Ξανά μαζι το «Παρά Πέντε»: γίνονται κουμπάροι Καπουτζίδης - Λάμπρη- Αγγέλου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Οκτωβρίου 31, 2013

Ξανά μαζι το «Παρά Πέντε»: γίνονται κουμπάροι Καπουτζίδης - Λάμπρη- Αγγέλου

   

​Με νονούς τους «κολλητούς» της από το «Παρά Πέντε», Γιώργο Καπουτζίδη και Αργύρη Αγγέλου, βαφτίζει την κορούλα της η Αγγελική Λάμπρη, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της, τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο!

Ακολουθώντας την «μόδα» που επιλέγουν πολλά ζευγάρια, η τηλεοπτική Αγγέλα και ο καλός της δεν έκαναν πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο, αλλά έβαλαν τις υπογραφές τους και αναγνωρίστηκαν ως αντρόγυνο.Το σύμφωνο συμβίωσης υπογράφθηκε κυρίως για την 10 μηνών κορούλα τους, καθώς, η Αγγελική και ο Αντώνης είναι αντισυμβατικό ζευγάρι. Μάλιστα, ακόμα και για το όνομα της μικρής δεν ήθελαν να κάνουν κάποια τελετή, αλλά υπέκυψαν στις πιέσεις των νονών της.

Λίγο μετά το Πάσχα, η κόρη του ζευγαριού θα κάνει «μπλουμ» στην κολυμπήθρα, με τονΓιώργο Καπουτζίδη και τον Αργύρη Αγγέλου να της δίνουν το όνομα Ευτυχία, από την μητέρα του σκηνοθέτη. Επίσης, δεν αποκλείεται η μικρή να πάρει και δεύτερο όνομα, το Άννα, καθώς ο Γιώργος το πρότεινε λόγω του ότι γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου, ανήμερα της Αγίας Άννας!Με την κουμπαριά, Γιώργος, Αργύρης, Αντώνης και Αγγελική θα επισφραγίσουν την φιλία τους, που άρχισε με το «Παρά Πέντε», το οποίο ήταν επίσης και η αφορμή για να γνωριστεί το ζευγάρι...

Πηγή: εφημερίδα «Real News»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add