ΣΕΙΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΑ 2 ΖΩΔΙΑ, 6)ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΙΧΘΥΕΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 29, 2014

ΣΕΙΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΑ 2 ΖΩΔΙΑ, 6)ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΙΧΘΥΕΣ


Γενικές κατευθυντήριες όψεις
Συνεχίζεις και αυτή τη χρονιά να είσαι από τους ευνοημένους του ζωδιακού και ακόμα και αν αρχίσεις τις θεωρίες γύρω από αυτό, ο κυβερνήτης σου Ουρανός προλαβαίνει κάθε σου κίνηση και σε εκπλήσσει διαρκώς.Εσύ του πρώτου δεκαήμερου είσαι και ο πιο χορτασμένος και τώρα πλέον περισσότερο απολαμβάνεις τη δράση σου, παρά δρας.Εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου πρωταγωνιστείς τουλάχιστον έως τις 11/8 που ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο και θα στρέψει την προσοχή σου από τις σχέσεις και τις συνεργασίες στα οικονομικά, φορολογικά και περιουσιακά σου θέματα.
Έως τότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν κάθε συνεργασία αλλά και τη συντροφική σου ζωή, πάντα με ξαφνικό, υπερβολικό και εντυπωσιακό τρόπο.
Από τις 12/2 ενεργοποιείται ξανά το τρίγωνο Δία – Ουρανού έως τις 18/7 που θα αρχίσει να εξασθενεί. Σε αυτό το διάστημα όλα μπορεί να συμβούν ερχόμενος κοντά στο απροσδόκητο στην προσωπική σου ζωή.
Η επικοινωνία σου εξακολουθεί να γίνεται με τους δικούς σου όρους ενώ οι σχέσεις σου με συγγενικά και οικεία πρόσωπα της καθημερινότητας, αλλάζουν συνεχώς, ώσπου να αποκτήσουν μια καινοτόμα επαφή.

Η είσοδος του Δία στην Παρθένο στις 11/8 σε βάζει σε τροχιά συνθηκολόγησης με πολλούς και πολλά προκειμένου να σταθείς γερά, σε ότι αφορά κληρονομικές και φορολογικές υποθέσεις.
Ο Κρόνος στον Τοξότη σηματοδοτεί ειδικά για σένα του πρώτου δεκαήμερου, μια περίοδο ανακατατάξεων στο φιλικό σου περιβάλλον διαχωρίζοντας τους φίλους από την απλή παρέα, ενώ αν συμμετέχεις σε συλλόγους και ομάδες θα κάνεις ξεκαθαρίσματα σε ότι αφορά τις αρμοδιότητές σου, αποσκοπώντας σε σαφείς διαδικασίες.
Το διάστημα που ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Σκορπιό στην ανάδρομη κίνησή του από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, εσύ του τρίτου δεκαήμερου κλείνεις οριστικά ένα επαγγελματικό σου κεφάλαιο.

Όψεις ανά μήνα
Ιανουάριος
Ο νέος χρόνος ξεκινά ευχάριστα με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να βάζουν πρόγραμμα που σε ενθουσιάζει και σε διεγείρει, φρόντισε όμως να το έχεις εξαντλήσει έως τις 22/1 που ο Ερμής γυρνάει σε ανάδρομη φορά και θα χρειαστεί επανεξέταση.
Ειδικά εσύ του πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου ακτινοβολείς σιγουριά ενώ η σύνοδος με τον Ερμή από 5 έως 20/1 εκπληρώνει πολλές από τις επιθυμίες του μυαλού σου.
Η αντίθεση του Δία σε όλο αυτό από 16 έως 25/1 σε κάνει να αισθάνεσαι τεράστιος και η υπερβολή σου όχι μόνο δεν σε κουράζει αλλά σε αναζωογονεί επιπλέον.
Είσαι γεμάτος ενέργεια και αυτοπεποίθηση, ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου από 4 έως 8/1 είναι θαυμάσιο για σένα του πρώτου δεκαήμερου ως προς την κοινωνική σου ζωή και μια επιδίωξη που έχεις μέσα από αυτήν.
Επίσης εκμεταλλεύσου τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 20/1 για να οριστικοποιήσεις μια απόφασή σου.

Φεβρουάριος
Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή φορά στο ζώδιό σου στις 12/2, και ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου μπορείς να ασχοληθείς με άφοβα με όσα επιδιώκεις, έχοντας αρωγό και το εξάγωνο με τον Κρόνο έως τις 25/2. Κάνε κινήσεις στρατηγικής που θα πιάσουν οπωσδήποτε τόπο.
Το εξάγωνο με τον Ουρανό από 26 έως 28/2 σου δίνει πρωτότυπες ιδέες και εξυψώνει την αντίληψή σου.
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες έως τις 20/2 σε βάζει σε έξοδα και ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου θα θαμπωθείς κάτω από τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα από 1 έως 4/2.
Αλλά και εσύ του δεύτερου και του τρίτου δεν θα μπορέσεις να κοντρολάρεις τα έξοδά σου λόγω του Άρη στους Ιχθύες.
Η Πανσέληνος απέναντί σου στις 4/2 στον Λέοντα χαρίζει μοναδικές στιγμές συντροφικότητας και αρμονίας με συντρόφους και συνεργάτες και ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου μην διστάσεις να αιφνιδιάσεις και να εκπλήξεις τους άλλους.

Μάρτιος
Ιδανικός μήνας για να επικοινωνήσεις τα σχέδιά σου με τον Άρη στον Κριό όλο τον μήνα αλλά και την Αφροδίτη να σιγοντάρει έως τις 16/3.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου ανακινείς συλλογικά θέματα και παίρνεις πρωτοβουλίες με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εσύ του δεύτερου εκμεταλλεύσου το τρίγωνο του Άρη με τον Δία, που βοηθά στην διευθέτηση θεμάτων συνεργασίας αλλά και ότι έχει προκύψει στη συμβίωση και το γάμο.
Το τρίγωνο του Δία με τον κυβερνήτη σου Ουρανό βρίσκεται στο απόγειό του και οι εκπλήξεις και τα απρόσμενα κυριαρχούν.
Προσοχή δείξει εσύ του πρώτου δεκαήμερου στο τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα όλο το μήνα που δημιουργεί θολούρα στις οικονομικές σου συνδιαλλαγές.

Απρίλιος
Ο Δίας μπαίνει σε ορθή φορά στις 9/4 δηλώνοντας πως ήρθε η στιγμή να πάρεις μια απόφαση για το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Σκέψου πως μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει και προχώρα.
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από 12/4 σε κάνει να ερωτοτροπείς έντονα αλλά και να δημιουργείς εντονότερα.
Ο Ερμής στον Κριό έως τις 14/4 βοηθάει να προωθήσεις ιδέες και απόψεις, ενώ εσύ του δεύτερου δεκαήμερου εκφράζεσαι με τρόπο που γοητεύει από 4 έως 12/4.
Εσύ του τρίτου δεκαήμερου απολαμβάνεις μια βοήθεια από την οικογένεια από 1 έως 4/4, ενώ ο Ερμής στον Ταύρο από 15/4 και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο σε δραστηριοποιούν σε σχέση με το σπίτι και τις ανάγκες του.
Οι δύο εκλείψεις του μήνα η μία στις 4/4 και η άλλη στις 18/4 σε κινητοποιούν στο να επικοινωνήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια που σχετίζονται με σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό.

Μάιος
Ο μήνας μπορεί να μην προσδίδει νέα ενδιαφέροντα, αλλά έτσι μπορείς να ασχοληθείς με τα ήδη μαζεμένα μέχρι τις 19/5 γιατί στις 20/5 ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φορά.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου απαλλάσσεσαι από τη δυσαρμονική επιρροή Κρόνου – Ποσειδώνα και χειρίζεσαι καλύτερα τις οικονομικές σου συναλλαγές.
Εσύ του τρίτου δεκαήμερου απολαμβάνεις τα τερτίπια της Αφροδίτης στους Διδύμους ενώ το τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό από 20 έως 31/5 κλείνει τον μήνα με ανατροπές,.
Εσύ του δεύτερου δεκαήμερου μάλλον ευδαιμονείς παρακολουθώντας την προσωπική σου ζωή να εναλλάσσεται σαν ταινία αλμοδοβαρικού σεναρίου.

Ιούνιος
Μέσα στην καλή χαρά και στο ξεσήκωμα είσαι τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και τίποτα δεν δείχνει να σε κρατάει στη γη, εκτός από τον ανάδρομο Ερμή που θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 13/6 και μετά ποιος σε πιάνει.
Έρωτες, φλερτ, χαρά, διασκέδαση και ανεμελιά προσφέρει αυτός ο μήνας ειδικά μετά τις 6/6 που η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα για να οργανώσει έξαλλα πάρτι προς τιμή σου.
Η σύνοδος με τον Δία και το τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό από 21 έως 30/6 αποτελεί ένα αφροδισιακό διάστημα, απολαύσεων και έντονων εμπειριών, σκανδαλωδώς ερωτόμορφο και πολλά υποσχόμενο για το μέλλον, διότι ότι συμβεί σε αυτό το διάστημα έχει σκοπό να το καθορίσει. Ειδικά εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου δεν ξέρεις που να διοχετεύσεις τον ενθουσιασμό και την απογειωμένη σου διάθεση.

Ιούλιος
Με τόσο ανεβασμένη διάθεση και δύο πανσελήνους να την τροφοδοτούν, η μία στις 31/7 στο ζώδιό σου και αυτός ο μήνας πυροδοτεί γεγονότα ειδικά από τις 23/7 και μετά.
Ήλιος και Αφροδίτη στον Λέοντα σε κάνουν να αισθάνεσαι γεμάτος, καλυμμένος συναισθηματικά αλλά και ηθικά.
Ειδικά εσύ του τρίτου δεκαήμερου απολαμβάνεις ένα καλοκαίρι μαγικό, διαφορετικό από τα άλλα και επιλέγεις μέρη ιδιαίτερης ουσίας και καθόλου κοσμικά και κοινότυπα.
Οι αγκαλιά σου θα είναι γεμάτη και ακόμα και αν είσαι μόνος είναι σχεδόν αδύνατο να μην συναντήσεις έστω και μια συναρπαστική στιγμή.
Το μελανό σημείο του μήνα είναι η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης από τις 26/7 αλλά και του κυβερνήτη σου Ουρανού στις 27/7 που δεν υπόσχονται διάρκεια σε ότι συναρπαστικό σου χαρίσουν.

Αύγουστος
Η ανάδρομη Αφροδίτη απέναντί σου στον Λέοντα είναι το μόνο ανασταλτικό χαρακτηριστικό του μήνα επηρεάζοντας εσένα του δεύτερου μισού του δεύτερου δεκαήμερου και όλου του τρίτου. Παρόλα αυτά, σου αρέσουν τα δύσκολα και τα εξοντωτικά σενάρια και θα ακολουθήσεις τα χνάρια της ακόμα και αν σου βγει και σε κακό, όπως λέει και το τραγούδι.
Μην βασιστείς σε οτιδήποτε συμβεί αυτό το διάστημα απλά έχε υπ όψιν σου πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο.
Ο Ήλιος στον Λέοντα έως τις 22/8 φωτίζει τα πάντα και από 13 έως 18/8 σε περιμένουν ανείπωτες στιγμές. Η εμφάνισή σου θυμίζει υπερπαραγωγή και η συμπεριφορά σου είναι κάτι παραπάνω από προκλητική και εκκεντρική.
Στις 11/8 ο Δίας σου κουνά μαντήλι αποχαιρετισμού και σιγά σιγά αναγκάζεσαι να μπεις σε πεζές αλλά απαραίτητες διαδικασίες. Μην βιάζεσαι, ο Αύγουστος είναι όλος δικός σου για να αποδράσεις.
Η Νέα Σελήνη στις 14/8 στον Λέοντα σε σπρώχνει σε τολμηρές κινήσεις και επιδιώξεις.

Σεπτέμβριος
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι την ανάγκη να εξασφαλίσεις το μέλλον σου όχι πλέον συναισθηματικά. Προσανατολίζεσαι προς επενδύσεις που θα ρυθμίσουν τις υλικές σου ανάγκες.
Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ευθεία φορά στις 7/9 κάνοντας απολογισμό των πεπραγμένων σε σένα του δεύτερου και αρχές του τρίτου δεκαήμερου.
Ο Ερμής γυρίζει και πάλι ανάδρομος στον φιλικό Ζυγό στις 18/9 και ως εκείνη τη στιγμή καλό θα ήταν να έχεις ξεκαθαρίσει με το τι θέλεις να κάνεις την καινούργια σαιζόν και με ποια ενδιαφέροντα θα ασχοληθείς.
Ωστόσο ο Άρης στον Λέοντα ανακινεί θέματα με συνεργάτες και συντρόφους έως τις 24/9 τα οποία επικοινωνείς θαυμάσια με το τρίγωνο με τον Ουρανό από1 έως 16/9.
Η έκλειψη στις 28/9 στον Κριό είναι πολύ σημαντική για την επικοινωνία σου και την προώθηση των σχεδίων σου ειδικά για σένα του πρώτου δεκαήμερου.
Μην αφήσεις τίποτα που δεν θα το συζητήσεις και δεν θα το δρομολογήσεις.

Οκτώβριος
Μήνας που σε απασχολεί το τι θα κάνεις για να εμπλουτίσεις με νέες εμπειρίες τη ζωή σου που σχετίζονται με τη γνώση και τα ενδιαφέροντά σου.
Από τις 8/10 που ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία φορά κινήσου προς κατευθύνσεις που σε ενδιαφέρουν, ενώ εσύ του πρώτου δεκαήμερου εκμεταλλεύσου το εξάγωνο με τον Κρόνο για να οριστικοποιήσεις μια απόφαση από 4 έως 18/10.
Πολύ σημαντικό διάστημα για μια απόφαση που θα σε πιέσει αλλά αξίζει τον κόπο η δοκιμασία.
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 13/10 είναι το εφαλτήριο για να ξεκινήσεις ειδικά εσύ του τρίτου δεκαήμερου ένα νέο ενδιαφέρον, εφόσον η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ουρανού δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την έναρξη.
Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στην Παρθένο από 20 έως 31/10 δίνει διέξοδο σε σένα του δεύτερου δεκαήμερου σε ότι σχετίζεται με οικονομικές διευθετήσεις, ενώ παράλληλα εκτοξεύει τη σεξουαλική σου ζωή.

Νοέμβριος
Έφτασες να ασχολείσαι αποκλειστικά με διαδικαστικά θέματα αλλά και το επαγγελματικό σου μέλλον εφόσον Ήλιος και Ερμής στον Σκορπιό έως τις 21/11 προτρέπουν να αξιολογήσεις καταστάσεις.
Εσύ του τρίτου δεκαήμερου κάνεις τις τελευταίες κινήσεις προς κληρονομικά και φορολογικά θέματα, ενώ εσύ του πρώτου και του δεύτερου επαναφέρεις το ενδιαφέρον σου στην μόρφωση και στη διεύρυνση των οριζόντων σου από τις 13/11 με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Ζυγό να σε παρακινούν συνεχώς.
Στις 26/11 η Πανσέληνος στους Διδύμους έρχεται να υπενθυμίσει ειδικά σε σένα του πρώτου δεκαήμερου πως ο έρωτας και η δημιουργία παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο.

Δεκέμβριος
Έφτασες στο τέλος ενός χρόνου που σου έδωσε εμπειρίες, ανανέωσε πολλές πλευρές της ζωής σου και στάθηκε απλόχερος μαζί σου.
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σε κάνει να σκέφτεσαι το επαγγελματικό σου μέλλον, σε καλεί να πάρεις αποφάσεις, σε διευκολύνει και σε στηρίζει με την Αφροδίτη στον Σκορπιό σε αρμονικότατες όψεις με Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα.
Είσαι κατασταλαγμένος και νιώθεις έτοιμος να ξεκινήσεις δημιουργικά τη νέα χρονιά. Από τις 10/12 με τον Ερμή στον Αιγόκερω κάνε τον απολογισμό σου και εκμεταλλεύσου την ευθεία πλέον φορά του κυβερνήτη σου Ουρανού από 27/12 με την οποία θα αναπληρώσεις τον χρόνο που σπατάλησες χωρίς να χρειαστεί να μετανιώσεις, γιατί σου χάρισε μοναδικές εμπειρίες.



Την αλήθεια την «φτιάχνει» κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα.» 

Μια πρώτη ανάγνωση: Το 2015 μέλλει να είναι μια χρονιά όπου οι αντοχές σου θα περάσουν ένα παρατεταμένο stress-test. Ανήκεις στον μεταβλητό σταυρό & η είσοδος του Κρόνου στον επίσης μεταβλητό και πύρινο Τοξότη αλλά και αυτή του Δία στο απέναντι ζώδιο της Παρθένου σε κάθε περίπτωση θα σε αναγκάσει να δεις τα πράγματα κάπως «πιο σοβαρά». Ειδικά αν έχεις συναλλαγές με το εξωτερικό, τους χώρους της ανώτερης εκπαίδευσης ή νομικά ζητήματα ίσως νοιώσεις κάπως άβολα. Ο κυβερνήτης σου, ο Ποσειδώνας, βρίσκεται και θα βρίσκεται στο ζώδιο σου και 1ο ηλιακό οίκο και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να «θολώνετε» τα νερά. Αυτό πολλές φορές να είναι καλό μιας και θα μπορείς να ξεφεύγεις από τα δύσκολα αλλά χρειάζεται να θυμάσαι την φράση που λέει «συνήθεια, η δευτέρα φύσις». Ο Κρόνος, ο συμπαντικός κριτής, μέσα από τον Τοξότη δηλαδή τον 10ο οίκο έρχεται να δει κατά πόσο έχεις εργαστεί σκληρά μα και για να «αποδώσει» τους καρπούς των κόπων σου. Ίσως νοιώσεις μια μορφή «αδικίας» αλλά αν έχεις το δίκιο με το μέρος σου το μόνο σίγουρο είναι πως θα το βρεις. Σε πρακτικό επίπεδο ο χειρισμός κάποιων «ειδικών» καταστάσεων θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό τα μελλοντικά σου σχέδια και την εξέλιξη αυτών. Στον αντίποδα όλων, ο Δίας μέσα από τον 6ο οίκο (υγεία, εργασία) θα προσπαθήσει να σε «βάλει» στον ίσιο δρόμο αλλάζοντας τις διατροφικές σου -και όχι μόνο- συνήθειες. Εν συνεχεία (από 11/8/2015) εισέρχεται στον 7ο οίκο πράγμα που σημαίνει πως γάμοι συμβόλαια και συνεργασίες είναι στα φόρτε τους. Όσο όμως και αν σου «δίνει» ευκαιρίες θα πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε σωστά αφού ο Ουρανός (ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα) μέσα από τον 2ο οίκο (οικονομικά) μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να τινάξει τον «προϋπολογισμό» σου στον αέρα. Για αυτό, άσε στην άκρη «το δώσε ημίν σήμερον» και κάνε το πλάνο σου διότι το αύριον, η εφορία και οι Δ.Ε.Κ.Ο δεν μπορούν να περιμένουν. Δυστυχώς το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα έρχεται να αποδομήσει όσα οικονομικά «παλάτια» έκτισες στην άμμο. Για αυτό χρειάζεται να επιδείξεις αλτρουισμό. Τέλος ας μην ξεχνάς πως δύο από τις τέσσερις εκλείψεις, αυτής της χρονιάς, πραγματοποιούνται στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου και χρειάζονται μια επιπρόσθετη μνεία και προσοχή.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΥΓΕΙΑ: Το 2015 θα είναι μια ιδιαίτερα κομβική χρονιά αφού τα πράγματα είναι «πλανητικά σχεδιασμένα» με τρόπο τέτοιο που θα πρέπει να υπερβάλλεις εαυτόν προκειμένου να κερδίσεις αυτά που σου ανήκουν δικαιωματικά. Ειδικά στις αρχές του έτους (έως τις 11/1) ο Άρης θα κινείται εντός του 6ου οίκου και θα «πυροδοτήσει» ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τα θέματα υγείας καθώς επίσης και με τα εργασιακά. Ο Δίας θα βρίσκεται εντός του 6ου οίκου και αυτό είναι για εσάς μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εργαστείς και να δεις πως οι κόποι σου στοιχειωδώς πιάνουν τόπο. Κατά συνέπεια οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν (έως 11/08/2015) και αυτό θα σε εξωθήσει να βάλεις τα δυνατά σου διότι με τον Ποσειδώνα στον 1ο οίκο μάλλον, μέχρι τώρα, λούφαρες! Το κίνητρο υπάρχει, οι ευκαιρίες ομοίως οπότε όλα καλά. Αν ανήκεις, στον κλάδο των μισθωτών ή ακόμα και αν δουλεύετε με «μπλοκάκι» τότε μέχρι και τα μέσα Αυγούστου μπορείς να ελπίζεις σε αυτό διάστημα πως η δουλειά σου θα τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης και κυρίως μεγάλης εκτίμησης και αποδοχής. Μέσα σε όλα αυτά, εντός του 10ου οίκου, θα έχεις και έναν Κρόνο ο οποίος έρχεται να ανταμείψει όσους από το ζώδιό σου δεν είχαν επαναπαυτεί τα τελευταία δύο χρόνια στην ραστώνη του Δία. Έτσι το μότο για αυτόν τον τομέα για το έτος 2015 είναι «ετοιμότητα, εντιμότητα, χαρά και εργασία». Ιδιαίτερη προσοχή για να έχεις δουλειά μα και υγεία θα χρειαστείς μεταξύ 25/09 και 3/10 όπου θα σχηματιστεί σε κοσμικό επίπεδο το τετράγωνο Άρη-Κρόνου πράγμα που σημαίνει προβλήματα στην εργασία, έντονες διαφωνίες ακόμα ατυχήματα ή και ρήξεις. Αυτό όμως που θα πρέπει να έχεις κατά νου το 2015 είναι ο σεβασμός τους ανωτέρους (είτε ηλικιακά είτε ιεραρχικά). Ακόμα αν δεν «αναβαθμιστείς» μην ανησυχείς διότι ο χρόνος δουλεύει για σένα. Ο Νοέμβριος (από 20/11/2015) σε βρίσκει με τον Ερμή (έως 10/12/2015) στον 10ο οίκο που θα σου φέρει κάποιες προτάσεις που πρέπει να μελετηθούν διότι ο Ποσειδώνας στον 1ο που έχεις σε κάνει να τα βλέπεις όλα αισιόδοξα σε βαθμό... υπερμετρωπίας!
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Λεφτά υπάρχουν αλλά με ρέγουλα. Βλέπεις η παρουσία του Ουρανού στον 2ο οίκο είναι το εχέγγυο πως η χρονιά από μόνη της (στα οικονομικά) κρύβει πολλές εκπλήξεις και μόνο «μονότονη» δεν θα είναι. Στις 20/2/2015 ο Άρης μπαίνει στον 2ο οίκο (οικονομικά) και θα σου βγάλει απροσδόκητα έξοδα. Εκεί θα παραμείνει έως την 1η Απριλίου αλλά η περίοδος από 3/3 έως 16/3 είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αφού θα συναντήσει τους, Ουρανό (σε σύνοδο) και Πλούτωνα (σε τετράγωνο) κι ίσως ανατρέψει τον «προϋπολογισμό» σου, αφού κάποια χρήματα που πιθανόν να περίμενες εκείνες τις ημέρες θα καθυστερήσουν να έρθουν στα χέρια σου ή θα τα απολέσεις. Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε ψύχραιμοι και κυρίως αφήνουμε τον χρόνο να περάσει. Ο θυμός και η απόγνωση είναι δυσάρεστοι και κακοί σύμβουλοι. Ας μην ξεχνάς, υπάρχουν και δυο εκλείψεις που ουσιαστικά χτυπούν τον άξονα 2ου-8ου και αυτό επιβαρύνει, όσο να 'ναι, μια ήδη δύσκολη κατάσταση. Συγκεκριμένα είναι η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 4/4/2015 εντός του 8ου οίκου (χρήματα μέσα από τους άλλους: υποτροφίες, ενοίκια, διατροφές, δάνεια, επιδόματα) θα παρουσιάσουν καθυστέρηση , κωλυσιεργία ή ακόμα και ματαίωση. Η δεύτερη είναι επίσης ηλιακή και θα πραγματοποιηθεί στις 28/10/2015 αλλά στον απέναντι οίκο (τον 2ο οίκο) και θα δημιουργήσει ζητήματα σε θέματα οικονομικά τα οποία πιθανόν να έχουν ως αποτέλεσμα την χασούρα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εδώ ίσως να έχουμε μια χρονιά «σταθμό». Η χρόνια ξεκινά με τον Βόρειο Δεσμό στον 8ο οίκο και αυτό είναι σαν τον «κυνηγό» να πηγαίνει για σαφάρι. Αυτό θα υφίσταται μέχρι και τις 11/11/2015 πράγμα που πρακτικά σημαίνει πως το σύμπαν «μάλλον κάτι σου χρωστάει». Ευκαιρίες θα υπάρξουν αλλά το θέμα είναι, θα ευοδωθούν; Η ηλιακή έκλειψη στις 4/4/2015 θα κορυφώσει ζητήματα στις «επαφές» σου αφού ίσως αναπτυχτούν φλογερά συναισθήματα τα οποία θα έχουν τις ρίζες τους λίγο πριν την Σεληνιακή έκλειψη στις 26/3/2015. Αν κάποιοι από εσάς νοιώθετε πως η σχέση βρίσκεται σε τέλμα τότε μάλλον θα πείτε «καλώς όρισες νέε έρωτα». Από τον Αύγουστο του 2015 η είσοδος του Δία (πλανήτης της επέκτασης, της ηθικής μα και της απόλαυσης) στον 7ο οίκο (σχέσεις) μπορεί να σου δώσει μια τάση να ανεβείς τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου (το νου σου ο Δήμος Μαραθώνα έχει κάνει sold out στους γάμους). Ιδιαίτερη προσοχή θέλει η περίοδος από 25/9 έως και 12/111 αφού ο Άρης μέσα από τον 7ο οίκο μπορεί να φέρει διαφωνίες, τσακωμούς, έριδες και χωρισμούς. Αν κάτι τελειώσει, είναι για να καλωσορίσεις τον καινούργιο έρωτα!
ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ-ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ: Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, αφού έχεις εκλείψεις στον άξονά σου αλλά και τον Κρόνο που εισέρχεται στον Τοξότη και θα κρίνει τις «πράξεις σου». Οι δυο εκλείψεις χτυπούν τον άξονα της προσωπικότητας ( 20/3 και 13/9) και θα ζορίσουν τόσο εσένα όσο και τους άλλους που θα «ζοριστούν» από εσένα, ενώ οι άλλες δυο θα κτυπήσουν τα οικονομικά σου.
Εν κατακλείδι: Η χρονιά του 2015 θα είναι κουραστική και δεν επιτρέπει λάθη. Εξάλλου με τον Κρόνο στον 10ο οίκο θα πρέπει να θυμάσαι την φράση του Ηράκλειτου: «ο χαρακτήρας είναι το πεπρωμένο του καθενός».
Καλή χρονιά!

Πηγή: http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add