Ο σωστός τρόπος να φας το πρωινό σου για να αδυνατίσεις! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Αυγούστου 30, 2013

Ο σωστός τρόπος να φας το πρωινό σου για να αδυνατίσεις!


Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας για πολλούς λόγους. Πρέπει όμως να βεβαιωθείς ότι τρως σωστά. Αν προσπαθείς να χάσεις βάρος, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να θυμάσαι όταν απολαμβάνεις το πρώτο γεύμα της ημέρας.
Μην αργείς να φας το πρωινό σου
Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση του πρωινού ενεργοποιεί το μεταβολισμό, και μπορεί επίσης να σε βοηθήσει ναμην αισθάνεσαι τόσο πεινασμένη αργότερα, ώστε να προβείς σε κακές διατροφικές επιλογές για το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο. Για να επωφεληθείς από τις δυνατότητες του οργανισμού να κάψει το λίπος, προσπάθησε να τρως το πρωινό αμέσως μόλις ξυπνήσεις.
Επέλεξε τροφές που θα σε χορτάσουν
Μείνε μακριά από τρόφιμα που μπορεί να σε κάνουν να αναζητάς έχτρα θερμίδες λίγο μετά το πρωινό. Αντιθέτως, προτίμησε τροφές με θρεπτικά συστατικά αργής πέψης για να κρατήσεις ικανοποιημένο τον οργανισμό σου όλο το πρωί. Η καλύτερη επιλογή για να είσαι γεμάτη ενέργεια και να νιώθεις χορτάτη είναι να συμπεριλάβεις στο γεύμα σου τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Τέλος, βεβαιώσου ότι το πρωινό σου δεν περιλαμβάνει τροφές με υπερβολική ζάχαρη.
Πρόσεχε τις μερίδες
Ένα πλούσιο πρωινό θα σε κρατήσει χορτάτη, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνεις. Πρόσεχε τις μερίδες αλλά και τις θερμίδες των τροφών που επιλέγεις για να μην ξεφύγεις.
Πηγή: www.mylady.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: