Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κρήτη το πολυαναμενόμενο μεγάλο πανηγύρι με καταιγίδα βολών από τους πολλαπλούς εκτοξευτές και τα επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Νοεμβρίου 29, 2014

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κρήτη το πολυαναμενόμενο μεγάλο πανηγύρι με καταιγίδα βολών από τους πολλαπλούς εκτοξευτές και τα επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κρήτη το πολυαναμενόμενο μεγάλο πανηγύρι με καταιγίδα βολών από τους πολλαπλούς εκτοξευτές και τα επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι! Το μήνυμα στέλνουν Πυροβολητές και οι Φονιάδες των Απάτσι προς άπαντες του ενδιαφερόμενους είναι απλό: «Δείτε τι ακριβώς θα πάθετε αν κάτι αποτολμήσετε».

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά, παρακολούθησε την εκτέλεση προγραμματισμένων βολών οπλικών συστημάτων Πολλαπλού Εκτοξευτή Πυραύλων (ΠΕΠ) MLRS και εκτόξευση αντιαρματικών κατευθυνομένων βλημάτων AGM 114 K1 HELLFIRE από επιθετικά ελικόπτερα AH-64DHA (APACHE), στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ).
Στο πλαίσιο της ανωτέρω επιχειρησιακής εκπαίδευσης, οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ εκτέλεσαν και οι ίδιοι βολές με το σύστημα ΠΕΠ MLRS.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add