7 φανταστικά τρικ για να μην κάνεις ρυτίδες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2013

7 φανταστικά τρικ για να μην κάνεις ρυτίδες


Είναι πολύ απλά και άκρως αποτελεσματικά!

Όλοι ξέρουμε πως οι ρυτίδες είναι ο εχθρός της γυναίκας! Ίσως να μην μπορείς να τις αποφύγεις για πάντα, μπορείς όμως να τις περιορίσεις σε μεγάλο βαθμό ή και να τις προλάβεις σε νεαρή ηλικία. Δες, λοιπόν, 7 μικρά μυστικά για να διατηρήσεις όμορφο και νεανικό δέρμα:

1.Απέφυγε όσο μπορείς τον ήλιο. Φόρεσε καπέλο (ακόμα και μέσα στην πόλη) και στην παραλία να είσαι πάντα κάτω από ομπρέλα.

2.Μην καπνίζεις. Το κάπνισμα δημιουργεί αντιαισθητικές ρυτίδες γύρω από το στόμα και στο πηγούνι.

3.Να κοιμάσαι ανάσκελα. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να μην κάνεις ρυτίδες στο πρόσωπο. Όταν κοιμάσαι μπρούμυτα και πλάγια οι ρυτίδες αυξάνουν στο μάγουλα και στο μέτωπο.

4.Να τρως φρούτα και λαχανικά. Περιέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά, τα οποία πολεμούν τη βλάβη που προκαλείται από ελεύθερες ρίζες .. οι οποίες με τη σειρά τους προστατεύουν από τη φωτογήρανση.

5.Να χρησιμοποιείς πάντα αντηλιακό και ενυδατική κρέμα. Ακόμα και τις κρύες μέρες του χειμώνα ή ακόμα και μέσα στην πόλη το καλοκαίρι, τα προϊόντα αυτά είναι απαραίτητα για την επιδερμίδα.

6.Να πίνεις κακάο αντί για για καφέ. Το κακάο περιέχει φλαβονοειδή που βοηθούν στην προστασία του δέρματος.

7.Να φοράς πάντα γυαλιά ηλίου. Πέραν του ότι προστατεύουν τα μάτια από βλάβες, βοηθούν στο να μη μισοκλείνεις τα μάτια και κατ’ επέκταση να κάνεις ρυτίδες γύρω από την περιοχή
Πηγή: www.briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add