Το βίντεο που έκανε το Διαδίκτυο να δακρύσει: Πατέρας σηκώνει την κόρη του από το αναπηρικό καροτσάκι και χορεύει μαζί της - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2014

Το βίντεο που έκανε το Διαδίκτυο να δακρύσει: Πατέρας σηκώνει την κόρη του από το αναπηρικό καροτσάκι και χορεύει μαζί της


Yahoo Ειδήσεις
Viral έχει γίνει στο Διαδίκτυο το βίντεο με ένα χορό... μαγικό. Ο φύλακας άγγελος της 12χρονης Κάρεϊ ΜακΚένζι, ο πατέρας της, την σηκώνει από το αναπηρικό καροτσάκι, την παίρνει αγκαλιά και αρχίζουν το χορό.

Το 12χρονο κορίτσι πριν κλείσει τα 2 του χρόνια διαγνώστηκε με μία ασθένεια που επιτίθεται στα κύτταρα του οργανισμού της, και κυρίως στον εγκέφαλο, την καρδιά και το αναπνευστικό σύστημα. Η ασθένειά της δεν της επιτρέπει να περπατά, ενώ δεν μπορεί να μιλήσει, παρά το γεγονός ότι καταλαβαίνει τα πάντα.

Οπως όλα τα παιδιά έτσι και η Κάρεϊ αγαπά το χορό. Ο πατέρας της, γνωρίζοντας την προτίμησή της αυτή στο χορό, γίνεται ο παρτενέρ της και μαζί συμμετέχουν σε πολλούς παιδικούς διαγωνισμούς. Το βίντεο που έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 4 εκατ. views, είναι από παιδικό διαγωνισμό στο Ντάλας.

Η μικρή έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 100 παιδικούς διαγωνισμούς κι έχει κερδίσει πάνω από 20 βραβεία, ενώ ο πατέρας της, Μάικ, σε συνέντευξή του περιγράφει την πρώτη φορά που χόρεψαν μπροστά σε κοινό: «Την ανέβασα στη σκηνή με το καροτσάκι της και την πήρα στην αγκαλιά μου. Δημιούργησα μια χορογραφία εκείνη την στιγμή και το κοινό ενθουσιάστηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add