Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό. 23 Οκτωβρίου! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό. 23 Οκτωβρίου!


 (επιρροή ως 16 Νοεμβρίου).

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, έχουμε έντονα συναισθήματα και είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ένας συνδυασμός που μας κάνει πολύ ελκυστικούς. Κατά την πρώτη συνάντηση με κάποιο άτομο, γινόμαστε πολύ προσεκτικοί και είμαστε διαισθητικοί,  ξέρουμε πότε κάποιος είναι για μας και πότε δεν είναι. Περιμένουμε μέχρι να ανταποκριθούμε σε μια σοβαρή δέσμευση. Έχουμε ζωικό μαγνητισμό και ξέρουμε πότε να τον ενεργοποιήσουμε για να τραβήξουμε την προσοχή. Δοκιμάζουμε και εξερευνούμε τον πιθανό σύντροφό μας και κάνουμε οτιδήποτε για να ταρακουνήσουμε τα πράγματα. Ο δεσμός που αισθανόμαστε είναι πολύ ισχυρός και επιδιώκουμε η σχέση μας να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε έντονη σεξουαλική δύναμη που προέρχεται από την ένταση των συναισθημάτων μας. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, χρησιμοποιούμε τον έλεγχο και τη χειραγώγηση για να κρατήσουμε το σύντροφό μας και μας διακατέχουν εμμονές καθώς και εκδίκηση.
Το παιχνίδι της αποπλάνησης ξεκινά με μια καυτή εμφάνιση ή ένα αισθησιακό άγγιγμα. Διατηρούμε την ιδιωτικότητά μας, πράγμα το οποίο μας κάνει να φαινόμαστε σαν ένα βασανιστικό μυστήριο που πρέπει να διερευνηθεί. Είναι δύσκολο να συγχωρήσουμε, έτσι επιδιώκουμε να συνάψουμε σχέση με κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια ή είναι ανειλικρινής. Η σεξουαλική πλευρά της σχέσης είναι πολύ σημαντική, έτσι ο σύντροφός μας θα πρέπει επίσης να έχει έντονη λίμπιντο. Μας αρέσει το σεξ και χρειαζόμαστε ένταση, βάθος και δύναμη. Ξέρουμε πώς να προάγουμε τα σχέδιά μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αλλά έχουμε δυσκολία στο να μοιράσουμε την εξουσία στη σχέση μας. Έτσι μπορεί να αλλάζουμε συχνά συμπεριφορά για να βελτιώσουμε τη σχέση σας, αλλά θα την απορρίψουμε όταν δεν εξυπηρετεί πλέον το σκοπό μας. Μπορούμε να δούμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να διερευνήσουμε το μυστηριώδες και το άγνωστο.
Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες θα είστε τώρα ευαίσθητοι, συναισθηματικοί, ευχάριστοι και παθιασμένοι κι εκείνο που αναζητάτε είναι να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, να νιώσετε βαθύτερη οικειότητα στη σχέση σας και να ζήσετε την έκσταση του έρωτα. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε διαλλακτικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τον έρωτά σας με έντονο συναισθηματισμό και πάθος. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με το μυστήριο και την αινιγματική συμπεριφορά σας σας. Ένα πρόσωπο μπορεί να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.
Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.
23 Οκτωβρίου: Ο Ήλιος εισέρχεται στο Σκορπιό (επιρροή ως 22 Νοεμβρίου).
Τώρα έχουμε πολλά και έντονα συναισθήματα αλλά στους άλλους δείχνουμε μια ψυχρότητα και παγερότητα σαν να μην νοιαζόμαστε για κανέναν παρά μόνο για τον εαυτό μας. Φοβόμαστε να μην πληγωθούμε γιατί μπορεί να γίνουμε φοβερά εκδικητικοί. Είμαστε πολύ αινιγματικοί, όμως ξέρουμε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε και κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας, επιβλητικοί, απαιτητικοί και θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα αλλά όχι τόσο από περιέργεια αλλά για να προφυλαχτούμε από εκείνα τα άτομα που μπορεί να μας πληγώσουν. Έχουμε την ακόρεστη επιθυμία για τη γνώση και σε επικίνδυνες καταστάσεις και ξαφνικές κρίσεις παραμένουμε πολύ αποφασιστικοί. Τώρα γινόμαστε περισσότερο εργασιομανείς.

Τι καινούριο φέρνει στα αισθηματικά μας η Αφροδίτη στο Σκορπιό;


Στις 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο Σκορπιό και θα παραμείνει ως τις 16 Νοεμβρίου.


Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, έχουμε έντονα συναισθήματα και είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση,ένας συνδυασμός που μας κάνει πολύ ελκυστικούς. Κατά την πρώτη συνάντηση με κάποιο άτομο, γινόμαστε πολύ προσεκτικοί και είμαστε διαισθητικοί,  ξέρουμε πότε κάποιος είναι για μας και πότε δεν είναι. Περιμένουμε μέχρι να ανταποκριθούμε σε μια σοβαρή δέσμευση. Έχουμε ζωικό μαγνητισμό και ξέρουμε πότε να τον ενεργοποιήσουμε για να τραβήξουμε την προσοχή. Δοκιμάζουμε και εξερευνούμε τον πιθανό σύντροφό μας και κάνουμε οτιδήποτε για να ταρακουνήσουμε τα πράγματα. Ο δεσμός που αισθανόμαστε είναι πολύ ισχυρός και επιδιώκουμε η σχέση μας να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε έντονη σεξουαλική δύναμη που προέρχεται από την ένταση των συναισθημάτων μας. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, χρησιμοποιούμε τον έλεγχο και τη χειραγώγηση για να κρατήσουμε το σύντροφό μας και μας διακατέχουν εμμονές καθώς και εκδίκηση.

Το παιχνίδι της αποπλάνησης ξεκινά με μια καυτή εμφάνιση ή ένα αισθησιακό άγγιγμα.Διατηρούμε την ιδιωτικότητά μας, πράγμα το οποίο μας κάνει να φαινόμαστε σαν ένα βασανιστικό μυστήριο που πρέπει να διερευνηθεί. Είναι δύσκολο να συγχωρήσουμε, έτσι επιδιώκουμε να συνάψουμε σχέση με κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια ή είναι ανειλικρινής. Η σεξουαλική πλευρά της σχέσης είναι πολύ σημαντική, έτσι ο σύντροφός μας θα πρέπει επίσης να έχει έντονη λίμπιντο. Μας αρέσει το σεξ και χρειαζόμαστε ένταση, βάθος και δύναμη. Ξέρουμε πώς να προάγουμε τα σχέδιά μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αλλά έχουμε δυσκολία στο να μοιράσουμε την εξουσία στη σχέση μας. Έτσι μπορεί να αλλάζουμε συχνά συμπεριφορά για να βελτιώσουμε τη σχέση μας, αλλά θα την απορρίψουμε, όταν δεν εξυπηρετεί πλέον το σκοπό μας. Μπορούμε να δούμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να διερευνήσουμε το μυστηριώδες και το άγνωστο.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στο Σκορπιό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:



ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, κυριαρχούν το πάθος και η σεξουαλική δύναμη και μπορεί αυτά τα συναισθήματα να είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα ελέγξετε. Προσέξτε την ένταση, τον καταναγκασμό, τη ζήλια, το ανεξέλεγκτο πάθος και τα καταστροφικά παιχνίδια εξουσίας. Αν είστε μόνοι, χρησιμοποιείτε τη γοητεία σας και τη σεξουαλικότητά σας για να επιτύχετε τους στόχους σας και ίσως συναντήσετε κάποιον ο οποίος θα προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει ή να κυριαρχήσει πάνω σας συναισθηματικά, ψυχολογικά και σεξουαλικά. Τώρα είστε εκπληκτικά δημιουργικοί και κάνετε τα πάντα προκειμένου να διατηρήσετε μακροπρόθεσμα τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, έχετε πειστικές ικανότητες και γοητεύετε τους άλλους. Υποκινούμενοι από την ανασφάλειά σας και τη λαχτάρα για συντροφικότητα, αναζητάτε ένα σύντροφο ο οποίος να είναι υπεύθυνος στο καθήκον και χαίρει της εκτίμησής σας. Θα υπάρχει ένα πνεύμα αλληλεξάρτησης στη σχέση σας, δίνετε και παίρνετε αγάπη και ίσως μιλήσετε για τη μελλοντική πορεία της. Θέλετε να διευθετήσετε οποιαδήποτε αντιπαράθεση προκύψει, δεδομένου ότι επιδιώκετε μια ειρηνική λύση που θα μπορέσει να εφαρμοστεί. Αναλώνεστε με την κοινωνική σας εικόνα και την αρμονική συνεργασία, ενώ η φιλικότητά σας είναι ιδιαίτερα εμφανής και φέρνει πολλούς ανθρώπους κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, έχετε την τάση να εργάζεστε πολλές ώρες ή να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας. Ο σύντροφός σας ίσως σας βοηθήσει σε ένα πρόβλημα εργασίας ή υγείας, ενώ οι συνεργάτες σας ή οι συνάδελφοι σας, σας βοηθούν στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας. Ίσως κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές με την καθημερινή ρουτίνα σας ή τη δουλειά σας. Βρίσκετε ευχαρίστηση στην καθημερινή σας ρουτίνα και προσπαθείτε να την κάνετε όσο πιο εύκολη γίνεται. Ίσως να θέλετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, πηγαίνοντας σε ένα γυμναστήριο ή κάνοντας δίαιτα. Δίνετε προσοχή στη διατροφή και την υγεία σας γενικότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, έχετε διάθεση για ερωτικό παιχνίδι και φλερτ και το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στην κοινωνική σας ζωή και την ψυχαγωγία. Προβάλλετε ένα δημιουργικό έργο σας και συμμετέχετε σε κοινές δραστηριότητες με το σύντροφό σας. Ο έρωτας γίνεται το επίκεντρο της ζωής σας, φλερτάρετε, αλλά περιμένετε πολλά πίσω σε αντάλλαγμα. Αν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας γίνεται δραματική και με πάθος. Επειδή θέλετε να ζήσετε τον έρωτα, αναλαμβάνετε τεράστια συναισθηματικά ρίσκα. Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε συναρπαστικές και ρομαντικές στιγμές, απολαμβάνοντας επιδείξεις αγάπης ή δείπνα υπό το φως των κεριών.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, αναζητάτε την ηρεμία σας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση. Κάνετε το σπίτι σας αισθητικά πιο ευχάριστο και άνετο, με μια ατμόσφαιρα ειρήνης και ηρεμίας. Στη σχέση σας, θέλετε τώρα να περνάτε το χρόνο σας στο σπίτι με το σύντροφό σας και απολαμβάνετε παθιασμένα ερωτικά βράδια στο σπίτι μαζί. Μπορεί να δείξετε ιδιαίτερη εκτίμηση για τις τέχνες και να περνάτε το χρόνο σας χαλαρώνοντας και ακούγοντας μουσική, για παράδειγμα. Αν είστε μόνοι, μπορεί να βρείτε ένα σύντροφο που εκτιμά να είναι στο σπίτι μαζί σας, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ίσως να έχετε ευχάριστες αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, είστε σε θέση να επικοινωνείτε εύκολα και αρμονικά με τους άλλους. Με τον πειστικό και γοητευτικό τρόπο έκφρασής σας, κάνετε τους άλλους να απολαμβάνουν την επικοινωνία μαζί σας. Τώρα η προσωπική και επαγγελματική σας ελευθερία είναι επιτακτική ανάγκη και αναζητάτε την πνευματική διέγερση και τη κινητικότητα. Η συνεχής αναζήτηση νέων οριζόντων μπορεί να σας ωθήσει να εγκαταλείψετε για λίγο τις υποχρεώσεις σας κι αυτό βοηθά την αναζωογόνηση της υπάρχουσας σχέσης σας ή τη δημιουργία μιας νέας σχέσης ή ενός δημιουργικού έργου. Θα έχετε τώρα μια ποικιλία από δραστηριότητες και χόμπι.

ΖΥΓΟΣ


Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, σκέφτεστε πώς να επιφέρετε οικονομική άνοδο, είτε από μόνοι σας, είτε μέσω μιας ερωτικής σχέσης που σας προσφέρει οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Αν είστε μόνοι, ίσως κάνετε μια σχέση που βασίζεται στην οικονομική δύναμη και τη σταθερότητα του συντρόφου σας. Δεδομένου ότι η οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια είναι ύψιστη προτεραιότητα τώρα για σας, προσέξτε τη ζήλια και την κτητικότητα στη σχέση σας. Κάποια ζητήματα γύρω από τη συντροφικότητα, το χρήμα και την ιδιοκτησία, πιθανόν να σας απασχολήσουν. Λόγω της οξυδέρκειάς σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα ταλέντο σας. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, είστε χαρούμενοι και αισθησιακοί και προσελκύετε όσους και ό, τι επιθυμείτε. Οι άλλοι νιώθουν ευτυχισμένοι απλά με το να είστε γύρω τους. Η εμπιστοσύνη στο sex appeal σας, η γοητευτική σας προσωπικότητα και η όμορφη εμφάνισή σας, βοηθούν στο να μαγνητίσετε το αντίθετο φύλο αλλά και να ξεκινήσετε προσπάθειες στην εργασία σας που οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν. Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια και μαλθακότητα και ίσως έχετε δυσκολία στο να είστε διακριτικοί και διπλωματικοί. Προσέξτε τη χειραγώγηση και το συναισθηματικό εκβιασμό για να ικανοποιήσετε τις δικές σας ιδιοτροπίες και να επιτύχετε μια ψευδή δύναμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, προσέξτε κάποια περίπλοκα σενάρια στην ερωτική σας ζωή, τα οποία μπορεί να σας κάνουν να πέσετε θύμα στην αγάπη ή να είστε σε σύγχυση. Καθώς θα στερείστε σαφήνειας, μπορεί να εμπλακείτε σε μια μπερδεμένη συναισθηματική κατάσταση. Δεν υπολογίζετε τώρα τις δικές σας ανάγκες αλλά ούτε και έχετε τη διάθεση να δείτε την πραγματικότητα. Ίσως τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι είστε πολύ δυσαρεστημένοι στην αγάπη ή ότι κάνετε πολλές προσωπικές θυσίες. Μπορεί τώρα να αγαπάτε κάποιον/α στον οποίον/α δεν θα μπορέσετε ποτέ να εκδηλώσετε την αγάπη σας ή κάποιον/α μη διαθέσιμο, τον οποίο μπορείτε μόνο να αγαπάτε μυστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, αντλείτε ευχαρίστηση και ευτυχία από τους φίλους και τους γνωστούς σας. Αναμιγνύεστε σε πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, καθώς τώρα θέλετε να αλληλεπιδράσετε με μια ευρεία ποικιλία ανθρώπων. Οι φίλοι σας είναι υψηλή προτεραιότητα για σας και αναλώνετε πολύ χρόνο με αυτούς, καθώς η ευτυχία σας εξαρτάται κατά πολύ από τον κύκλο των φίλων σας. Αν υπήρχαν έριδες στο παρελθόν με κάποιο φίλο σας και οι οποίες σας έχουν επηρεάσει αρνητικά, είναι μια καλή χρονική περίοδος για την αποκατάσταση των σχέσεών σας. Στη σχέση σας, μοιράζεστε τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας και κάνετε όνειρα για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, δεν θα σας ενδιαφέρει και τόσο η οικογενειακή ή η προσωπική σας ζωή αλλά αναλώνετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας στην καριέρα σας. Αποδεικνύετε ότι είστε απαραίτητοι για τους άλλους στην καριέρα σας και βγάζετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Ίσως έχετε τώρα περισσότερη δημοτικότητα μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που έχετε για να αποδείξετε τις ικανότητές σας στην εργασία σας και προσπαθείτε για την περαιτέρω αξιοποίηση των δημιουργικών δυνατοτήτων σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκθέσετε τις ιδέες σας και να προγραμματίσετε  το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΣ


Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, ίσως κάνετε μια σχέση με κάποιον/α που ζει μακριά σας ή έχει διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από εσάς, δεδομένου ότι τώρα θέλετε να αποκομίσετε εμπειρίες και γνώση. Τώρα σας νοιάζει περισσότερο η πολυτέλεια και η οικονομική ευημερία, και αναζητάτε την αγάπη και τη δημιουργική έκφραση. Κατά την αναζήτηση μιας σχέσης, δεν υποκινείστε από το προσωπικό κέρδος και συμφέρον αλλά μόνο από τις χαρούμενες στιγμές. Αναζητάτε μια διέξοδο από τη ρουτίνα σας, μέσω της γνώσης ή ενός ταξιδιού. Είστε εξαιρετικά παθιασμένοι και φανατικοί στο να πείσετε τους άλλους να αποδεχτούν τις απόψεις σας και μπορείτε να κάνετε τους άλλους να αποδεχτούν τις πεποιθήσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: