ΔΕΣΜΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2012

ΔΕΣΜΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ

Τι γνωριζουμε η περισσότεροι  για  τους  δεσμους σελήνης?

Οι δεσμοι σελήνης  ειναι ο  ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ  ΚΑΙ  Ο ΝΟΤΙΟΣ  ΔΕΣΜΟΣ .
Αυτοι  οι  δεσμοι έχουν να κανουν με το  ατομικό μας  καρμα  η με το  κάρμα μεταξυ αλου ανθρώπου   ή και  πολλών.
Δείχνουν τι πρεπει  να αφησουμε πισω  και  τι πρεπει να πολεμισουμε λιγο η περισσοτερο για να το  κατακτησουμε.
Μερικές  φορές οι  δεσμοί της σεληνης  δείχνουν ανάλογα που ειναι  ο βορειος  δεσμος  στον προσωπικο μας  χαρτη  τι κάρμα εχουμε.

Για παραδειχμα οταν κάποιος στον προσωπικό γεννέθλιο  χαρτη εχει  βορειο δεσμο  στον κριο  τοτε   οταν γνωριζει ατομα  κριους συνηθως εχει μια ενωση μαζι του.

Δεν ειναι  απαραιτητο ομως να  έχει ο άλλος  ήλιο στον κριό , δηλαδή το ζωδιο του να ειναι  κριός.

Απλός να έχει  μια  σύνδεση με τον βορειο δεσμο του  και  κάποιον πλανητη του  δεύτερου ατόμου.

Ας χρισημοποιησω τα λογια του αστρολογου  Γιωργου πανοπουλου  ''Όταν πολλοί άνθρωποι στις στενές του σχέσεις βιώνουν αρμονία, ευχαρίστηση και τις βρίσκουν παραγωγικές, εξελίξιμες, ανανεωτικές, βαθιές αισθάνονται ότι αυτή η μαγεία και σύμπνοια αποκλείεται να μην έχουν άνωθεν ευλογία. Φράσεις όπως «Ήταν γραφτό να είμαστε μαζί», «Όταν τον/την είδα πρώτη φορά αισθάνθηκα τέτοια οικειότητα που ήταν σαν να είχαμε συναντηθεί πριν», «Δεν μπορεί αυτή η σχέση να είναι τυχαία, κολλάμε τόσο πολύ μεταξύ μας που μοιάζει με θαύμα» είναι συχνές για τέτοιες σχέσεις. Τη αδελφή ψυχή μεταξύ άλλων αναζητάνε οι άνθρωποι όταν επισκέπτονται έναν αστρολόγο και αναρωτιούνται αν θα τη συναντήσουν.''

Ειναι  εκπληκτικο  το να γνωριζει καποιον εναν ανθρωπο και με την μια  να δεσει , και οταν το  σκεφτει καλυτερα να παραξενευτει κ να πει ''μα  πως  γινετε αυτο?''.

Προσωπικα αυτο το εχω  βιωσει και εγω. Δενεσαι με τον αλλο χωρις να το καταλαβεις!

Δεν ειναι  απαραιτητο να συμβει  αυτο σε ρωτικες μονο σχεσεις!!! Συμβενει  σε καθε  ειδους  σχεσης!Το μετα τι  αποφασιζουμε εμεις ειναι ομως αλλο θέμα! 

Ας  δουμε πως περιπου λειτουργουν οι  δεσμοι .

Ο βορειος  δεσμος  συμετρικα  ειναι  αντιθετος του  νοτιου  δεσμου. Ετσι αν  καποιος εχει  βορειο  δεσμο  στον  δυδιμο  ο νοτιος  δεσμο του  θα ειναι  στον τοξοτη  ή αν ο  νοτιος  δεσμος ειναι  στον  τοξοτη  ο βορειος δεσμος  θα ειναι  στον δυδιμο.

Οι  καρμικες σχεσεις  δεν ειναι απαραίτητα ευχαριστες ή  διαρκειας . Ομος  το καρμα ειναι αυτο που ερχετε να σε δηδαξει   κατι  καλο ή κακο  ευσυνειδητα και μη ωστε αυτο  που ειχες πριν  να  προσπαθησεις να το  αλλαξεις αν δεν σε εχει  αλλαξει το ιδιο το καρμα .!

και οπως λεει ο  Γιωργος Πανοπουλος ''Έχουν σκοπό να σε αφυπνίσουν σε πράγματα που δεν ξέρεις για τον εαυτό σου, να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις προτερήματα και ελαττώματά σου που σχετίζονται με τη συμπεριφορά σου στις σχέσεις και να σε εξελίξουν ακόμα και μέσα από το πόνο, τη σύγκρουση και τη διάλυσή τους. Το ουσιώδες είναι ότι τέτοιες σχέσεις δεν είναι καθημερινές, δεν εμφανίζονται συνεχώς και είναι μεταμορφωτικές.''.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ  ΣΕΛΗΝΗΣ  ΜΕ ΤΟΥς ΠΛΑΝΗΤΕΣ  ΣΕ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ


Βόρειος Δεσμός- Ήλιος
Σχέση ψυχικής επαφής. Ο ΒΔ γεμίζει τον Ήλιο με αισιοδοξία για το μέλλον και σε αντάλλαγμα εισπράττει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και υλική βοήθεια από τον Ήλιο. Όταν η σχέση είναι ερωτική, συνήθως είναι τόσο βαθιά που μπορεί να κρατήσει και μια ολόκληρη ζωή. Σε αυτή την επαφή περιλαμβάνεται η εμφάνιση της πατρικής μορφής με κάποιο τρόπο.

Βόρειος Δεσμός - Σελήνη
Κυρίως εγκεφαλική και συναισθηματική σχέση. Ο ΒΔ εισπράττει φροντίδα από την Σελήνη και σε αντάλλαγμα της προσφέρει πνευματική και συναισθηματική υποστήριξη. Πολύ σταθερός συνδυασμός με μοναδικό μειονέκτημα ότι μπορεί να κάνει και τους δύο να χάσουν επαφή με την πραγματικότητα. Σ' αυτή την σχέση εμφανίζεται η μητρική μορφή σε κάποιο επίπεδο.

Βόρειος Δεσμός - Άρης
Ο ΒΔ εισπράττει βοήθεια με πράξεις από τον Άρη σε Αριανούς τομείς όπως η τεχνολογία. Ο Άρης από την άλλη, λαμβάνει πολύτιμη καθοδήγηση από τον ΒΔ. Ένας συνδυασμός χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αρκεί οΆρης να μετριάσει το εγώ του απέναντι στον ΒΔ. Πολύ καλό δίδυμο για δουλειά που περιλαμβάνει ομαδικές δραστηριότητες. Σ΄ αυτή την σχέση εμφανίζεται η μορφή του αδελφού/αδελφής με κάποιο τρόπο.


Βόρειος Δεσμός - Ερμής
Δεσμός επικοινωνίας. Είναι και στους δύο εύκολο να συναντιούνται σε ένα πνευματικό επίπεδο που κάνει πιο απλή την επικοινωνία μεταξύ τους. Πολύ καλός συνδυασμός σε φιλίες ή επαγγελματικές συνεργασίες αλλά από μόνος του δεν εγγυάται αγάπη με διάρκεια σε έναν γάμο. Σ΄ αυτή την σχέση εμφανίζεται η αδελφική φιγούρα κάποια στιγμή. Ή επίσης, ένας θείος ή θεία που θέλει να κατευθύνει την εξέλιξη.


Βόρειος Δεσμός - Δίας
Από αυτό τον συνδυασμό πηγάζει καλοσύνη και αισιοδοξία που κατακλύζει και τους δύο. Μια σχέση που μπορεί να λειτουργήσει τόσο σε υλικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Συνήθως ο ΒΔ δίνει στον Δία τις φιλοσοφικές απαντήσεις που χρειάζεται κι εκείνος του ανταποδίδει με υλικά αγαθά. Πολύ καλός συνδυασμός σε κάθε είδους σχέση. Εδώ εμφανίζεται το πρότυπο δάσκαλου-μαθητή με κάποια μορφή.

Βόρειος Δεσμός - Αφροδίτη
Εφόσον μιλάμε για την φύση της Αφροδίτης, σ' αυτή την σχέση υπάρχει μεγάλη σεξουαλική ευχαρίστηση και πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Η Αφροδίτη θέλει να μοιραστεί την αγάπη σε όλες τις μορφές με τον ΒΔ, ο οποίος την βοηθάει να βρει μια κατεύθυνση στην ζωή της σε αντάλλαγμα. Καλός συνδυασμός για γάμο αλλά όπως και το σεξ, από μόνος του δεν εγγυάται την ευτυχία. Η δυνατή έλξη είναι το κυρίως θέμα αυτής της σχέσης.

Βόρειος Δεσμός - Κρόνος
Μια σοβαρή, προσγειωμένη σχέση που βασίζεται στην χειροπιαστή βοήθεια που προσφέρει ο Κρόνος στον ΒΔ, ο οποίος σε αντάλλαγμα κάνει πιο ελαφρύ το Κρόνιο φορτίο του. Υπάρχει χιούμορ στο σκηνικό αλλά η υπόθεση είναι πάντα σοβαρή. Μια σχέση σαν αυτή, μπορεί να γίνει ασφυκτική και για τους δύο. Γι αυτό λειτουργεί καλύτερα με άτομα που δεν μένουν μαζί και επικοινωνούν από απόσταση. Αυτή η επαφή περιλαμβάνει προστασία και ομαδικές δραστηριότητες με κάποιο τρόπο.

Βόρειος Δεσμός - Βόρειος Δεσμός
Αυτοί οι δύο μοιράζονται τον ενθουσιασμό που σε κατακλύζει όταν ανακαλύπτεις ότι υπάρχει κάποιος που βλέπει τα πράγματα ακριβώς όπως εσύ. Γνωρίζουν πάντα ο ένας τα βαθύτερα κίνητρα του άλλου και αυτό μπορεί να είναι κάτι πολύ καλό ή εντελώς καταστροφικό, ανάλογα με το είδος της σχέση τους. Καλός συνδυασμός για συντροφικότητα ή φιλία αφού συνήθως δημιουργείται με άτομα που γεννιούνται την ίδια περίπου ώρα.

Βόρειος Δεσμός - Νότιος Δεσμός
Μια σχέση που βοηθάει και τους δύο να αντιληφθούν ποιό μονοπάτι να πάρουν στην ζωή. Εδώ υπάρχει αληθινή συμπαράσταση του ενός στις δύσκολες στιγμές του άλλου, πολύ απλά επειδή ο ΒΔ έχει ήδη περάσει αυτά που ο ΝΔ πρόκειται να βιώσει, και αντίστροφα. Επίσης πολύ καλός συνδυασμός για συναναστροφή, ή φιλία.

Βόρειος Δεσμός - Ουρανός
Μια σχέση που ακόμα και η πρώτη συνάντηση δεν είναι συμβατική και γίνεται ξαφνικά και κάτω από όχι και τόσο συνηθισμένες περιστάσεις. Η έλξη είναι ακαριαία και η σχέση εξελίσσεται τάχιστα, όπως και τελειώνει ξαφνικά και πολλές φορές χωρίς προφανή λόγο. Ή τελειώνει γιατί κάποιος από τους δύο είτε μετακομίζει, φεύγει, ή οι δουλειές του δεν του επιτρέπουν τη κανονικότητα. Βασισμένη στον ενθουσιασμό και μια διαρκή ανάγκη για αντισυμβατικότητα συνήθως τελειώνει όταν αποκτάει ρουτίνα. Το μήνυμα της: ότι δεν αλλάζει συνεχώς πεθαίνει από πλήξη.


Βόρειος Δεσμός - Ποσειδώνας
Ένας συνδυασμός που αποδίδει μέσα σε ομάδα. Λειτουργεί καλύτερα όταν οι αυτοί οι δύο ενώνουν τις δυνάμεις τους για να έναν συλλογικό σκοπό του Ποσειδώνα (π.χ. να κάνουν μια ταινία). Συνδυασμός που ευνοεί φιλίες και συνεργασίες.


Βόρειος Δεσμός - Πλούτωνας
Άλλος ένας συνδυασμός που αποδίδει μέσα σε ομάδα. Λειτουργεί καλύτερα όταν αυτοί οι δύο ενώνουν τις δυνάμεις τους για να έναν Πλουτώνιο σκοπό.  Να δημιουργήσουν μια εταιρία, να βοηθήσουν τους άλλους με κάποιο τρόπο που θα τους φέρνει σε επαφή με τη ψυχή τους, να προσφέρουν κάτι κοινωνικά χρήσιμο.

                         `~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Νότιος Δεσμός - Ήλιος
Όπως και στον συνδυασμό ΒΔ με Ήλιο, αυτοί οι δύο συνδέονται με μια ψυχική επικοινωνία. Η μεταξύ τους σχέση έχει μια μεταφυσική επιρροή και στους δύο. Μπορεί όμως να προκαλέσει παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Για να λειτουργήσει πρέπει και οι δυο να δουλέψουν σε ψυχικό επίπεδο και να αντιμετωπίσουν πατρικά ζητήματα που εκκρεμούν από προηγούμενες ζωές.  

Νότιος Δεσμός - Σελήνη
Μια κυρίως πνευματική και συναισθηματική σχέση μέσα στην οποία και οι δύο απολαμβάνουν τις φιλοσοφικές και μυστηριακές εμπειρίες που προκύπτουν από αυτή. Πάντως, ο ΝΔ μπορεί ο ΝΔ να φανεί πολύ ηθικολόγος στην Σελήνη και ο ΝΔ να βρει την Σελήνη πολύ άστατο. Σκοπός αυτής της γνωριμίας μπορεί να είναι ή λύση κάποιου μητρικού ή ψυχικού ζητήματος που εκκρεμεί από προηγούμενες ζωές.

Νότιος Δεσμός - Άρης
Στην αρχή της γνωριμίας και οι δύο απολαμβάνουν ο ένας την ενέργεια του άλλου. Με τον καιρό όμως τα πράγματα δυσκολεύουν και ο Άρης πνίγεται μέσα στην σχέση. Ο συνδυασμός αυτός είναι πολύ εκρηκτικός για να διαρκέσει για καιρό. Αλλά είναι πολύ καλός για ομαδικές δραστηριότητες. Θα χρειαστεί να επιλύσουν κάποιο πρόβλημα σωματικής φύσης ή ένα ζήτημα με αδέρφια που εκκρεμεί από προηγούμενες ζωές.

Νότιος Δεσμός - Ερμής
Αυτός ο συνδυασμός βαθαίνει το πνευματικό επίπεδο μιας σχέσης. Αν δουλευτεί στα δυνατά του σημεία, είναι πολύ καλός για να φτάσουν και οι δύο σε κοινούς εσωτερικούς στόχους. Οι προστριβές αρχίζουν όταν ο ΝΔ αρχίζει να βρίσκει τον Ερμή αφόρητα επιπόλαιο και ο Ερμής έναν απόλυτο ηθικολόγο τον ΝΔ.  

Νότιος Δεσμός - Δίας
Συνδυασμός που φέρνει τύχη και στους δύο. Ο ΝΔ χτίζει το σκηνικό σε φιλοσοφικό επίπεδο την ώρα που οΔίας παρέχει την υλικοτεχνική υποστήριξη. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν και οι δύο θέλουν να ανέβουν στην έδρα του δάσκαλου. Το καρμικό χρέος αυτής της σχέσης από προηγούμενες ζωές, είναι ο ένας να βοηθήσει τον άλλον να ανακαλύψει το πεπρωμένο του σε αυτή την ζωή.

Νότιος Δεσμός - Αφροδίτη
Αυτός ο συνδυασμός ευνοεί τις πλατωνικές σχέσεις αν και μπορεί να δημιουργηθεί μια υπόγεια σωματική έλξη. Ο ΝΔ παραδίδει μαθήματα από την καρέκλα του ενώ η Αφροδίτη χαίρεται να τον υπηρετεί. Δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός για γάμο αφού ευνοεί τις έριδες. Και είναι συνήθως η Αφροδίτη που μένει με την αίσθηση του ανεκπλήρωτου.

Νότιος Δεσμός - Κρόνος
Δεν χαρακτηρίζεται ως ευνοϊκός συνδυασμός αλλά είναι αναπόφευκτος όταν τα δύο άτομα πρέπει να πάρουν μαθήματα πειθαρχίας. Μεταξύ τους δημιουργείται μια πολύ σοβαρή και γειωμένη επαφή που όμως μπορεί να αποκτήσει τόσο βαριά ατμόσφαιρα που είναι αδύνατον και για τους δύο να την αντέξουν. Παρόλαυτά, έχει αποδειχτεί πως όταν αποδίδει δημιουργεί σχέσεις που διαρκούν περισσότερο από άλλους καρμικούς συνδυασμούς.

Νότιος Δεσμός -ΒΔ
Ισχύει ότι και με τον συνδυασμό ΒΔ-ΝΔ, γιατί αν ο ΝΔ συμπίπτει με τον ΒΔ σε δύο γενέθλιους χάρτες, αυτόματα συνεπάγεται ότι και ο ΒΔ θα συμπίπτει με τον ΝΔ.

Νότιος Δεσμός - Νότιος Δεσμός
Ισχύει ότι και με τον συνδυασμό ΒΔ-ΒΔ, γιατί αν ο ΝΔ συμπίπτει σε δύο γενέθλιους χάρτες, αυτόματα συνεπάγεται ότι και ο ΒΔ θα είναι ο ίδιος.

Νότιος Δεσμός - Ουρανός
Το κλίμα εδώ μοιάζει με αυτό που επικρατεί στον συνδυασμό ΒΔ με Ουρανό. Αν και μεταξύ ΝΔ και Ουρανού, το στοιχείο του πρωτότυπου, του ασυνήθιστου, του εκκεντρικού, του πέρα απ΄ τα καθιερωμένα είναι πολύ πιο έντονο.

Νότιος Δεσμός- Ποσειδώνας
Η ατμόσφαιρα θυμίζει συνδυασμό ΒΔ με Ποσειδώνα. Ξυπνάει την αίσθηση αυταπάρνησης και ωθεί και τους δύο να προσφέρουν στους άλλους.

Νότιος Δεσμός - Πλούτωνας
Συνδυασμός παρόμοιος με τον ΒΔ με Πλούτωνα, μόνο που αυτός είναι ακόμα πιο εκρηκτικός. Για να το θέσουμε απλά, θυμίζει περισσότερο τον όλεθρο μιας έκρηξης ατομικής βόμβας από ότι μια προγραμματισμένη δοκιμή πυρηνικών.



με την βοηθεια του http://www.stardome.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: