Καθαρισμός του χώρου σας από αρνητικές ενέργειες και ψυχική ρύπανση - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2013

Καθαρισμός του χώρου σας από αρνητικές ενέργειες και ψυχική ρύπανση




Μερικοί χώροι είναι εγγενώς πιο βρώμικοι από άλλους. Αν περνάτε χρόνο σε αυτούς τους χώρους, είστε εκτεθειμένοι σε μεγαλύτερη από τον μέσο όροενεργειακή μόλυνση. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσετε την ενεργειακή υγιεινή πιο τακτικά και πιο επιμελώς - για παράδειγμα με το να κόβετε χορδές και να χρησιμοποιείται την τεχνική του γενικού sweeping. Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε απευθείας την περιοχή. Παρακάτω παρατίθενται κάποιες απλές τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία PranicHealing προκειμένου να καθαρίσετε ενεργειακά το περιβάλλον σας.

Bήματα καθαρισμού δωματίου ή κτιρίου από την βρώμικη ενέργεια :

1. Κάψτε λιβάνι. Κάψτε ένα stick ή cone από θυμίαμα στα δωμάτια του σπιτιού σας ή στον χώρο εργασίας. Το σανταλόξυλο είναι το πιο διαδεδομένο θυμίαμα ενεργειακού καθαρισμού. Περιέχει πολύ υψηλής ποιότητας πράσινο πράνα. Αν προτιμάτε διαφορετικά αρώματα, μπορείτε να χρησιμοποιείται λεβάντα που περιέχει μπλε-ιώδες πράνα ή φασκόμηλο που περιέχει πράσινο, μπλε και βιολετί πράνα.

2. Τραγουδήστε το "ΟΜ” ή “Αmen" στο δωμάτιο για 20 λεπτά. Αυτό το μάντρα διαλύει την βρώμικη ενέργεια, και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που χρησιμοποιείται παγκοσμίως ως μέρος της ρουτίνας διαλογισμού προκειμένου να καθαρίσει το μυαλό από σκέψεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να παίξετε το Grand Master Kok Sui “OM” CD.

3. Ανοίξτε όλα τα παράθυρα και τις κουρτίνες ώστε να επιτρέψετε στον καθαρό αέρα και το φως του ήλιου να εισέλθουν μέσα στο δωμάτιο. Αποτελεί ένα εύκολο τρόπο για να καθαρίσετε ένα σπίτι ή δωμάτιο ενεργειακά, καθώς ανοίγοντας τα παράθυρα και τις κουρτίνες επιτρέπετε στο καθαριστικό πράνα του αέρα και στο ηλιακό πράνα να πλημμυρίσουν ένα δωμάτιο ή το σπίτι. Μια ή δύο ώρες την ημέρα θα πρέπει να είναι επαρκείς για μέτρια ενεργειακή μόλυνση.

4. Ψεκάστε το δωμάτιο με θαλασσινό νερό από έναν ψεκαστήρα. Ανακατέψτε λίγες κουταλιές της σούπας αλάτι με ένα φλιτζάνι νερό σε ένα ψεκαστήρα με δυνατότητα λεπτού ψεκασμού. Ανακινήστε για να διαλυθεί το αλάτι. Περπατήστε μέσα στο δωμάτιο ψεκάζοντας το αλατόνερο στον αέρα, επιτρέποντας στα σταγονίδια να πέφτουν στο πάτωμα. Ακριβώς όπως το αλμυρό νερό διασπά την βρώμικη ενέργεια που καθαρίζετε από την αύρα σας, έχει την δυνατότητα να καθαρίζει αποτελεσματικά ένα δωμάτιο ή ένα κτίριο. Ο αγιασμός της Καθολικής Εκκλησίας είναι κατ’ ουσίαν αλατόνερο με την ευλογία του ιερέα σε αυτό.

5. Δυνατό χειροκρότημα. Δυνατά παλαμάκια, με την ξεκάθαρη πρόθεση να διαλύσετε την βρώμικη ενέργεια σε ένα δωμάτιο. Πηγαίνετε σε ένα δωμάτιο, διαμορφώστε την σαφή πρόθεση να διαλύσετε τη βρώμικη ενέργεια, και περπατήστε χτυπώντας παλαμάκια περίπου 10 με 30 φορές μέσα στον χώρο, ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου. Ένα χειροκρότημα ανά δευτερόλεπτο είναι ένας καλός ρυθμός.

Μπορεί να είναι δύσκολο να εκτελέσετε κάποιες από τις παραπάνω ρουτίνες στο χώρο εργασίας σας, για τον λόγο αυτό παραθέτουμε και μια ακόμη τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για το σπίτι ή την εργασία: Προβάλλετε Εlectric Violet ενέργεια στο δωμάτιο ή την περιοχή. Οραματιστείτε το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας πολύ μικρό, περίπου μισό μέτρο σε συνολική έκταση, μπροστά σας. Κάντε την απεικόνιση όσο πιο ξεκάθαρη μπορείτε. Διαμορφώστε την πρόθεση του scanning για το σπίτι ή την περιοχή ώστε να καθορίσετε εάν υπάρχει οποιαδήποτε βρώμικη ενέργεια και στη συνέχεια να σκανάρετε. Παρακολουθείστε τυχόν αισθήσεις συσσωρευμένης παθογόνου ενέργειας όπως ακριβώς κάνετε όταν σκανάρετε το σώμα σας.

Φανταστείτε μια δέσμη Electric Violet ενέργειας να βγαίνει από την παλάμη σας, όσο είστε επικεντρωμένοι στο τσάκρα της Κορώνας σας. Λούστε το σπίτι ή την περιοχή με τις δέσμες Electric Violet ενέργειας καθαρίζοντας κάθε αρνητικότητα και διοχετεύοντας τη στη γη. Προβάλλεται για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα 5 λεπτών ή μέχρι να νιώσετε την περιοχή να έχει ελαφρύτερη αίσθηση. Επαναλάβετε αν χρειαστεί. Μπορείτε επίσης να προσεύχεστε καθώς προβάλλεται Electric Violet ενέργεια. Πολλοί από εσάς μπορεί να αισθανθούν μια ισχυρή δόνηση ή μια αίσθηση «βόμβου» στο τσάκρα της Κορώνας και των χεριών.

Στη συνέχεια, ξανασκανάρετε το σπίτι. Θα πρέπει να είναι πολύ πιο καθαρό από ότι πριν ξεκινήσετε.
- Από το Βιβλίο "Your Hands Can Heal You" του Master Stephen Co, John Merryman, Eric Robins MD

ΠΗΓΗ  http://pranichealing.com/article/purify-your-space-negative-energies-psychic-pollution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add