Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Ιουλίου 21, 2014

Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις



Τι περιμένει τα ζώδια στα ερωτικά την εβδομάδα 21 με 27 Ιουλίου;


ΚΡΙΟΣ
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η επιθυμία για πραγματική ένωση και οικειότητα με τον άλλον, ξυπνάει απότομα για δύο λόγους. Αφ’ ενός ο Κρόνος στον όγδοο οίκο σου αρχίζει από τις 20 να κινείται ορθόδρομα, αφ’ ετέρου στο ίδιο σημείο εισέρχεται ο Άρης, έπειτα από πολλούς μήνες. Η προηγούμενη θέση του Άρη ήταν σχετικά άβολη (παρ' όλο που είχε και τα θετικά της) και πολιορκούσε τις προσπάθειές σου να συντονιστείς με τον άλλο ή την άλλη. Ο όγδοος οίκος σου, που ξυπνάει τώρα, αφορά το σεξ και την ουσιαστική ένωση με τον άνθρωπό σου. Εν τω μεταξύ, λάβε υπόψη σου ότι η νέα Σελήνη στις 27 έχει να κάνει ξεκάθαρα με την ερωτική σου ζωή και είναι τόσο θετική που σε αποπροσανατολίζει. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, άρχισαν να αλλάζουν κάπως τα πράγματα και αυτό αν δεν το έχεις ήδη νιώσει, σύντομα θα σου γίνει αντιληπτό. Πρώτα από όλα, έχουμε τον πλανήτη της θετικότητας και της επέκτασης στον οίκο σου που αφορά τον έρωτα, το καλύτερο όμως είναι αυτό: εκεί θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ήλιο στις 24, τις μέρες αυτές μπορούν να γίνουν και θαυματάκια. Και το καλύτερο είναι ότι στις 27 η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ίδιο σημείο. Έρωτας, Κριέ, σε όλο του το μεγαλείο. 
Do it: Λέων 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος 


 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Έχει ενδιαφέρον το πώς αλλάζουν πολλά μαζί. Η πρώτη εξέλιξη είναι ότι από τις 20 θα νιώθεις ότι είναι πιο ανοιχτός ο δρόμος μπροστά σου, ότι δεν μπαίνουν και τόσα πολλά εμπόδια στη σχέση σου πλέον (ψυχολογικά ή και πρακτικά). Βέβαια, προσοχή. Ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σου από τις 26, που σημαίνει ότι μερικές φορές θα θέλεις να πεις, αλλά θα κρατιέσαι να μην πεις και αυτό είναι ό, τι χειρότερο για έναν Ταύρο, γιατί μια τέτοια τακτική μπορεί να τον οδηγήσει σε ξεσπάσματα. Από την άλλη, έχει και τα θετικά του ο Άρης σε αυτό το σημείο, γιατί είναι έντονα σεξουαλικός, αν και καταπιέζεται λίγο. Πάντως, αν σκέφτεσαι συγκατοικήσεις και γενικά να κάνεις ένα βήμα μπροστά, μετά τις 27, που έχουμε τη νέα Σελήνη, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να επικεντρωθείς σε αυτό. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Μπορεί να νιώθεις ότι κάτι σε φρενάρει, αλλά πόσο ακόμη; Πόσο ακόμη θα περιμένεις να κάνεις μια πιο ουσιαστική κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει που πηγαίνει σε χαρτορίχτρες μήπως και καταλάβει πώς σκέφτεσαι και για ποιο λόγο κάνεις ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω; Βέβαια, είναι και ο Κρόνος απέναντί σου, που ήταν ανάδρομος και τρέχα γύρευε. Από τις 20 όμως και μετά, δεν δικαιολογείσαι να μην είσαι κάπως πιο σαφής. Ο Άρης θα βρίσκεται επίσης απέναντί σου, γεγονός που σε καθιστά μεν κυνηγό, αλλά που προκαλεί και μια σχετική δυσφορία. Γιατί η έντονη επιθυμία – και δη η σεξουαλική– έχει μεν μια πολύ ευχάριστη πλευρά αλλά έχει και μια άλλη, κάπως αγχώδη και ανυπόμονη. 
Do it:  Ιχθύες 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων 


 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Επειδή φαίνεται ότι είναι πολλά τα επαγγελματικά και πρακτικά θέματα που θα σε απασχολήσουν  και επειδή σε αυτή τη ζωή μια συνειδητή πλέον ανάγκη σου είναι να έχεις υποστήριξη και να νιώθεις ότι σε βοηθάει ο άλλος, είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να δώσεις και να πάρεις. Ζήτα βοήθεια αν τη χρειάζεσαι, ο άλλος μπορεί να είναι πιο πρόθυμος από όσο φαντάζεσαι να στη δώσει. Επίσης, η επικοινωνία είναι τόσο λογική και ουσιαστική αυτή την περίοδο, που μπορεί να κάνει θαύματα. Θαύματα, επίσης, μπορεί να κάνει και ένα μικρό ταξίδι. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Έχεις πολλούς λόγους για να ανοίγεσαι κοινωνικά και να πιστεύεις στις νέες γνωριμίες. Έχεις καλλιεργήσει αρκετά τη διαίσθησή σου και μπορείς να κόψεις τον άλλον από απόσταση, αν και μερικές φορές είσαι αρκετά ενθουσιώδης και αυτό δεν βοηθάει. Πάντως, και ο Δίας πλέον στο Λέοντα και η σύνοδός του με τον Ήλιο και η νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν σε μια νέα σχέση ή σε μια απόφαση να δεσμευτείς. Ναι, είναι πολλά και τα πρακτικά θέματα που πρέπει να σκεφτείς αυτή την περίοδο, αλλά αξίζει να δώσεις λίγη προσοχή και στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Και μην τρομάζεις, προτού μπεις σε μια σχέση. Άσε να τρομάξεις μετά, αν είναι. Γιατί μπορεί και να μην τρομάξεις τελικά και τσάμπα να το αποφεύγεις. 
Do it:  Ζυγός 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων 


 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Έχουμε αρκετά ευχάριστα αυτές τις μέρες, όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο (όπου κάτι αρχίζει να κινείται), αλλά και σε συναισθηματικό. Με απλά λόγια, ο Σκορπιός, που συμβολίζει τον έρωτα για εσένα, ενεργοποιείται: Ο Κρόνος που βρίσκεται εκεί γυρίζει ορθόδρομος από τις 20, ο Ερμής στο ζώδιό σου σχηματίζει μια πολύ θετική όψη μαζί του και ο Άρης εισέρχεται στο ίδιο σημείο από τις 26. Όλα αυτά μεταφράζονται σε αγάπη, πνευματική ένωση, ουσιαστική επικοινωνία, τέλος στη μιζέρια. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Μπορεί να ένιωθες ότι είχε σκαλώσει κάπως ο ερωτικός τομέας της ζωής σου και είναι λογικό, το να είναι ανάδρομος ο Κρόνος σε αυτόν τον τομέα μπορεί να σημαίνει ότι όλα ακινητοποιούνται κάποιες φορές. Όμως ο Κρόνος στο Σκορπιό γυρίζει ορθόδρομος από τις 20, ο Ερμής στο ζώδιό σου σχηματίζει μια αρμονική όψη μαζί του και στο ίδιο σημείο περνάει και ο μαχητικός Άρης. Από εκεί που …ετοιμαζόσουν να μονάσεις, θα αρχίσεις να επισκέπτεσαι όποιο sex shop πετύχεις μπροστά σου… 
Do it: Σκορπιός 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι 


 
ΛΕΩΝ
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ναι, είναι συνταρακτικό το γεγονός ότι ο Δίας έχει εισέλθει επιτέλους στο ζώδιό σου. Ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας, της αισιοδοξίας και των στόχων είναι πλέον μαζί σου και μάλιστα για έναν χρόνο. Ταυτόχρονα είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου, ενώ στις 27, η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Μπορείς, λοιπόν, να πας προς τα εκεί που εσύ θέλεις και να ζήσεις μεγαλειώδεις στιγμές, διορθώνοντας όλα τα περίεργα που έχουν προκύψει τελευταία. Το σίγουρο είναι ότι, αν αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις, πρέπει να είσαι πλέον συνεπής σε αυτά που θα αποφασίσεις. Όχι μόνο τον πρώτο καιρό. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Είναι η εποχή σου, ο Δίας πλέον βρίσκεται στο ζώδιό σου, συναντάει εκεί και τον κυβερνήτη σου, τον Ήλιο (πόση τύχη και θετικότητα πια), ενώ και η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Αν στους στόχους σου είναι να μην είσαι μόνος, αυτό μπορεί  εύκολα να αλλάξει. 
Do it: Τοξότης 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός 


 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Πρέπει με κάποιο τρόπο να στο εξηγήσουμε: δεν σημαίνει ότι επειδή εσύ σκέφτεσαι κάτι και σου φαίνεται απλό, 1. ότι ο άλλος μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σου, 2. ότι είναι τόσο απλό και για τον άλλον όσο και για εσένα. Τώρα με τον Κρόνο ορθόδρομο στον τρίτο οίκο σου και με τον Άρη στο ίδιο σημείο, είναι απαραίτητο να προσέχεις τι μηνύματα εκπέμπεις. Επίσης, από τη μία θέλεις να τα πεις σαν τρελός, από την άλλη τα πνίγεις. Μα γιατί; Θα μου πεις γιατί Άρης και Κρόνος στο ίδιο σημείο είναι αυτό, γκάζι-φρένο. Σωστά, αλλά δεν είναι και πεπρωμένο, μπορείς να το διαχειριστείς όλο αυτό. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Είσαι στα πιο κοινωνικά σου και είναι και η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Μέσα από τις συναναστροφές, τις φιλίες και τις εξόδους σου, είναι πανεύκολο να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αλλά επειδή, ως γνωστόν, δεν ξέρεις τι θες και τι σου γίνεται, μην μπεις σε διαδικασία να πάρεις αποφάσεις ούτε υπέρ ούτε κατά από τα πρώτα πέντε λεπτά που θα αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα συγκεκριμένο άτομο, γιατί στην πορεία πολλά μπορούν να αλλάξουν και μην εκτεθείς κι εσύ και μην μπερδευτείτε γενικώς. 
Do it: Ταύρος 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός 


 
ΖΥΓΟΣ
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Δουλειά, υποχρεώσεις, εκκρεμότητες, και κάποια αλλοπρόσαλλη συνεργασία, μπορεί να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και να φρικάρεις με την προοπτική να συνεχιστεί έτσι το καλοκαίρι, παρ' όλο που όλα αυτά γίνονται για καλό και το ξέρεις ή το διαισθάνεσαι τέλος πάντων. Μέσα σε όλα όμως ευνοούνται οι δραστηριότητες μαζί με τον ή την partner σου. Είναι όλα θέμα προγραμματισμού, ή θα είσαι λίγο από εδώ, λίγο από εκεί ή θα κλατάρεις, χωρίς να είσαι τελικά ευχαριστημένος από την προσωπική σου ζωή. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία και η νέα Σελήνη, όλα αυτά στον ενδέκατο και πιο κοινωνικό οίκο σου, δεν χρειάζεται να πούμε πόσο σημαντικά και απίστευτα θετικά αστρολογικά γεγονότα είναι. Αρκεί να κυκλοφορείς και να μη σε πιάσουν τα εσωστρεφικά σου, που μάλλον δεν παίζει κάτι τέτοιο, εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης κλίνει προς τα εκεί. Τα μηνύματά και η διάθεσή σου πρέπει να είναι σαφή. Όχι ωμά σαφή, απλώς να μην είναι δυσδιάκριτα. 
Do it: Δίδυμοι 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος 


 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Επειδή τα επαγγελματικά σου πρόκειται να δουν καλύτερες μέρες και επειδή η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται σε ένα πολύ αισιόδοξο και συμβατό με εσένα σημείο, είσαι ή έρχεσαι σύντομα στις καλές σου και προσανατολίζεσαι στα θετικά. Αυτό να κάνεις. Αν βγεις έξω και πεις τι άσχημο μέρος που είναι αυτό, θα βλέπεις αυτόματα όλα τα άσχημα. Αν πεις «τι όμορφο», θα βλέπεις τα όμορφα. Όλες οι επιλογές είναι δικές σου. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Εντάξει, είπαμε ότι ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει κυνηγό, αλλά φέρνει και μια ιδιαίτερη ένταση που δεν ξέρεις ακριβώς πού και πώς να τη διοχετεύσεις. Για να είμαστε ακριβείς, δεν βρίσκεται και στην καλύτερή του θέση. Σαφώς μπορείς να είσαι πιο διεκδικητικός και να αποκτήσεις αυτό που θέλεις με κάθε τρόπο, αλλά η ψυχική ένταση που προκαλεί μερικές φορές είναι ανυπόφορη. Για αυτό να ξεκουράζεσαι, να είσαι σύμμαχος με τον εαυτό σου πάντα όμως, και να μην αυτοκαταπιέζεσαι. 
Do it: Καρκίνος 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός 


 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο Ήλιος και ο Δίας συναντιούνται στο πιο αισιόδοξο σημείο του ζωδιακού για σένα στις 24, ενώ λίγες μέρες αργότερα (27/7) στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη που θα φέρει τύχη και θετικότητα. Το πλανητικό σκηνικό έχει φυσικά θετικό αντίκτυπο στη συναισθηματική σου ζωή και στη σχέση σου. Αυτό που μπορεί να σε φέρει πραγματικά κοντά με τον ή την partner είναι το να θεσπίσετε κάποιους κοινούς στόχους, δεν είναι απαραίτητο ούτε να είναι μεγάλοι ούτε βαρύγδουποι. Αυτό που έχει σημασία είναι να «φτιάξετε» κάτι μαζί. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Μπαίνεις σε μια περίοδο θετικότητας, κατά την οποία αξίζει να προσπαθήσεις να αξιολογείς τον εαυτό σου και τους άλλους, κυρίως για τα θετικά σας στοιχεία παρά για τα αρνητικά. Δεν σημαίνει ότι τα τελευταία πρέπει να τα παραβλέπεις σε καμία περίπτωση, αλλά ότι ακόμη και αυτά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα ή για να δεις τι θετικούς δρόμους άνοιξαν μπροστά σου. 
Do it: Υδροχόος 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι 


 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο μόνος τομέας που ενδεχομένως θέλει την προσοχή σου είναι η συγκατοίκηση, αν παίζει κάτι τέτοιο μεταξύ σας. Ίσως η εβδομάδα δεν είναι η καλύτερη για να συμφωνήσετε να μείνετε μαζί, π.χ. Επίσης, θα ήταν καλό να γίνει μια μικρή κατανομή ευθυνών και εργασιών, και να δεσμευτείς, εσύ τουλάχιστον με αυτήν. Από την άλλη, το σεξ μπορεί να είναι κυριολεκτικά απογειωτικό: δεν πρόκειται μόνο για σαρκική επαφή, αλλά για πνευματική ένωση. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Είναι πιθανό εδώ και αρκετό καιρό να μην αντλούσες ιδιαίτερη ικανοποίηση από την κοινωνική σου ζωή και κατ' επέκταση να μην υπήρχαν ευκαιρίες για νέες επαφές, κλπ. Ε, είναι φυσικό, όταν ο Κρόνος όχι μόνο βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου, αλλά είναι και ανάδρομος. Τώρα εκτός του ότι θα αρχίσει να κινείται κανονικά, συμβαίνει και το άλλο: στο ίδιο σημείο θα εισέλθει ο Άρης, που θα βοηθήσει στις εξελίξεις. Υ.Γ. Γύρω στις 25, μπορεί να δημιουργηθεί κάτι νέο. 
Do it:  Λέων 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος 


 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Εννοείται ότι όταν απέναντί σου, στο Λέοντα (τον οίκο της συντροφικότητας και των μόνιμων σχέσεων) γίνονται όλα αυτά τα συμπαθητικά, (ο Δίας βρίσκεται εκεί εδώ και λίγες μέρες, η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στις 24 και η νέα Σελήνη στις 27) ότι μπορείς και πρέπει να ελπίζεις για το καλύτερο. Αν τώρα συντονίσεις τις προσπάθειές σου στο να κάνεις πράγματα μαζί με τον/τη σύντροφό σου, στο να έρθετε πιο κοντά, να αποκτήσετε περισσότερη οικειότητα και ουσιαστικότερη επικοινωνία, είναι βέβαιο ότι θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: είσαι ένας από τους πιο ευνοημένους αυτή την περίοδο: Για να καταλάβεις, στο απέναντί σου ζώδιο, το Λέοντα, που για εσένα συμβολίζει τη συντροφικότητα και τις σταθερές σχέσεις, συμβαίνουν τα καλύτερα: Πρώτον, ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης και της τύχης, βρίσκεται ήδη εκεί, δεύτερο, σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο (24/7), που αυτό είναι ό, τι καλύτερο, και τρίτον, στο ίδιο σημείο πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη (27/7). Είναι πολύ σημαντικό να κυκλοφορείς, να αφήνεσαι, να ξεχάσεις οτιδήποτε έχει σχέση με επικριτικότητα και να είσαι ανοιχτός στο να γνωρίσεις νέα είδη ανθρώπων. 
Do it: Τοξότης 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες 


 
ΙΧΘΥΣ
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η Αφροδίτη βρίσκεται πάνω στα ερωτικά σου και ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου (και είναι και κυβερνήτης σου), όπως καταλαβαίνεις, ρομαντισμός, θετικότητα, αρμονία, μαγεία. Μην αφήνεις αρνητικά συναισθήματα , όπως είναι η ζήλια να σε δηλητηριάζουν, γιατί γενικά, τα αρνητικά συναισθήματα δεν σε προστατεύουν, ούτε σε προφυλάσσουν από κάτι. Αντίθετα, μπορεί να προκαλέσουν αυτό που φοβάσαι. Αν ζηλεύεις υπερβολικά, δηλαδή, δεν είναι λογικό κάποια στιγμή ενδεχομένως να αρχίσει να κοιτάζει και αλλού, γιατί προφανώς θα του ή της τα έχεις κάνει τσουρέκια; 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η εκπληκτική όψη της Αφροδίτης, η οποία βρίσκεται στα ερωτικά σου, με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, είναι ένας μόνο λόγος για τον οποίο είναι πιθανό να μπεις σε μια νέα σχέση. Τα θετικά συναισθήματα φέρνουν και θετικά αποτελέσματα, γι’ αυτό εστίασε όσο μπορείς περισσότερο σε αυτά. 
Do it: Ταύρος 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόος 

πηγη   http://www.e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: