Τα 6 tips ομορφιάς πριν το καλοκαίρι - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Απριλίου 23, 2014

Τα 6 tips ομορφιάς πριν το καλοκαίρι

Η Άνοιξη είναι ήδη εδώ, παρά το γεγονός ότι αρκετές φορές μας τα χαλάει με βροχούλες ακόμη και με κρύο το οποίο βιώσαμε ιδιαίτερα τις ημέρες του Πάσχα.

Και χωρίς να το αντιληφθούμε, το καλοκαίρι θα σκάσει μύτη και ως συνήθως, όλοι θα τρέχουμε την τελευταία στιγμή, για να μαζέψουμε τα περιττά κιλά και να διορθώσουμε αυτά που έπρεπε να είχαμε ήδη προλάβει να κάνει για το πρόσωπό μας.

Υπάρχουν έξι βήματα ωστόσο, σύμφωνα με την CEO της Ορθοβιοτικής Ιατρικής κυρία Ελεάννα Παπαχαραλάμπους τα οποία θα μας βοηθήσουν να υποδεχθούμε με ομορφιά το επόμενο διάστημα ώστε το καλοκαίρι να μας βρει σε αρμονία και καλή φυσική κατάσταση:

Αντηλιακή: Καλός ο καφές με τις ώρες στην παραλία, αλλά μήπως να βάλουμε και την «ασπίδα» κατά του ήλιου στο πρόσωπο και στα μάτια μας? Αποφύγετε τις ενοχλητικές πανάδες, poy μένουν αθροιστικά στο δέρμα και το κάνουν να δείχνει γερασμένο και θαμπό.

Γυαλιά ηλίου: Μην πάτε πουθενά χωρίς αυτά! Χωρίς να το θέλουμε «ζαρώνουμε» τα μάτια μας και στην ελάχιστη αντηλιά, δημιουργώντας ρυτίδες!

Γυμναστική : Τώρα που ανοίγει ο καιρός και μεγαλώνει η μέρα, δεν χάθηκε ο κόσμος να εντάξουμε ένα 15λεπτο τη μέρα  κάνοντας έναν περίπατο, εκτελώντας ένα μικρό πρόγραμμα ασκήσεων ( μπορείτε να βρείτε ακόμα και στο Internet ). Χορέψτε 5 αγαπημένα σας τραγούδια τη μέρα και θα έχετε κάνει 15 λεπτά αερόβιας άσκησης χωρίς να το καταλάβετε! Η συστηματική άσκηση είναι αυτή που θα φέρει αποτελέσματα και όχι η πολύωρη, λίγο πριν τις διακοπές! Φτιάξτε πρόγραμμα, αρχίστε με έναν απλό περίπατο, μερικές κάμψεις στις διαφημίσεις του αγαπημένου σας σήριαλ, και θα δείτε τη διαφορά στα ρούχα σας!

Λαχανικά και φρούτα:  Γιατί δεν δοκιμάζετε 2 φορές την εβδομάδα να είναι το κυρίως γεύμα σας μια υπέροχη σαλάτα? Εάν αντικαταστήσετε και κάποια σνακ μέσα στη μέρα με φρούτα, όχι μόνο θα χάσετε κιλά, θα δείτε και το δέρμα σας να ξανανιώνει! Επίσης να θυμάστε ότι τα αποξηραμένα φρούτα και οι ξηροί καρποί ( ανάλατοι, άψητοι και με.. μέτρο ) είναι τα ιδανικότερα σνακ!

Νερό:  Νερό και πάλι .. νερό! Ο καλύτερος σύμμαχος στην καλή διατροφή, μόνο καλό μπορεί να κάνει!! Ενυδατωθείτε εκ των έσω! 8 ποτήρια νερό τη μέρα, ενυδατώνουν το δέρμα και όλο τον οργανισμό, αποτοξινώνουν, περιορίζουν την πείνα, ενισχύουν τη μνήμη… βάλτε το στο πρόγραμμα και δείτε τη διαφορά!

Ενυδατική κρέμα:  Μετά την εκ των έσω ενυδάτωση, ξεδιψάστε την επιδερμίδα σας με μία καλή ενυδατική κρεμούλα! Ενυδατώστε το μετά από κάθε μπάνιο, ακόμα και εάν δεν σας φαίνεται ότι το χρειάζεται. Κακομάθετέ το συστηματικά και μέχρι το καλοκαιράκι θα έχετε την βελούδινη επιδερμίδα που επιθυμείτε!

Εάν πάλι θέλετε κάτι πιο δραστικό, αναφέρει η κυρία Παπαχαραλάμπους,  βάλτε στο πρόγραμμα σας δύο φόρες τον μήνα την επίσκεψη σας στην Ορθοβιοτική για να επωφεληθείτε από τις νεότερες θεραπείες κοσμητικής ιατρικής . Η θεραπεία εξασφαλίζει τη βελτίωση των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, απαλύνει τις βαθιές ρυτίδες (μεσόφρυο, οριζόντιες γραμμές μετώπου, ρινοπαρειακές ρυτίδες,  άνω χείλος, πόδι της χήνας) και ταυτόχρονα επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος στο πρόσωπο και το λαιμό.

Πηγή: http://www.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: