Α. Σαμαράς: «Δεν θα μειωθεί περαιτέρω ο κατώτατος μισθός» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2013

Α. Σαμαράς: «Δεν θα μειωθεί περαιτέρω ο κατώτατος μισθός»

Την προσωπική του δέσμευση ότι ο κατώτατος μισθός δε θα μειωθεί, διατύπωσε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του στην Realnews, βάζοντας τέλος στο ζήτημα που προέκυψε, μετά από ομιλία του γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου. Παράλληλα, στέλνει μήνυμα στους αγρότες ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπλέον παροχές.
 Σχετική είδηση:

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις αποκρατικοποιήσεις


«Δεσμεύομαι για τον κατώτατο μισθό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του, σημειώνοντας: «Το έχουμε πει! Ακόμα και ο Ολιν Ρεν το είπε μόλις χθες. Βεβαίως και δεσμεύομαι...»
Παράλληλα, έστειλε σαφές μήνυμα προς τους αγρότες, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. «Ότι μπορούσαμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση το κάναμε. Δεν έχουμε περιθώρια για κάτι παραπάνω. Και το ξέρουν. Δεν θέλω και δεν μπορώ να τους κοροϊδεύω», είπε χαρακτηριστικά.

Σφοδρή είναι η επίθεση που εξαπολύει ο κ. Σαμαράς εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για ανευθυνότητα. «Με αυτά που λέει, μάλλον  φέρεται ως αρχηγός... «δεκαπενταμελούς», παρά ως πολιτικός ηγέτης».

Ο πρωθυπουργός μιλάει με θερμά λόγια για τον Γιάννη Στουρνάρα, σημειώνοντας ότι έχει την πλήρη στήριξη του, και πως πιστώνεται μεγάλο μέρος από την αναστροφή κλίματος των τελευταιών μηνών.

«Ότι δεσμευτήκαμε να κάνουμε θα το κάνουμε», ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού σε ερώτηση για την ΑΟΖ, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασχηματισμού για το μέλλον, λέγοντας πως όποτε χρειαστεί να γίνει, θα γίνει.
ΠΗΓΗ:  ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add