Lana Del Ray: «Είμαι στην ομορφότερη χώρα του κόσμου» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιουλίου 09, 2013

Lana Del Ray: «Είμαι στην ομορφότερη χώρα του κόσμου»


Είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, και η φήμη της εκτοξεύτηκε ακόμη περισσότερο μετά το τραγούδι της για την ταινία Great Gatsby. Η Λάνα Ντελ Ρέι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας της τραγούδησε στην Ελλάδα και συγκλόνισε το κοινό της.
Το κοινό κυριολεκτικά σαγηνεύτηκε, όπως μεταδίδει και το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων «Ο χώρος ήταν γεμάτος από κορίτσια που φορούσαν κοντά τζιν σορτς, είχαν λουλούδια ή μπαντάνες στα μαλλιά, ενώ κάποιες ήταν χτενισμένες σε sixties στυλ, δείχνοντας τη αγάπη τους για τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Φυσικά δεν έλειψαν και οι πιο ακραίες ενδείξεις θαυμασμού, με τις πιο προχωρημένες να κάνουν body painting- δραστηριότητα που υπήρχε στον χώρο- γράφοντας το όνομά της σε διάφορα μέρη του σώματός τους.»

Η ίδια αισθησιακή, λάγνα όπως πάντα, με ένα μίνι φόρεμα, κατέβηκε στο κοινό αμέσως μετά το πρώτο της τραγούδι ενώ βροντοφώναξε πως βρίσκεται «στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου» δήλωσε, ενώ αμέσως μετά το πρώτο της τραγούδι κατέβηκε στο κοινό και υπέγραψε πολλά αυτόγραφα. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες τις επιτυχίες της, δυο διασκευές με έκπληξη το «Knocking on heaven's door» αλλά και το πιο πρόσφατο τραγούδι της «Young and Beautiful», για το οποίο είπε: «Δυστυχώς όταν κάνω περιοδεία δεν γράφω καινούρια τραγούδια, πρόλαβα όμως να γράψω αυτό εδώ, για την ταινία Great Gatsby».

Πηγή:     www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: