6 τύποι αντρών που πρέπει να αποφύγετε - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2014

6 τύποι αντρών που πρέπει να αποφύγετε

Το διαβάσαμε στο Queen.gr

Όλες σας έχετε βγει λάθος rendez-vous, για αυτό εδώ σας παραθέτουμε τους έξι τύπους ανδρών που αν σας προσεγγίσουν πρέπει να τους αναγνωρίσετε και να απομακρυνθείτε γρήγορα.

Υπάρχουν εκεί έξω πάμπολλα είδη ανδρών και σίγουρα με πολλούς από αυτούς έχετε βγει κάποιο rendez-vous με θετικά ή όχι αποτελέσματα. Επειδή οι πολλές από εσάς έχετε απογοητευτεί στο παρελθόν και δε θέλετε να το ξαναπεράσετε, σας παραθέτουμε εδώ τους έξι τύπους ανδρών που, αν τους συναντήσετε στο δρόμο σας –το απευχόμαστε, αλλά άγνωστες οι βουλές του Κυρίου- πρέπει να τους γυρίσετε την πλάτη και να αρχίσετε να τρέχετε, λες και σας κυνηγά ληστής στην πλατεία Ομονοίας. Προς συμμόρφωση, λοιπόν, των παλαιοτέρων και γνώση των νεοτέρων, ορίστε οι έξι άντρες που φωνάζουν από μακριά «είμαι ακατάλληλος».

Ο εξυπνάκιας. Είναι ο άντρας εκείνος που νομίζει πως τα ξέρει όλα καλύτερα από οποιονδήποτε. Μην μπλέξετε μαζί του με την ελπίδα πως θα καταφέρετε να τον κουλαντρίσετε, γιατί στην πρώτη διαφωνία που θα έχετε δίκιο θα το βρείτε τόσο εύκολα, όσο εύκολα θα σας περισσέψουν χρήματα για να αγοράσετε τα συλλεκτικά ψηλοτάκουνα Armadillo του Alexander McQueen.

Ο μαμάκιας. Το ότι οι άντρες έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τις μαμάδες μας είναι γνωστό. Μόνο που υπάρχει μια ουσιώδης ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στα αγόρια που αγαπούν τις μαμάδες τους και σε εκείνα που κρέμονται από τις φούστες του. Φυσικά και προτιμάτε τα πρώτα που με την αγάπη προς τη μαμά τους σας αποδεικνύουν πως γενικά φροντίζουν τα θηλυκά. Μόνο που υπάρχει και η δεύτερη κατηγορία, που αυτή η αγάπη γίνεται αρρωστημένη. Σε αυτήν την περίπτωση μην το προσπαθήσετε, απλά φύγετε τρέχοντας γιατί ποτέ δε θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τη μητέρα του στα μάτια του.

Ο ανασφαλής. Είναι εκείνος ο άντρας που θέλει συνεχώς να ακούει κομπλιμέντα. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως δε θα αργήσει να γίνει στα μάτια σας ο χαμένος της υπόθεσης. Η αυτοπεποίθηση είναι σέξι, η ηττοπάθεια καθόλου.

Ο ζηλιάρης. Είναι η χειρότερη περίπτωση που μπορεί να σας τύχει. Αν δεν τον καταλάβετε γρήγορα αυτός ο άντρας θα σας καταδυναστεύει μια ζωή και θα γίνει ο χειρότερος εφιάλτης σας, ακόμη και όταν τον χωρίσετε.

Ο κρυφογκέι. Είναι ο άντρας που ενώ είναι ομοφυλόφιλος, είτε θέλει να πειραματιστεί είτε να θολώσει τα νερά. Αν μπλέξετε μαζί του και τον ερωτευτείτε, την πατήσατε γιατί δε θα σας δει ποτέ ως σεξουαλικό σκεύος ηδονής. Καλύτερα κρατήστε τον στη ζώνη των φίλων.

Ο εξαρτημένος. Ο άντρας εκείνος που είναι κρεμασμένος πάνω σας και θέλει να τον παίρνετε πέντε φορές τηλέφωνο την ημέρα, είναι αυτός ακριβώς που πρέπει να του δείξετε γρήγορα την έξοδο. Βρείτε καλύτερα κάποιον ανεξάρτητο, σίγουρα θα είναι πιο σέξι.

Κάντε αυτόν τον οδηγό εικόνισμα, βρείτε τα χαρακτηριστικά των επικίνδυνων για τα νεύρα και την ψυχική σας υγεία ανδρών και καλά rendez-vous.


Δεν υπάρχουν σχόλια: