ΤΟΞΟΤΗΣ-ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΙΧΘΕΙΣ: ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ? - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2013

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΙΧΘΕΙΣ: ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ?

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο καλός σας είναι Τοξότης ή έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο αυτό. Αν ασχολείται με τον κήπο του σπιτιού κάποια εργαλεία κηπουρικής θα του άρεσαν ιδιαίτερα. Αν είναι σπόρτσμαν, ένα όργανο γυμναστικής π.χ. βαράκια ή ποδήλατο, είναι ένα θαυμάσιο δώρο. Αν έχει ζωάκι, ένα βιβλίο εκπαίδευσης ζώων θα τον ενδιέφερε. Όπως κι ένα βιβλίο πνευματικών αναζητήσεων( θρησκειολογία, φιλοσοφία, εσωτεριστικές μελέτες), θα τον ευχαριστήσει πολύ.
Η καλή σας είναι Τοξότης ή έχει ωροσκόπο εκεί, οπότε ένα ξενόγλωσσο μυθιστόρημα στην ξένη γλώσσα που γνωρίζει αρκετά καλά, θα το ξεκοκαλίσει. Ένα CD με μουσικές μελωδίες από τη φύση θα έχει ιδιαίτερη ευεργετική επίδραση στην πνευματική της χαλάρωση κι ευεξία. Μια έκπληξη για ρεβεγιόν σε χιονοδρομικό ή ορειβατικό κέντρο!
Για το μικρό Τοξοτάκι σας, ένα μικρό κατοικίδιο ζωάκι θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη- αν το επιτρέπουν οι κανονισμοί της πολυκατοικίας σας! Επίσης μια εγκυκλοπαίδεια γενικών γνώσεων θα του φανεί χρήσιμη για πολλά χρόνια ακόμα. Το ποδήλατο είναι από τα αγαπημένα του παιχνίδια και σίγουρα θα κατενθουσιαστεί. Τώρα, αν έχετε εξοχικό με αρκετά μεγάλης έκτασης περίβολο και το βαλάντιό σας αντέχει, μπορείτε να του πάρετε ένα μικρό πόνι! Η χαρά του θα είναι απερίγραπτη!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν ο αγαπημένος σας είναι Αιγόκερως στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο του και ασχολείται με επιχειρήσεις ένα σετ γραφείου ( ντοσιέ, στυλό, χαρτοκόπτης, μολυβοθήκη) θα ήταν ότι πρέπει. Μια πολύ ωραία ανδρική τσάντα εάν έχει να μεταφέρει μαζί του απαραίτητα για τη δουλειά του μικροαντικείμενα. Αν πάλι καταλήξετε σε ένδυμα κάτι ζεστό και χοντρό θα του ήταν πολύ χρήσιμο για τις παγερές μέρες του χειμώνα.
Αν η καλή σας είναι Αιγόκερως ή έχει ωροσκόπο Αιγόκερω, να'στε σίγουροι ότι το νοικοκυριό δεν την ενδιαφέρει και τόσο οπότε ή ένα πολύ ωραίο πανωφόρι, αν αποφασίσετε ένδυμα. Αν είναι ελεύθερη επαγγελματίας μια σκαλιστή θήκη με το μονόγραμμά της για τις κάρτες της θα της άρεσε. Επίσης μια ωραία αντίκα για το σπίτι ή το γραφείο είναι μέσα στα πράγματα που αρέσκεται. Ένα κόσμημα σε κλασσική γραμμή θα την γοήτευε!
Για το μικρό Αιγόκερω, ένα σετ μάλλινα γάντια και κασκόλ. Επίσης μια εγγραφή σε γυμναστήριο γιατί χρειάζεται να γυμνάζει και το σώμα του, όχι μόνο το μυαλό του. Ένα βιβλίο που να βοηθήσει στην πνευματική του εγρήγορση κι ευστροφία κινώντας του το ενδιαφέρον για κατασκευές ή συναρμολογήσεις φτάνει να κατανοήσει την χρησιμότητά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν ο αγαπημένος σας ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου ή έχει τον αντίστοιχο ωροσκόπο, ένα πρόγραμμα για τον υπολογιστή του που του χρησιμεύει στην δουλειά του θα το εκτιμούσε δεόντως. Βιβλία και προγράμματα που αναφέρονται σε σύγχρονα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας τον ενδιαφέρουν πρωτίστως. Το ίδιο και οι έρευνες και οι μελέτες γύρω από την προϊστορία του ανθρώπου. Πολλές οι επιλογές που έχετε! Αν αποφασίσετε ένδυμα, προτιμείστε κάτι ζεστό γιατί έχει ευαίσθητο κυκλοφοριακό.
Αν η καλή σας είναι Υδροχόος ή έχει τον αντίστοιχο ωροσκόπο, μπορείτε να της κάνετε έκπληξη με δυο αεροπορικά εισιτήρια! Θα πετάξει από τη χαρά της! Επίσης αν εργάζεται και δεν έχει πολύ χρόνο ν' ασχοληθεί με το νοικοκυριό, βοηθείστε την κάνοντας της δώρο ένα φούρνο μικροκυμάτων ή ένα πλυντήριο πιάτων. Θα είναι σωτήριο δώρο!
Για τον μικρό Υδροχόο, ένα play-station, είναι μια καλή επιλογή δώρου ή κι ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα για τον υπολογιστή του. Αν στο πρόσωπό του βλέπετε έναν αυριανό εφευρέτη, πάρτε του βιβλία ή και όργανα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ταλέντου του. Ένα CD με αγαπημένα του τραγούδια θα το ευχαριστήσει πάλι αρκετά. Αν πάλι επιδίδεται στην εκμάθηση ενός ασυνήθιστου μουσικού οργάνου, μη διστάσετε να του το κάνετε δώρο ή και να το γράψετε σε μουσική σχολή σαν δώρο.

ΙΧΘΕΙΣ
Αν ο καλός σας ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων ή έχει τον αντίστοιχο ωροσκόπο, κάντε δώρο μια ατζέντα για να θυμάται τις καθημερινές του υποχρεώσεις και τα ραντεβού του. Ένα ζευγάρι πιτζάμες ή ένα ζευγάρι ζεστές παντούφλες θα του ήταν εντάξει, φτάνει που τον σκέφτεστε! Ένα βιβλίο με εναλλακτικές θεραπείες θα τον ενδιέφερε ιδιαίτερα όπως κι ένα βιβλίο με θέματα μεταφυσικής!
Για την γλυκιά σας Ψαρίνα, ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών και γεύσεις εξωτικές, θα ήταν ένα ονειρικό δώρο! Ανθοιάματα και μασάζ με αρωματικά έλαια θα την ταξίδευε στο υπερπέραν! Ή και αν της κάνετε δώρο την επίσκεψη σ' ένα ινστιτούτο αισθητικής και ομορφιάς, θα την μαγέψει. Αρώματα Ανατολής θα δημιουργούσαν μια μυστηριώδη και θεσπέσια αύρα στο πέρασμά της!
Για το μικρό Ψαράκι σας « η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» θα το ταξίδευε στη σφαίρα της φαντασίας του. Αν είναι πολύ πιο μικρό και κοριτσάκι, σίγουρα θα της αρέσει το παραμύθι της «Σταχτοπούτας»! Αν τώρα είναι πιο μεγάλο, ανεξάρτητα από φύλο πάρτε του μια φωτογραφική μηχανή ή κάμερα. Θα γίνει το αγαπημένο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add