραγμένο χώρο των στρατοπέδων.
Φαίνεται ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης για την αποσυμφόρηση της Αθήνας και γι αυτό το λόγο έγινε η πρώτη μυστική συναντηση με τους βουλευτές της Περιφέρειας.
Το δεύτερο βήμα του οργανωμένου αυτού σχεδίου, περιλαμβάνει και την ενημέρωση των Περιφερειαρχών, οι οποίοι και θα έχουν τη διαχείρηση των κονδυλίων που θα έρθει από τις Βρυξέλλες για το λόγο αυτό. 
Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για το σοβαρό αυτό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: