Tο Πάσχα των ζωδίων - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Απριλίου 20, 2014

Tο Πάσχα των ζωδίων

 
Χρονια πολλα αγαπητοι αναγνωστες μας. Χριστος Ανεστη!

Ο Ανάδρομος Ερμής επανέρχεται στις 23/4 σε ορθή πορεία και θα κάνουμε όλα τα ζώδια Ανάσταση μια μέρα πιο νωρίς.Μάθε πώς θα είναι οι ημέρες του Πάσχα για κάθε ζώδιο παρακάτω:


Κριός: Η Αφροδίτη από τις 21-4 στο ζώδιό σου ενισχύει και την αυτοπεποίθηση σου αλλά και τις σχέσεις σου, και όλα τα σταματημένα σού παίρνουν πάλι μπροστά. Κάτι αλλάζει, ακόμα και αν αντιστέκεσαι στην αλλαγή. Γίνεσαι περισσότερο κοινωνικός, φιλικός, με πιο μεγάλη ευκολία λες ασ’ το να πέσει κάτω. Pas mal di tout. Ο Ερμής έρχεται στις 23/4 και αυτός στα ίσια του και ότι είχε βραχυκυκλώσει επανέρχεται στη κανονική του λειτουργία. Που σημαίνει, μην φοβηθείς να κάνεις τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό και μην αφήσεις τίποτα για αύριο ή για αργότερα, αφού πρέπει να είσαι συντονισμένος στο εδώ και τώρα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Σε περίπτωση, πάντως, που χρειαστεί να διαλέξεις μονοπάτι διάλεξε το πιο εύκολο και άσε τον δρόμο τον λιγότερο περπατημένο για τους άλλους. Τουτέστιν: ξέχνα τα κασκαντεριλίκια, στρώσου στη δουλειά και επωφελήσου από το Πάσχα για να νιώσεις ότι και η δική σου καρδιά αξίζει μια ανάσταση. Αμήν.

Ταύρος: Η Αφροδίτη στον Κριό σου θυμίζει ότι έχεις επιδερμίδα και ότι είσαι άνθρωπος, που σημαίνει ότι μπορείς πάλι να αγαπήσεις και να νιώσεις το θαύμα της αγάπης. Η ανάσταση σού φέρνει στο πιάτο, έστω και συμβολικά, όλο το νόημα της θυσίας στο βωμό της αγάπης. Τελικά μπορεί ο ταυρομάχος να άξιζε το αθώο (σου) αίμα που χύθηκε στο βωμό του έρωτα, όμως τώρα έρχεται ανάσταση νεκρών και επιτέλους πρέπει να αλλάξεις τακτική. Αρχίζεις να συμφιλιώνεσαι με την ιδέα και όλα αποκτούν ένα πιο ευέλικτο σχήμα μέσα σου, δεν είναι πλέον τόσο αιχμηρά. Ο Ερμής από τις 23/4 επανέρχεται σε ορθή πορεία και σε βάζει πάλι να χρησιμοποιήσεις το καλό σου μυαλό, εκείνο που έχεις κουρδίσει πολύ προσεκτικά και αρχίζεις πάλι να αισθάνεσαι δημιουργικός/κή. Άλλωστε το έχεις δει, μόνο με καλές σκέψεις-προθέσεις πας μπροστά, αυτό να το θυμάσαι Ταυράκι, ειδικά τις στιγμές που σε πιάνει αυτό το ταυρίσιο σου και θέλεις να τα κάνεις όλα λίμπα. Κράτα την ενέργεια σου για πιο δημιουργικές δραστηριότητες.

Δίδυμος: Το φέρνεις πολύ βαρέως να κάνεις τον συμβιβασμό σου, ξεφυσάς και ξεφυσάς και δώσ’ του πάλι!. Όμως, αν το σκεφτείς, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα (ό,τι ήταν να χάσεις το έχασες). Τι σου ζητάνε στο κάτω κάτω; Κάτι δίνεις, κάτι παίρνεις σ’ αυτή τη ζωή. Άλλωστε, με τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, αν δηλαδή τα αξιοποιήσει σωστά, όλα μπορεί να γίνουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Με λίγο, δηλαδή, αναισθητικό θα βγει το δόντι πριν το καταλάβεις. Σταμάτα να σέρνεις σαν μπάλα κατάδικου στα πόδια σου το βάσανο των τελευταίων μηνών που νιώθεις, ότι ενώ τρέχεις σαν κογιότ, βρίσκεσαι στο ίδιο πάντα σημείο σαν πολύ κουρασμένη χελώνα. Ό,τι έγινε έγινε. Αν δεν το πάρεις απόφαση, δεν θα δεις προκοπή. Ο Ερμής γυρνάει σε ορθή πορεία και μπορείς επιτέλους και εσύ να κάνεις Πάσχα. Ό,τι τώρα πρέπει να κάνεις είναι να ανοίξεις τις πόρτες στο κάστρο σου. Δεν σημαίνει ότι παραδόθηκες, απλά άρχισαν οι διαπραγματεύσεις.(Σε λίγο θα παραδοθείς)

Καρκίνος: Ήρθε ο καιρός να δεις ωραία (πολύ ωραία δηλαδή) πράγματα να συμβαίνουν στον εργασιακό χώρο. Με Αφροδίτη στον Κριό, και τον Ερμή να επανέρχεται στην ορθή του πορεία στις 23/4, κάποιες στιγμές μπορεί να νιώσεις και σαν την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων. Πάντως έχεις μια πολύ φωτεινή ώθηση να κάνεις πράγματα με την καρδιά σου και να τα απολαύσεις. Πολλές φιλίες και σχέσεις που πέρασαν από δοκιμασίες ήρθε η ώρα πάλι να πάρουν τη θέση που είχαν στην καρδιά σου, ακόμα και αν έχεις πια μια διαφορετική οπτική. Και η ερωτική σου ζωή θα πάρει πάλι τα πάνω της. Αυτό το διάστημα μπορεί να έχει και σαν τίτλο «το τέλος της μεγάλης κρεβατομουρμούρας». Αν και ο Απρίλης παραμένει ο μήνας της σκληρής δουλειάς, θα κάνεις τη μικρή σου πασχαλινή απόδραση και θα γεμίσεις εύκολα τις μπαταρίες, αφού ουσιαστικά μπορείς -αν το πάρεις απόφαση- να αποφορτίσεις πολύ γρήγορα. Η τύχη, πάντως, θα σου χτυπήσει πολύ αιφνίδια την πόρτα και εσύ πρέπει να είσαι σε εγρήγορση και να της ανοίξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Λέων: Εντάξει Λιονταράκι, ήρθε η ώρα να γυρίσεις πάλι στη ζούγκλα. Μπορεί στην αρχή να είσαι εντελώς έξω από τα νερά σου, όμως πολύ σύντομα θα εγκλιματιστείς, αρκεί να αφήσεις το χέρι σου από τις χειρολαβές και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις ανάμεσα στο χθες και στο αύριο. Δηλαδή να επικεντρωθείς στο εδώ και τώρα και ό,τι αυτό σημαίνει. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού φλερτάρει μαζί σου και σου βγάζει μια πιο ανάλαφρη διάθεση. Ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή του πορεία και σου δίνει την χαμένη σου αποφασιστικότητα και βάζει στην αυτοπεποίθηση σου φτερά. Προσπάθησε να κλείσεις τη φοβική πόρτα σε έξοδα, σπατάλες και λογαριασμούς και να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια σειρά, γιατί η αλήθεια είναι ότι σε έχει πάρει κάπως η κάτω βόλτα. Τις μέρες, πάντως, του Πάσχα είναι σαν να κατεβάσεις τα χαρτιά σου, με τόσους άσσους δεν πρέπει να ανησυχείς και δεν χρειάζεται πλέον να μπλοφάρεις. Παίξε το παιχνίδι καθαρά και μην διστάσεις να πεις πώς αισθάνεσαι. Τα μαλλιά σου έχουν πάρει και αυτά τα πάνω τους. Κούνα τη χαίτη σου και άσε τους άλλους να αναρωτιούνται πιο είναι το μυστικό της ομορφιά σου. Άστους δηλαδή να μπλεχτούν πάλι στο λαβύρινθο της γοητείας σου.

Παρθένος: ΟΚ, έχεις αρχίσει να κουράζεσαι με όλους και όλα. Θα ’θελες να φύγεις κάπου μακριά, αλλά και αυτή η σκέψη ενώ σε εξιτάρει, στο τέλος σε κουράζει και αυτή, αφού το «πού να τρέχω τώρα» έχει γίνει το μότο σου. Και ενώ σκέφτεσαι να κατεβάσεις τα ρολά και να καθίσεις για ώρες στο σκοτάδι να καθαρίσεις το μυαλό σου κοιτώντας το ταβάνι, η πραγματικότητα δεν σ’ αφήνει να πάρεις ούτε αυτή την ανάσα, αφού οι ευθύνες- αυτές οι ξεδοντιάρες και άσχημες κύριες- σου χτυπούν αποφασιστικά την πόρτα και η αλήθεια είναι ότι είναι πιο άσχημες και από το χρέος. Ό,τι τώρα έχεις να κάνεις είναι να τους ανοίξεις την πόρτα να τις μεθύσεις με φτηνό αλκοόλ και να προσπαθήσεις να μην αφήσεις εκκρεμότητες για αύριο. Η βρώμικη δουλειά πρέπει να γίνει και αυτό το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα, για αυτό βαθιά εισπνοή για να τελειώνεις. Άλλωστε μετά τις 23/4 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και τα άσχημα πέρασαν. Ανοίγει δηλαδή ένας κύκλος αισιοδοξίας και πολύ χαρούμενων πραγμάτων. Οι σχέσεις σου -ερωτικές και φιλικές- παίρνουν ένα πιο γλυκό σχήμα και μάλλον ήρθε ο καιρός να λιμάρεις τα νύχια σου γιατί χωρίς να το καταλαβαίνεις πας να χαϊδέψεις και όλο γρατζουνάς.

Ζυγός: Στα επαγγελματικά σου ακόμα το καζάνι βράζει και γίνονται και πολλές ζυμώσεις. Για αυτό, μην χαλαρώνεις λεπτό και να είσαι εκεί παρόν στα μαγειρέματα. Όσο και αν δεν το βλέπεις άλλωστε, ακόμα και στη σήψη γίνεται ζύμωση. Και ενώ ώρες ώρες σου έρχεται να τα παρατήσεις όλα και να ξεκινήσεις καινούργια δουλειά από το μηδέν, το πιο φρόνιμο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις τα μανίκια και να αρχίσεις να κουνάς τον βράχο, ενώ σου μοιάζει πιο συμπαγής και αμετακίνητος από ποτέ, αν πάρεις την απόφαση να τον αντιμετωπίσεις, με μεγάλη σου έκπληξη θα καταλάβεις ότι ήταν από ελαφρόπετρα. Μπορεί να νιώθεις μια δυσαρέσκεια από τις εξελίξεις, όμως δεν πρέπει να βιαστείς και να βγάλεις συμπεράσματα. Είναι γεγονός ότι νιώθεις μεγάλη κούραση και σωματική και ψυχική και ούτε στον έρωτα δε βρίσκεις ανακούφιση, αφού και εκεί επικρατεί το χαλασμένο τηλέφωνο. Courage. Μετά τις 23/4 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και φέτος θα κάνεις πιο νωρίς Πάσχα. Κάνε ένα σύντομο ταξίδι, ένα Tour de bar, κάνε κάτι που αγαπάς και είχες καιρός να κάνεις και οι νύχτες θα αποκτήσουν μεγάλο ενδιαφέρον. Τουτέστιν, μην μασάς στις δυσκολίες, ήσουν πάντα παλικάρι και όταν ζορίζεσαι το έχεις δει, σου τυχαίνουν πάντα τα καλύτερα.

Σκορπιός: Επιτέλους, κάνεις κάπως αυτά που σου αρέσουν και σ’ ευχαριστούν. Το Πάσχα της καρδιάς σου είναι εδώ και ανακαλύπτεις πάλι τα πράγματα που σου δίνουν αυθεντική και ουσιαστική χαρά. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ακολουθήσεις την καρδιά σου - follow your heart- και να πετάξεις μακριά τα στερεότυπα και τις στρατηγικές που σου ζητούν οι άλλοι να ακολουθήσεις. Μετά από πολύ καιρό κάνεις και πάλι του κεφαλιού σου και αυτό σου βγαίνει μόνο σε καλό. Έχεις αρχίσει να παρατηρείς πιο αποστασιοποιημένα τα πράγματα και είναι ένα διάστημα που μαθαίνεις πολλά για τον εαυτό σου. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και ενισχύει τη δημιουργικότητα σου και μόνο καλά πράγματα μπορεί να συμβούν. Και ο έρωτας είναι στο κατώφλι σου. Έχεις αρχίσει να αγαπάς πραγματικά τον εαυτό σου kai αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα για να είσαι πλέον καλά, αφού η εσωτερική σου διαύγεια σε κάνει να νιώθεις επάρκεια. Στο τέλος του μήνα απέφυγε συζητήσεις με την οικογένεια, μπορεί κάποιες κουβέντες να τους απογοητεύσουν και το μόνο που δεν θέλεις τώρα είναι οι ενοχές. Όσο για τις σχέσεις που δοκιμάστηκαν δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα απολύτως, ό,τι είναι να μείνει θα μείνει και ότι είναι να φύγει θα φύγει, εσύ πλέον δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Μόνο να ανοιγοκλείνεις με χάρη τις θεσπέσιες σου βλεφαρίδες.

Τοξότης: Καλημέρα θλίψη, έλεγε η Φρανσουάζ Σαγκάν και εσύ πάλι λες καλημέρα προβληματισμέ. Και για ακόμα μια φορά δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις και ποιο δρόμο να διαλέξεις και αν ο λιγότερα περπατημένος είναι τελικά ο σωστός. Σκέφτεσαι να αλλάξεις σπίτι, σχέση, χώρα, ακόμα και θρήσκευμα. Είσαι στη φάση που ούτε το χθες σου κάνει, ούτε το σήμερα και δεν ξέρεις και τίποτα για το αύριο. Άφησε τις μεγάλες αποφάσεις για μετά τις 23/4 που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Γενικά, αυτό το διάστημα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και ντελικάτες κινήσει .Η περίοδος της αλλαγής έχει καιρό τώρα ξεκινήσει, ακόμα και αν δεν θες να το δεις. Όταν τελικά «γίνουν» τα πράγματα θα δεις ότι ήταν πιο εύκολα και από όσο τα φανταζόσουν και από όσο φοβόσουν. Και η δουλειά σου θέλει προσοχή, αφού τα παράπονα έχουν γίνει πολλά και σε κάποια σου αναλογεί μεγάλο κομμάτι από την τούρτα. Ψυχραιμία, αυτός ο μήνας είναι καταλυτικός και οι ανακατατάξεις που θα γίνουν είναι μόνο για καλό. Από τη βδομάδα των Παθών θα περάσεις και εσύ στην Ανάσταση.

Αιγόκερως: Επειδή έφτασες στα όρια της αντοχής σου, και τα ξεπέρασες μάλιστα, είσαι τώρα στη φάση «πλαστικοποίηση» και ότι περνάει από πάνω σου δεν το αισθάνεσαι. Δεν είναι ακριβώς ότι έγινες χοντρόπετσος/τση, είναι που κουράστηκες μ’ αυτή την αναίτια κόντρα και είπες να πάρεις μια ανάσα και να κάνεις ανακωχή. Άλλωστε δεν έχεις άλλα αποθέματα. Μετά από αυτό το στάδιο είναι το στάδιο «παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω» και αυτό το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα. Το τελείωμα του μήνα, ωστόσο, είναι πιο γλυκόπιοτο, όλα έρχονται με ένα απρόσμενα ευχάριστο τρόπο στη θέση τους. Το Πάσχα αποκτάει για σένα διαστάσεις ονειρικές, αφού χρειάζεσαι και την ανάπαυλα αλλά και το αναστάσιμο φως μέσα στη καρδιά σου. Εργασιακά αρχίζουν τα πράγματα να αποφορτίζονται και η οικογένεια γίνεται πάλι ο χώρος που αισθάνεσαι ασφαλής. Αν καταφέρεις να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά, τα πράγματα θα πάνε πραγματικά από το καλό στο καλύτερο. Και οικονομικά νιώθεις μια μικρή βελτίωση που θα γίνει τον επόμενο μήνα πιο αισθητή. Ο Ήλιος από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου σε κάνει μετά από πολύ πολύ καιρό και πάλι αισιόδοξο. Ένα πράγματα πρέπει να προσέχεις, την αυτοκαταστροφή σου και να μην βάζεις γκολ στο δικό σου τέρμα.

Υδροχόος: Επιτέλους, κάπως προχωράνε τα πράγματα. Επιτέλους, οι προσπάθειές σου δεν έπεσαν στο κενό, επιτέλους μετά από καιρό μπορείς να λες πάλι τη λέξη επιτέλους! Ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή του πορεία από τις 23/4 του και όλα γίνονται πιο ομαλά, πιο βολικά, πιο εύπεπτα. Έχεις συνδεθεί και πάλι με τον πιο αλέγκρο εαυτό σου και έχεις ξαναβρεί τον παλιό καλό σου δυναμισμό. Οι σχέσεις που υπέφεραν και ήταν σ’ αμφισβήτηση έχουν πάλι επιστρέψει στη θέση τους, όσο και αν κάνεις μερικές φορές ότι δεν τον βλέπεις. Κοντά στις μέρες της ανάστασης, αγαπημένα πρόσωπα που έχουν βαθιά θέση στην καρδιά σου(μπορεί και σχέσεις από το παρελθόν) έρχονται πάλι στο προσκήνιο και ήρθε ο καιρός να πάρεις μια οριστική θέση για αυτούς. Δεν χρειάζεται να τους κάνει μόνο χώρο, ήρθε η στιγμή να τους δώσεις και ρόλο και αυτό είναι το πιο δύσκολο αλλά και το πιο ενδιαφέρον. Καιρό τώρα θες να τη ξημερώσεις αυτή την ανάσταση. Τι είπαμε ότι περιμένεις;

Ιχθύες: Ο/Η Ιχθύς που όλοι αγαπήσαμε είναι και πάλι εδώ. Βρίσκεις ξανά το πολύ καλό σου χιούμορ, βρίσκεις τον εαυτό σου, βρίσκεις όλα αυτά που σε συστήνουν, και είσαι για ακόμα μια φορά - μετά από πολύ καιρό- η ψυχή της παρέας. Επιτέλους, έχεις χρόνο για τους φίλους σου, αλλά και για τον εαυτό σου και κάνεις πάλι πράγματα που αγαπάς. Οι μέρες του Πάσχα σε βρίσκουν σε φόρμα ζηλευτή, τόσο που και εσύ απορείς με τον εαυτό σου, από πού την αντλείς την τόση ενέργεια. Και στη δουλειά αισθάνεσαι πιο καλά και έχεις μια πιο θετική προσέγγιση, ακόμα και για τις κακοτοπιές. Αυτό το διάστημα δεν είναι καθόλου παράξενο να νιώσεις έντονο και το αίσθημα της ανεξαρτησίας. Καλό είναι όσοι σε αγαπούν να σ’ αφήσουν λίγο ελεύθερο, αφού έχεις την ανάγκη να γυρίσεις, να μυρίσεις και να μπουμπουκιάσεις με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και μην κάνεις δηλώσεις πάνω στη χαρά σου που θα σε φέρουν σε αμηχανία αύριο. Βρίσκεσαι μεν στο λούνα παρκ, αλλά καλό θα ήταν να μην αφήσεις το χέρι από τον ρεαλισμό σου. Όχι εκείνον τον ωμό που σε πιάνει, ούτε εκείνον τον μαγικό, αλλά τον ρεαλισμό που σε κρατάει στο έδαφος. Κατά τα άλλα καλή διασκέδαση, you deserved it!

Πηγή:iefimerida.gr από την Τζούλη Αγοράκη
- See more at: http://www.s-presso.gr/pasxa-ton-zodion#sthash.2YrA7aB4.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add