Ποιο είναι το μυστικό για ακαταμάχητο βλέμμα; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιανουαρίου 30, 2014

Ποιο είναι το μυστικό για ακαταμάχητο βλέμμα;

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες! Απλές, με φτερά, με πούπουλα, με στρας, για ντίβες μιας άλλης εποχής, για σέξι βλέμματα. Οι επιλογές ατελείωτες, ανάλογα με την προσωπικότητα και το στυλ.  Δείτε πως θα τις βάζετε σωστά.


1ο βήμα
Βγάζετε με μεγάλη προσοχή τις βλεφαρίδες από τη συσκευασία επειδή είναι κολλημένες για να μην τις χαλάσετε! Πριν τις τοποθετήσετε τις μετράτε στα μάτια σας για να δείτε αν το μέγεθος σας κάνει ,σε περίπτωση που είναι μεγάλες τις κόβετε με ψαλιδάκι.
2ο βήμα
Αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ των ματιών τότε τις τοποθετείτε. Βάζετε κόλλα κατά μήκος της βάσης της βλεφαρίδας και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα πριν τη βάλετε στα μάτια
3ο βήμα
Τις τοποθετείτε ή με το τσιμπιδάκι ή με τα χέρια σας. Μόλις τις βάλετε στο μάτι, σύρριζα στις βλεφαρίδες με ένα πινέλο από την πίσω μεριά πιέζετε τη βάση για να κολλήσει καλά. Περιμένετε λίγο και ανοίξτε το μάτι. Yπάρχει περίπτωση να μην μπορείτε να το ανοίξετε από την κόλλα, μην πανικοβληθείτε με τη βοήθεια των χεριών θα ανοίξει.
4ο βήμα
Βάζετε μάσκαρα για να ενώσετε τις φυσικές σας βλεφαρίδες με τις ψεύτικες και είσαστε έτοιμες!

Το μυστικό

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είτε βάλετε τουφάκια είτε ψεύτικες βλεφαρίδες είναι η κόλλα ,επειδή έρχεται σε άμεση επαφή με τα μάτια μας πρέπει να έχει άριστη ποιότητα!

Πηγή: http://omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add