Πώς να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση ρουζ για εσάς - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2013

Πώς να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση ρουζ για εσάς

Ένα από τα μυστικά ενός επιτυχημένου μακιγιάζ, είναι η σωστή απόχρωση του ρουζ. Δεν είναι λίγες οι φορές, όπου ένα όμορφο μακιγιάζ καταστράφηκε, εξαιτίας μιας λανθασμένης επιλογής! Με την βοήθεια του παρακάτω οδηγού, μάθετε ποιό είναι το κατάλληλο ρουζ για εσάς, ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας και "ζωγραφίστε".




Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα
Εάν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, επιλέξτε ανάμεσα σε ανοιχτές ροζ, ροδακινί, ακόμα και απαλές κοραλλί αποχρώσεις. Αποφύγετε τα σκουρόχρωμα ρουζ, διότι η αντίθεση με το δέρμα σας θα είναι έντονη και αντιαισθητική. Μην διστάσετε να δώσετε extra λάμψη στα ζυγωματικά σας, επιλέγοντας ένα ρουζ με ιριδισμούς.


Σταρένια και σκουρόχρωμη επιδερμίδα
Εάν έχετε σταρένια ή σκουρόχρωμη επιδερμίδα, προτιμήστε έντονες αποχρώσεις που θα σας προσφέρουν μια φρέσκια και λαμπερή όψη. Επιλέξτε κυρίως ρουζ κοραλλί, έντονο καφέ, ακόμα και έντονο ροζ.


Για όλες τις επιδερμίδες
Φυσικά υπάρχουν και οι αποχρώσεις που ταιριάζουν τόσο σε ανοιχτόχρωμες, όσο και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Μη φοβηθείτε λοιπόν να επιλέξετε ένα συνδυασμό ροζ-βερικοκί ή ένα ουδέτερο καφέ ρουζ. Θα σας ταιριάξει το ίδιο υπέροχα.

Ακολουθήστε τον παραπάνω οδηγό, επιλέξτε το κατάλληλο ρουζ για εσάς και θαυμάστε ένα υπέροχο αποτέλεσμα!


Πηγή: http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: