Πως θα διορθώσετε τις ατέλειες της επιδερμίδας σας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2013

Πως θα διορθώσετε τις ατέλειες της επιδερμίδας σας

Μαύροι κύκλοι, ευρυαγγείες, δυσχρωμίες ή έλλειψη λάμψης; Όποιες κι αν είναι οι ατέλειες της επιδερμίδας σας τα κοσνίλερ σας δίνουν τη λύση.

Για να διορθώσετε
Επιλέξτε κάποιο κρεμώδες κονσίλερ ή σε στικ σε απόχρωση κοντινή με αυτή της επιδερμίδας σας και δουλέψτε καλά το προϊόν στην περιοχή που θέλετε να καλύψετε με ένα ειδικό πινέλο ή με τα δάκτυλα. Εφαρμόστε το κονσίλερ πριν από το φον ντε τεν για να καλύψετε:
-Την εσωτερική κόγχη του ματιού που συσσωρεύει όλη την κούραση του βλέμματος.
-Το κάτω βλέφαρο ώστε να καμουφλάρετε τους μαύρους κύκλους και τις γραμμές.Προσοχή: απλώνετε το προϊόν πολύ κοντά στις βλεφαρίδες, διαφορετικά αν δημιουργηθεί κάποιο κενό το βλέμμα θα δείχνει κουρασμένο. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις συνιστάται να επιλέγετε κίτρινη απόχρωση του κονσίλερ.
-Την έντονη γραμμή έκφρασης που ξεκινά από το πλάι του ρουθουνιού και κατεβαίνει προς το στόμα και δείχνει την όψη κουρασμένη διαλέξτε ένα κονσίλερ δύο τόνους πιο φωτεινό από αυτό που χρησιμοποιήσατε στους μαύρους κύκλους για να προσθέσετε και φωτεινότητα στην περιοχή.
-Κοκκινίλες ή ευρυαγγείες στα μάγουλα σβήνουν με χρωματιστά κονσίλερ σε πράσινο ή γαλάζιο ή απαλό μωβ χρώμα.

Για να δώσετε φως
Σε μορφή στυλό, κρεμώδη ή με απλικατέρ, τα high lighter κονσίλερ φωτίζουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου που θέλετε χάρη στα μικροσωματίδια λάμψης που περιέχουν. Χρησιμοποιείστε τα πάνω από το φον ντε τεν με ταμποναριστές κινήσεις.
-Κάτω από το τόξο του φρυδιού, στην εξωτερική και εσωτερική γωνία για να φωτίσετε το βλέμμα. Εάν η επιδερμίδα σας είναι ώριμη με πολλές λεπτές γραμμές ή ταλαιπωρημένη από αφυδάτωση αποφύγετε αυτή τη διαδικασία. Προτιμήστε να καλύψετε όλο το επάνω βλέφαρο είτε με πούδρα είτε με μια σκιά βάσης στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας και από πάνω συνεχίστε το μακιγιάζ που επιθυμείτε.
-Γύρω από τα χείλη για να δώσετε ένταση και να μην απλώσει το κραγιόν προς τα εξω.
-Στη γραμμή των μαλλιών για να φωτίσετε το μέτωπο όταν αυτό είναι μικρό.
-Στις λιπαρές επιδερμίδες ενδείκνυται να χρησιμοποιείτε προιόν σε μορφή στικ.

Για να σμιλέψτε το πρόσωπό σας
Για να λεπτύνετε και να «κόψετε» κάποια σημεία στο πρόσωπό σας αλλά και να αναδείξετε κάποια άλλα κάντε ότι και οι ειδικοί. Αναμείξτε διαφορετικές αποχρώσεις κονσίλερ με λίγη ενυδατική κρέμα και αφού τα δουλέψετε καλά στο χέρι σας εφαρμόστε τα στο πρόσωπό σας με ένα πολύ λεπτό πινέλο ή με τα δάκτυλά σας.
-Για να δημιουργήσετε ζυγωματικά αναμείξτε λίγη ενυδατική κρέμα με ένα σκούρο κονσίλερ και απλώστε το μείγμα στα μήλα και το οστό του ζυγωματικού φροντίζοντας να σβήνει απαλά στους κροτάφους.
-Εάν έχετε προτεταμένο σαγόνι χρησιμοποιήστε σκούρο κονσίλερ, το οποίο θα απλώσετε προς το λαιμό ώστε να μειωθεί η ένταση της περιοχής. Αντίθετα σε ένα σαγόνι πολύ μικρό απλώστε ανοιχτό κονσίλερ που θα δώσει φως και όγκο στην περιοχή.

Το μυστικό

Για να βρείτε την απόχρωση του κονσίλερ που σας ταιριάζει δοκιμάστε το απευθείας στο πρόσωπό σας. Πριν το απλώσετε φροντίστε η επιδερμίδα σας να είναι καθαρή και καλά ενυδατωμένη. Χρησιμοποιείτε πάντα έναν τόνο πιο ανοιχτό κονσίλερ από το φον ντε τεν.

Πηγή: http://omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: