Θεσ/νίκη: Μπήκε σε ανθοπωλείο και πυροβόλησε στο πρόσωπο τη σύζυγό του -Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης [εικόνες] - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Νοεμβρίου 29, 2014

Θεσ/νίκη: Μπήκε σε ανθοπωλείο και πυροβόλησε στο πρόσωπο τη σύζυγό του -Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης [εικόνες]


Μία απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε στην Τούμπα, όταν ένας άνδρας μπήκε σε ανθοπωλείο και πυροβόλησε στο πρόσωπό τη σύζυγό του. Στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο κατάστημα και στο τέλος αυτοπυροβολήθηκε.

Αν και η πρώτη εκτίμηση ήταν πως επρόκειτο για ληστεία, τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα οικογενειακό δράμα. Ο 50χρονος άνδρας μπήκε στο κατάστημα οπλισμένος με καραμπίνα και φορώντας κράνος και πυροβόλησε δύο φορές τη γυναίκα τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, ταμπουρώθηκε εκεί και αρνούνταν να αποχωρήσει από το ανθοπωλείο. Η αστυνομία περικύκλωσε την περιοχή και προσπάθησε να τον πείσει να παραδώσει το όπλο και να βγει από το κατάστημα.

Λίγο αργότερα, ακούστηκε ένας ακόμη πυροβολισμός από το εσωτερικό του ανθοπωλείου και όπως διαπιστώθηκε ο δράστης είχε στρέψει το όπλο του εναντίον του εαυτού του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα στο υπόγειο του καταστήματος και διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί καθώς αυτοπυροβολήθηκε. Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το θύμα του, μία γυναίκα περίπου 50 ετών, που σύμφωνα με το seleo.gr είναι η σύζυγος του δράστη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι τραυματισμένη στο κεφάλι και στην αριστερή κλείδα, είναι διασωληνωμένη και μετά την επέμβαση στην οποία υποβάλλεται θα μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.









Φωτογραφία: seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια: