Χαλκίδα: Γιατί αυτοκτόνησαν μητέρα και γιος. Πήδηξαν από τον 5ο όροφο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015

Χαλκίδα: Γιατί αυτοκτόνησαν μητέρα και γιος. Πήδηξαν από τον 5ο όροφο

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09.00 το πρωί στο κέντρο της Χαλκίδας. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κάτοικο της γειτονιάς, που είπε ότι στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει πήδησαν μητέρα και γιος από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μητέρα και γιος βούτηξαν στο κενό με διαφορά ενός λεπτού, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διαπιστωθεί ποιος έπεσε πρώτος. 

Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν η μητέρα 63 ετών να σκοτωθεί επί τόπου ενώ ο 27χρονος γιος της να αφήσει την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, η οικογένεια στη Χαλκίδα αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που στους περισσότερους κατοίκους της περιοχής ήταν γνωστά. Τα τελευταία 3,5 χρόνια η μητέρα αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο. Οι ιδιοκτήτες το γνώριζαν και βοηθούσαν οικονομικά τόσο την ίδια όσο και το γιο της, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

Η αυτόχειρας, μια εξαιρετικά περήφανη γυναίκα έπαιρνε μια μικρή αναπειρική σύνταξη, την οποία της έκοψαν πριν από 2,5 χρόνια, ενώ πολλές φορές απευθυνόταν στο φιλόπτωχο ταμείο του δήμου. 

»Έβλεπα τη γυναίκα καθημερινά και τη χαιρετούσα. Ήξερα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο» τονίζει στο NewsIt ένοικος της πολυκατοικίας, ναυτικός στο επάγγελμα, που επισημαίνει ότι ποτέ δεν είχε δει τον 27χρονο γιο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add