20χρονος στρατιώτης σκοτώθηκε στον Ωρωπό - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2013

20χρονος στρατιώτης σκοτώθηκε στον Ωρωπό


Θρήνος για το θανατηφόρο δυστύχημα με άρμα μάχης που σημειώθηκε στον δρόμο από Συκάμινο προς Ωρωπό. Το άρμα μάχης Μ 113 που οδηγούσε ο 20χρονος στρατιώτης Στάθης Κρόκος ανατράπηκε, έπεσε σε χαράδρα δυο μέτρων και τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Οι γονείς του άτυχου πεζοναύτη ενημερώθηκαν για τον θάνατο του παιδιού τους λίγη ώρα αργότερα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Η γειτονιά τους στο Αλιβέρι βυθίστηκε στο πένθος, αφού όλοι γνώριζαν τον Στάθη και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική είδηση.

Το χρονικό της τραγωδίας
Tο ερπυστριοφόρο όχημα Μ113, εξετράπη της πορείας του στην παράπλευρη οδό της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της περιοχής Συκάμινο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε σε χαράδρα και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του στρατιώτη.



Στο ερπυστριοφόρο όχημα επέβαινε άλλος ένας στρατιώτης, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.
Το άρμα μάχης συμμετείχε σε φάλαγγα οχημάτων του 575ου Τάγματος Πεζοναυτών, η οποία εκινείτο με προορισμό το λιμάνι του Ωρωπού, λόγω της συμμετοχής των τμημάτων στην εν εξελίξει διακλαδική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και προανάκριση από τα αρμόδια στρατιωτικά όργανα, ενώ η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add