Eurovision 2012: οι πιο κακόγουστες εμφανίσεις - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Μαΐου 24, 2012

Eurovision 2012: οι πιο κακόγουστες εμφανίσεις

Χθες όλοι παρακολουθήσαμε τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision με την Ελλάδα και την Κύπρο να καταφέρνουν να περνούν στο σαββατιάτικο τελικό με αξιοπρεπείς εμφανίσεις και με το εσώρουχο της Ελευθερίας και το στήθος της Ήβης να γίνονται major θέματα στο twitter.
Όπως, λοιπόν, σε κάθε Eurovision το kitsch είχε την τιμητική του με τη χθεσινή βραδιά, όμως, να είναι πιο ήπια σε σχέση με όσα έχουμε ζήσει μέχρι τώρα. Βραβείο, λοιπόν, χειρότερου ντυσίματος κερδίζουν οι αξιαγάπητοι κατά τα άλλα δίδυμοι από την Ιρλανδία Jedward που φόρεσαν τα ασημί τους σε nineties Star Trek στυλ, έριξαν τα περσινά κοκόρια στο μαλλί και ανέβηκαν στη σκηνή στην πιο kitsch εμφάνιση της βραδιάς.

Και το San Marino, όμως, δεν πήγε πίσω φορώντας το χρώμα του facebook σε συνδυασμό με ιατρικές ρόμπες και χρυσά λαμέ σε μια εμφάνιση χωρίς καμία αίσθηση αισθητικής. Από την άλλη είχαμε τα κορίτσια από τη Λετόνια που ντύθηκαν κουμπάρες σε επαρχιακό γάμο με μπόλικες πιέτες και δημιουργίες που αγκάλιαζαν τις σιλουέτες τους χωρίς όμως να τις κολακεύουν.
Τέλος, τα κορίτσια από τη Φιλανδία και την Αλβανία δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτή τη λίστα. Η μεν πρώτη φόρεσε και αυτή μπλε αλλά με μια ουρά που δεν θα ταίριαζε ούτε στο κόκκινο χαλί του MET Ball και η δεύτερη μια δημιουργία με αρχιτεκτονικές αναφορές και με μαλλιά τζίβα με μπουμπάρι –δεν μπορείτε να το αντιγράψετε όσο και αν προσπαθήσετε. 
Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: