Η γλώσσα του αντρικού σώματος - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Ιουλίου 21, 2012

Η γλώσσα του αντρικού σώματος

Ευτυχώς για τα θηλυκά, το ανδρικό κορμί μοιάζει με ανοιχτό βιβλίο. Οπότε, μπορείς πολύ εύκολα να μάθεις τα μυστικά του και να καταλάβεις αν σε θέλει ή όχι τελικά!Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός. Δώσε προσοχή στα μη λεκτικά σημάδια που σου δίνει ο αγαπημένος σου ή το αγόρι που θες να ρίξεις, γιατί από όσα σου λέει, δεν θα βγάλεις άκρη ποτέ.

1. Διαβάζοντας τα πόδια του: ο πιο εύκολος τρόπος να διαβάσεις τις προθέσεις ενός αρσενικού, ξεκινά από τα πόδια του. Τα πόδια αποτελούν το σημείο του σώματος ου δύσκολα θα σου πει ψέματα για τις προθέσεις του. Αν μιλάς με έναν άντρα που και τα δύο πόδια του σημαδεύουν μακρυά από εσένα, αυτό σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την κουβέντα σας και θα προτιμούσε να σε αφήσει. Αν το ένα πόδι κοιτάζει σε σένα κι το άλλο αλλού, μάλλον το σκέφτεται και δεν έχει αποφασίσει αν του αρέσεις πραγματικά. Αν και τα δύο πόδια είναι στραμμένα σε σένα, το ερωτικό ενδιαφέρον καλά κρατεί.

Ταυτόχρονα, από τα πόδια του καλού σου, μπορείς να καταλάβεις πόσο ευτυχισμένος είναι. Αν κινεί έντονα τα πόδια του ή σηκώνει τα δάχτυλά του συχνά, τότε είναι πολύ χαρούμενος και πλήρης. Αν του αρέσει να αγγίζει τα πόδια σου με τα δικά του (όταν ξαπλώνετε ή κοιμάστε μαζί για παράδειγμα) τότε είναι φουλ ερωτευμένος με την πάρτη σου. Αν το συνήθιζε στο παρελθόν αλλά τώρα το αποφεύγει, κάτι πηγαίνει στραβά στο δεσμό.

2. Διαβάζοντας τα χέρια και τα μπράτσα του: τα χέρια μπορούν πολύ εύκολα να προδώσουν τα πραγματικά συναισθήματα ενός αγοριού. Αν εκείνος συνηθίζει να βάζει τα χέρια στις τσέπες, καθώς σου μιλά, αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει να σου πει όλη την αλήθεια για εκείνος ή απλά σου κρύβει κάτι και φοβάται ότι θα προδοθεί. Τα χέρια πίσω από τον ώμο ή στον αέρα είναι ακόμα ένα παγκόσμιο σύμβολο. Μόνο τα πολύ ευτυχισμένα άτομα αισθάνονται τόσο χαλαρά ώστε να βάλουν τα χέρια πίσω από το κεφάλι.

Αν κάτι δεν του αρέσει, μάλλον θα τον δεις να αγγίζει τη μύτη, να ξύνει το λαιμό ή το πρόσωπο με σκοπό να διώξει το άγχος ή την δυσαρέσκεια. Αν πάλι σου λέει ψέματα για κάτι, θα κάνει πολλές χειρονομίες, κάτι που τυπικά δεν συνηθίζει. Για παράδειγμα, ρώτησέ τον πώς πέρασε χτες βράδυ με τα παιδιά. Αν ξύσει το σβέρκο του, μάλλον δεν στα λέει όλα.

3. Διαβάζοντας το πρόσωπό του: και ποιά δεν την έχει πατήσει από έναν άντρα με αστραφτερό χαμόγελο; Επειδή μπορούμε πολύ εύκολα να ελέγξουμε τις εκφράσεις του προσώπου, εύκολα μπορεί να σε ξεγελάσει κι εκείνος. Όμως, τα μάτια του δύσκολα θα σου πουν ψέματα, αφού αποτελούν τον καθρέφτη της ψυχής.

Η παρατεταμένη οπτική από μέρους του, αποτελεί τον δικό του τρόπο να σε σαγηνεύσει. Αυτό τον τρόπο έχουν και τα ζώα κυνηγοί απέναντι στα θηράματα του και στην φύση. Επομένως, αν σε αποφεύγει να σε κοιτά, είναι ανασφαλής ή ντρέπεται. Αν το παρακάνει, σε βλέπει σαν θήραμα που μόλις κερδίσει, θα προχωρήσει στο επόμενο. Συνδύασε την οπτική επαφή μεταξύ σας και με τα υπόλοιπα παραγλωσσικά του σημάδια, για να βγάλεις ένα σαφές συμπέρασμα για τις προθέσεις του.

4. Διαβάζοντας τον τρόπο που στέκεται: η στάση ενός άντρα, μπορεί να σου πει πολλά για την αυτοπεποίθηση που έχει. Αν στέκεται κορδωτά, με τα μπράτσα και το στήθος προς τα έξω, σου δίνει να καταλάβεις ότι είναι διαθέσιμος και έτοιμος να τον διεκδικήσεις. Αν στέκεται με τα χέρια σταυρωμένα, είναι σημάδια ότι το αγόρι αυτό δεν θέλει να επιδεικνύεται και περιμένει την κίνησή σου.

Αν στέκεται με τα πόδια ανοιχτά και τα χέρια πίσω, είναι πολύ δυναμικός και σίγουρος για τον εαυτό του και ίσως και πολύ δεσποτικός σαν χαρακτήρας. Συνήθως, τα αρσενικά που θέλουν να καταλαμβάνουν ένα χώρο με την προέκταση του σώματός του, είναι τα πιο ισχυρά σε μια παρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add