Πώς θα λάμψει το πρόσωπό σας από υγεία - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιανουαρίου 24, 2014

Πώς θα λάμψει το πρόσωπό σας από υγεία

Θέλετε να μειώσετε τη χλωμάδα στην επιδερμίδα σας; Εμπρός, λοιπόν, βάλτε ρουζ!
Επιλέξτε την απόχρωσή σας

Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, σας ταιριάζει το ανοικτό ροζ με αποχρώσεις του μπλε και το απαλό κοραλλί. Αν είναι πιο σκουρόχρωμη, τότε επιλέξτε βιολετί, κόκκινο και πορτοκαλί.
Αναζητήστε το σωστό προϊόν
Αν το δέρμα σας είναι κανονικό ή λίγο λιπαρό, χρησιμοποιήστε πούδρα. Αν είναι ευαίσθητο και βγάζετε κοκκινίλες, αποφύγετε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου, αλλιώς το δέρμα σας θα φαίνεται σαν ερεθισμένο. Αν έχετε κανονικό προς ξηρό δέρμα, χρησιμοποιήστε μια πλούσια κρέμα για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Το ρουζ σε μορφή κρέμας χαρίζει φυσική λάμψη.
Εφαρμόστε το σωστά
Αν επιλέξατε πούδρα εφαρμόστε τη στα μήλα του προσώπου με ένα μεγάλο πινέλο. Αν το ρουζ είναι σε μορφή κρέμας ένα μικρό σφουγγαράκι ή οι άκρες των δακτύλων σας θα το απλώσουν σωστά.
Οι σωστές κινήσεις
Είναι λάθος να βάζετε το ρουζ στην αρχή του μακιγιάζ. Επίσης ένα έντονο μακιγιάζ χρειάζεται ελάχιστο ρουζ ή ένα πιο minimal μπορεί να θέλει αρκετό χρώμα στα μάγουλα για να μην δείχνετε άτονες.
Αν ανακατέψετε την terracota σας με ένα ρουζ σε κοραλί ή ροζ χρώμα το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό. Χρησιμοποιώντας το πινέλο του ρουζ και έχοντας αναμείξει τα δύο προϊόντα, τοποθετήστε τα στα κόκκαλα των μήλων σας και σχηματίστε γωνίες. Ολοκληρώστε αν θέλετε προσθέτoντας μία μικρή ποσότητα από το ροζ ή το κοραλί ρουζ σας στο κέντρο των μήλων σας.

Το μυστικό

Δεν είσαστε σίγουρες για την απόχρωση που σας ταιριάζει; Σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη και πιέστε τα μάγουλά σας για να καταλάβετε το φυσικό χρώμα του δέρματός σας.

Πηγή: http://omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add