Γιορτινό στιλ στα μαλλιά με τα κατάλληλα αξεσουάρ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2013

Γιορτινό στιλ στα μαλλιά με τα κατάλληλα αξεσουάρ

Tώρα τις γιορτές δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου για να δεις τι θα αλλάξεις στα μαλλιά σου. Αρκετές αλλαγές έχεις κάνει στο χρώμα και το στιλ. Τα κατάλληλα αξεσουάρ αλλάζουν τελείως το λουκ σου και σε μεταμορφώνουν!



Η στέκα με τα διαμαντάκια είναι μια πολύ καλή επιλογή ακόμη και αν έχεις κοντό μαλλί όπως η Μισέλ Γουίλιαμς!



Ένας φιόγκος ακόμη και τόσο λιτός όπως αυτός εδώ ο μαύρος δίνει γιορτινό αέρα στο λουκ σου χωρίς να προϋποθέτει πως τα μαλλιά σου πρέπει αν είναι χτενισμένα κάπως. Ταιριάζει τέλεια είτε έχεις σγουρά ή ίσια μαλλιά και σου δίνει παιχνιδιάρικο στιλ στην εμφάνιση σου!

Η κορδέλα σε στιλ τσάρλεστον σε λαμπερές ασημί αποχρώσεις είναι μια ακόμη σούπερ επιλογή που έχεις για να στολίσεις και τα μαλλιά σου- εκτός από το δέντρο- φέτος τις γιορτές!

Τα τσιμπιδάκια στο πίσω μέρος του κεφαλιού ειδικά αν είναι λαμπερά και εντυπωσιακά με λεπτομέρειες στρας αλλάζουν τελείως όλο σου το λουκ και του δίνουν εορταστική λάμψη ενώ παράλληλα δίνουν στο χτένισμα σου κλήση προς την μια ή την άλλη μεριά. 

Ναι η γιορτινή αλογοουρά είναι σούπερ και δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά για να την φτιάξεις! Με την αγαπημένη σου κορδέλα σε όποιο χρώμα σου αρέσει- ακόμη και η κόκκινη κορδέλα είναι σούπερ για τις γιορτές- πιάσε την χαμηλή αλογοουρά σου και στερέωσε την καλά με την κορδέλα σου!

Η γιορτινή κορδέλα- στέμμα σε ασημί χρώμα δίνει γιορτινό αέρα στο λουκ σου είτε το θέλεις είτε όχι! Συνδύασε την με ένα τοπ όπως αυτό εδώ με αντίστοιχες λεπτομέρειες στον λαιμό και όλα τα βλέμματα θα είναι επάνω σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add