Μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα ξεβράστηκε σε παραλία της Αυστραλίας [Εικόνες] - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2014

Μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα ξεβράστηκε σε παραλία της Αυστραλίας [Εικόνες]



Eνα μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα ξεβράστηκε στην παραλία Μαντζίμα της ακτής Σάνσαϊν στην Αυστραλία προκαλώντας... σάλο.

Το περίεργο αυτό πλάσμα βρήκε μια γυναίκα που έκανε τη βόλτα της στην παραλία. Αρχικά το έβγαλε μια φωτογραφία και το ανάρτησε στο Twitter. Ωστόσο, ήταν τόσα πολλά τα retweets που είχε, που γύρισε πίσω, το τύλιξε σε μια πετσέτα και το πήρε μαζί της στο σπίτι της.

Έντονο κόκκινο χρώμα, νευρώσεις, μάτια στο στόμα και ανυπαρξία άκρων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και όπως σημειώνει η Daily Mail.

«Σίγουρα δεν είναι φυτό, έχει σπογγώδη υφή και μοιάζει με... ζελέ» είπε η γυναίκα που το βρήκε μιλώντας στη Daily Mail. «Θα έλεγα και ότι βρωμάει, παρότι κάνει κρύο, καθώς και ότι είναι περίπου 25 εκατοστά, σαν το χέρι μου. Το έχω σπίτι μου και το έχω βάλει σε έναν κουβά με αλμυρό νερό», προσέθεσε.

Εντωμεταξύ στο Twitter έχει γίνει χαμός με τη φωτογραφία της άμορφης αυτής μάζας, με πολλούς από τους χρήστες να επιχειρούν να δώσουν τη δική τους εξήγηση για την προέλευσή του.

Ορισμένοι αναφέρουν ότι μοιάζει με ισπανικό τεράστιο γυμνοσάλιαγκα, ενώ δεν λείπουν και τα χιουμοριστικά σχόλια.

Πάντως, η γυναίκα που το βρήκε υποστηρίζει ότι αφού ψάξει λίγο ακόμη για να βρει την ταυτότητά του, η θα το δώσει στο ενυδρείο της περιοχής, ή θα το επιστρέψει στη θάλασσα.







πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: