Παρουσιάστηκε με επιτυχία η οπερέτα «Ο Βαφτιστικός» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Μαρτίου 02, 2014

Παρουσιάστηκε με επιτυχία η οπερέτα «Ο Βαφτιστικός»


Την οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Ο Βαφτιστικός» «ανέβασαν» χθες το βράδυ ο Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π.Τ. και η Μουσική Σχολή Δήμου Τεμπών στη Λάρισα και στο Δημοτικό Ωδείο.
Στη δημοφιλέστερη ελληνική οπερέτα συμμετείχε η Μικτή Χορωδία και η ορχήστρα της Μουσικής Σχολής, καθώς επίσης οι σολίστ: Μαρία Ρουκά (Βιβίκα), Αστέριος Τσέτσιλας (Χαρμίδης), Αμαλία Σδρόλια (Κική), Δημήτρης Λαπούσης (Ζαχαρούλης), Γιώργος Δραγάζης (Συν/ρχης), Γιώργος Γκανάς (Μαρτής), Βασίλης Καρμίρης (Βαφτιστικός), ενώ χορεύει η Νικολέτα Μπατζαλέξη.
Τη μουσική διεύθυνση είχε ο μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής της Μουσικής Σχολής Δήμου Τεμπών Χρήστος Κτιστάκης, τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Καρμίρης, τη σκηνογραφία ο Κώστας Βαρνάς, τα κοστούμια η Ελένη Ψύρρα, τη διδασκαλία Χορωδίας ο Κώστας Ταμβακάς, τη διδασκαλία ορχήστρας ο Θέμης Σαμαντζής, τις χορογραφίες η Νικολέτα Μπαζαλέξη ενώ τις φωτογραφίες επιμελήθηκε ο Τηλέμαχος Γκάνιαρης. Η παράσταση δόθηκε με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, και του Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add