Απόδραση από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο σχεδίαζαν οι 4 του Βελβεντού - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2013

Απόδραση από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο σχεδίαζαν οι 4 του Βελβεντού

Σχέδιο απελευθέρωσης μελών της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς", βρέθηκε στα USB της γιάφκας στα Τουρκοβούνια. Τι ανακοίνωσε η αστυνομία

Πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες προέκυψαν από την εξέταση των USB, που βρέθηκαν στο διαμέρισμα-γιάφκα των συλληφθέντων για τη ληστεία στον Βελβεντό, στη συμβολή των οδών Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20 (Τουρκοβούνια).
Σύμφωνα με την έρευνα της Δ.Α.Ε.Ε.Β. ένα από τα USB έχει κρυπτογραφημένο περιεχόμενο και έχει αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση-ανάλυση
Στα υπόλοιπα 4 όμως καταγράφεται μεταξύ άλλων,  και ένα λεπτομερές σχέδιο για απόδραση φυλακισμένων μελών της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς", με χρήση ελικοπτέρου.
Επίσης, εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο από καταστήματα Τραπεζών, κείμενα επιστολών, που απευθύνονται σε φυλακισμένα μέλη της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς", που εμπεριέχουν ιδεολογικές θέσεις και τοποθετήσεις, καθώς και μεταξύ τους διαφωνίες.
Βρέθηκαν ακόμα, κείμενα από έρευνα αγοράς επιχειρησιακών υλικών και μέσων (αλεξίσφαιρα γιλέκα, μικροκάμερες κ.λπ.), αλλά και μια επιστολή των συλληφθέντων, Δημητρίου Πολίτη και Ιωάννη Μιχαηλίδη, η οποία δημιουργήθηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή την 12-10-2012 και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, λίγες ώρες αργότερα, την 13-10-2012.

Ακόμη τα USB περιείχαν κείμενο του συλληφθέντα Ιωάννη Μιχαηλίδη, το οποίο τροποποιήθηκε, για τελευταία φορά, σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, την 12:56 ώρα της 22-08-2012 και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα την 17:58 ώρα της ίδιας ημέρας, αλλά και διάφορα κείμενα με ιδεολογικό περιεχόμενο.
Τέλος, από την έρευνα στο διαμέρισμα έχουν βρεθεί ακόμα μία περούκα και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.
 ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: