Πρόγνωση καιρού Πέμπτης, 24 Απριλίου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014

Πρόγνωση καιρού Πέμπτης, 24 Απριλίου


Πνιγήκαμε στη σκόνη και την υγρασία! Γι’ άλλη μια μέρα είναι παρούσα η αφρικανική άμμος με ασθενείς βροχές στα ηπειρωτικά και σποραδικές καταιγίδες, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας.



Σποραδικές καταιγίδες από το πρωί στα δυτικά και από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά. Πιθανόν τα φαινόμενα στα βόρεια να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική!

Αττική
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες ψιχάλες, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι 3-5 Μποφόρ, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη με τοπική βροχή και πιθανότητα καταιγίδας από το μεσημέρι. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και στο Θερμαϊκό βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί 3-5 και γρήγορα βορειοδυτικοί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: