ΠΑΝΣΕΝΗΝΟΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Απριλίου 05, 2012

ΠΑΝΣΕΝΗΝΟΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ



Έντονες καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες θα φέρει η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Ζυγού για σας από 1 έως και 11 Απριλίου. Είναι πολύ πιθανό να θέλετε να γίνουν άμεσα κάποιες ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σας με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα και να το διεκδικήσετε έντονα. Προσέξτε πολύ καλά τη στάση σας και μην εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα αν δεν είστε έτοιμοι συναισθηματικά και οικονομικά να δεχτείτε και τις συνέπειες. Αν και η Πανσέληνος αυτή δεν θα σας αφήσει πολλά περιθώρια να κινητοποιήσετε τη λογική σας για να ηρεμήσετε τα «πνεύματα» εσείς καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε τουλάχιστον από τις… εμπόλεμες ζώνες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο ούτε και για νέες σχέσεις και συνεργασίες τώρα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού από 1 έως και 11 Απριλίου θα σας κάνει να νιώθετε αδύναμοι μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην καθημερινή σας ζωή. Νιώθετε να βάλλεστε από παντού και κυρίως από το χώρο της δουλειάς όπου από κει πηγάζει και η μεγαλύτερη δυσαρέσκειά σας. Θα αισθανθείτε όμως και γενικότερα πως δεν παίρνετε πίσω την ανταμοιβή που σας αξίζει για τις υπηρεσίες σας και για όλα αυτά που δίνετε στους άλλους, και ίσως να μην έχετε και άδικο. Η κούραση τώρα θα είναι πολύ έντονη και ίσως να νιώσετε την εξάντληση να πλησιάζει και να έχετε κάποια προβλήματα υγείας. Φροντίστε να ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες όσο μπορείτε περισσότερο, να κοιμάστε περισσότερες ώρες και να κάνετε μια πιο σωστή διατροφή.Μην ξεκινήσετε όμως μια εξαντλητική δίαιτα τώρα γιατί δεν θα σας αποδώσει τα αποτελέσματα που θέλετε. Αποφύγετε τις αλλαγές στη δουλειά και σκεφτείτε τις αργότερα, πιο ψύχραιμα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ερωτικός τομέας, τα συναισθηματικά, ο τομέας των παιδιών και γενικότερα όσοι αγαπάτε είναι εκείνοι που βάλλονται περισσότερο για σας με την Πανσέληνο αυτή στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού από 1 έως και 11 Απριλίου. Είναι μια δύσκολη περίοδος για σας αφού θα πρέπει να το πάρετε απόφαση και να κάνετε πίσω ένα βήμα προκειμένου να μη χάσετε τα πρόσωπα που αγαπάτε. Αν δείτε όμως πως έχουν υπερβολικές απαιτήσεις θα πρέπει να απομακρυνθείτε από κοντά τους για ένα διάστημα, να σταματήσετε κάθε είδος παροχής ώστε να νιώσουν πως σας χάνουν για να διαπιστώσουν την αξία σας και να αλλάξουν συμπεριφορά. Ένας νέος ή παλιός έρωτας μπορεί τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο να σας παιδέψει λίγο παραπάνω, αλλά τελικά μπορεί και να σας αρέσει ή να σας κινήσει το ενδιαφέρον. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικογενειακά ζητήματα και θέματα που αφορούν γενικότερα το σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο αυτή στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού από 1 έως και 11 Απριλίου. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες που υπάρχουν τώρα θα σας δυσαρεστήσουν ακόμα περισσότερο και ίσως σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που δράτε ή που σκέφτεστε κάποια πράγματα. Φροντίστε να μην είστε κι εσείς εριστικοί κατά τις συζητήσεις σας με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, αν περιμένετε οποιοδήποτε είδος υποστήριξης από αυτούς, γιατί μπορεί να τους χάσετε μια για πάντα από κοντά σας. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και γίνετε λίγο πιο συμβιβάσιμοι για να ηρεμήσουν τα πράγματα καθώς τώρα μπορεί να έχετε ακραίες εξελίξεις


ΛΕΩΝ

Στον τομέα της επικοινωνίας φαίνεται να σας «χτυπά» η Πανσέληνος αυτή στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού από 1 έως και 11 Απριλίου καθώς άλλα θα θέλετε να κάνετε, να πείτε ή να περάσετε στους άλλους, και άλλα θα κάνετε. Είναι πολύ πιθανό τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο να μην έχετε και τόσο καλή επικοινωνία με τους άλλους ή να μην αντιλαμβάνονται άμεσα αυτά που θέλετε να τους πείτε και να σας παρεξηγήσουν. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται για τις προθέσεις σας και μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε ουσιαστικά να πράξετε. Αποκαλύψεις ή αλήθειες που δεν γνωρίζατε μπορεί να έρθουν από το πουθενά στην επιφάνια και να σας καταπλήξουν. Προσέξτε πολύ κατά τις μετακινήσεις, τις συναντήσεις, τις συμφωνίες ή τα ταξίδια σας γιατί μπορεί να συμβούν πράγματα που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα και αν γίνεται προσπαθήστε ακόμα και να τα περιορίσετε στο ελάχιστο. 






ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλά τα έξοδα αυτές τις μέρες με την Πανσέληνο στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού από 1 έως και 11 Απριλίου καθώς θέλετε να περάσετε καλά δίχως να σκέφτεστε το αντίτιμο. Το πιθανότερο είναι να ξοδεύσετε αλόγιστα τα χρήματά σας σε μέρη, ανθρώπους και αγορές που δεν έχετε και τόσο ανάγκη, μόνο και μόνο για να αισθανθείτε καλύτερα. Η ανάγκη σας όμως για διασκέδαση και ένα γενικότερο «ξεσάλωμα» είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα θα συμμαζευτείτε τώρα. Μην επενδύσετε αυτές τις μέρες μεγάλα ποσά και προπαντός διαφυλάξτε τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενά σας από πιθανές κλοπές γιατί όλα είναι πιθανά. Αποφύγετε να μιλήσετε τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο για οικονομικά ζητήματα, ακόμα και για νέες δουλειές ή συμφωνίες γιατί μάλλον θα σας… ρίξουν. 

ΖΥΓΟΣ
Στο δικό σας ζώδιο η Πανσέληνος αυτή στις 6 Απριλίου όπου σας επηρεάζει από 1 έως και 11 Απριλίου, δικές σας θα είναι και οι μεγαλύτερες δυσκολίες. Τώρα νιώθετε μια επιτακτική ανάγκη να δείτε που ακριβώς βρίσκεστε σε όλες σας τις σχέσεις, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, οικογενειακές. Τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο από τη ζωή σας αυτήν την περίοδο και με ποιόν τρόπο θα κάνετε πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σας. Δεν θα πρέπει όμως να βιάζεστε και να προσπαθήσετε να τα τακτοποιήσετε όλα μαζί γιατί το έχετε αυτό ως ανάγκη γενικότερα και μάλλον θα τα κάνετε «σαλάτα». Βάλτε σωστές προτεραιότητες. Ζυγίστε όλα τα υπέρ και τα κατά δίχως βιασύνη. Σκεφτείτε αν αξίζει να τελειώσετε σχέσεις που δεν σας αξίζουν και που μόνο τους δίνετε δίχως να εισπράττετε τα αντίστοιχα. Το σίγουρο είναι πως μέσα από μια πίεση που νιώθετε τώρα μπορεί τελικά να βγει και κάτι καλό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού από 1 έως και 11 Απριλίου θα σας γεμίσει με άγχος και ανησυχία αφού θα είστε λίγο υπερβολικοί με τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε θετικά αφού πρώτα ξεκαθαρίσετε τις παλιές υποθέσεις που έρχονται τώρα να σας απασχολήσουν και σας αναγκάσουν να τις βάλετε σε μια τάξη. Μην ανοίγετε όμως από μόνοι σας παλαιότερες πληγές και μην ξαναγυρνάτε σε σχέσεις και λογικές του παρελθόντος που δεν σας έχουν δώσει και ότι καλύτερο. Το ότι έχετε να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε πολλά κυρίως μέσα σας είναι γεγονός και ίσως χρειαστεί να απομονωθείτε λίγο από τον πολύ κόσμο για να κάνετε κάτι τέτοιο. Δεν θα έχετε και πολύ διάθεση για πολλές κοινωνικότητες τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο και πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες και ανασφάλειες που τώρα θα σας ξαναθυμηθούν. Εξηγήστε στους άλλους τις διαθέσεις σας και εκείνοι που σας εκτιμούν, πραγματικά θα το καταλάβουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με την έρευνα και με θέματα που αφορούν την ψυχολογία, τη μεταφυσική ή και την αστρολογία γιατί σίγουρα μπορούν να σας δώσουν υποστήριξη και ίσως και μια διαφορετική προσέγγιση σε όλα αυτά που νιώθετε, σκέφτεστε και διαισθάνεστε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια γενικότερη αναθεώρηση στους στόχους σας με την Πανσέληνο στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού από 1 έως και 11 Απριλίου καθώς οι δυσκολίες είναι πολλές στο δρόμο προς την επιτυχία. Προσπαθήστε να μη χάνετε άλλο χρόνο με στόχους που δεν σας ταιριάζουν και προχωρήστε ακάθεκτοι εκεί που βλέπετε πως μπορείτε να έχετε και μακροπρόθεσμα κάποια κέρδη σε πολλά επίπεδα. Στο μυαλό σας έχετε κάποιες σχέσεις που σας ταλαιπωρούν ή κρατούν μια απόσταση από σας, και ίσως να τις εξιδανικεύσετε κιόλας. Φροντίστε να εκτιμήσετε τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν έτσι ακριβώς όπως τους αξίζει και μην κοιτάτε δεξιά κι αριστερά, μήπως και προκύψει κάτι καλύτερο. Φίλοι είναι κοντά σας και μπορούν να σας βγάλουν από τη ρουτίνα με συνεχείς εξόδους και διασκεδάσεις, αρκεί να τους αφήσετε. Αλλάξτε οτιδήποτε δεν σας πάει ή σας καταπιέζει ακόμα κι αν στενοχωρηθείτε που θα το αφήσετε πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος αυτή στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού από 1 έως και 11 Απριλίου έρχεται να σας θυμίσει τα «πρέπει» σας τα οποία θα πρέπει να βάλετε τώρα πρώτη προτεραιότητα και να ξεχάσετε τα «θέλω» σας, για να μπορέσετε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και να χτίσετε κάτι που θα σας αποφέρει κέρδη για πολύ καιρό. Αγχώνεστε να προλάβετε όλα αυτά που θέλετε και που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας, και ξεχνάτε τις βασικές σας ανάγκες και τον ίδιο σας τον εαυτό. Μήπως είναι καιρός να επαναστατήσετε και να βάλετε στην άκρη για λίγο τις ανάγκες των άλλων; Οπλιστείτε με δύναμη αυτές τις μέρες και μην είστε εριστικοί με πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον σας γιατί θα δημιουργήσετε έχθρες και αψιμαχίες σε τομείς που έχετε ανάγκη την απόλυτη ηρεμία και με άτομα που σας στηρίζουν σε οτιδήποτε κι αν κάνετε. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που αντέχετε να φέρετε εις πέρας, ακόμα κι αν οι άλλοι σας θεωρούν μια κρυφή υπερδύναμη. Γιατί άνθρωποι είστε κι εσείς και έχετε συγκεκριμένες και όχι ατελείωτες αντοχές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα νέα που θα πάρετε με αυτήν την Πανσέληνο στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού από 1 έως και 11 Απριλίουδεν θα είναι και τόσο αρνητικά, αν και κάποιες αντιδράσεις, μικρές απογοητεύσεις και εντάσεις θα τις έχετε σίγουρα. Είναι πολύ πιθανό τώρα να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε ανθρώπους που έχετε ανάγκη με λάθος τρόπο. Η Πανσέληνος αυτή σας κάνει ιδιαίτερα απαιτητικούς, γεγονός που δεν θα αρέσει και τόσο πολύ στους άλλους. Όπως και να έχει, έχετε απογοητεύσει κάποια άτομα και η στάση τους την περίοδο αυτή είναι ανάλογη των δικών σας παλαιότερων ή και πιο πρόσφατων πράξεων απέναντί τους. Μόνο αν δείξετε καλή διαγωγή και πείσετε με τις πράξεις σας και όχι μόνο με λόγια, μπορεί να κερδίσετε ανθρώπους που κρατάνε μια απόσταση από σας ή είναι αρκετά αρνητικοί μαζί σας, ιδιαίτερα τώρα που τους χρειάζεστε να σας στηρίξουν. Αποφύγετε τις επεκτάσεις και τις νέες ενάρξεις σε τομείς που δεν έχετε οργανωθεί σωστά, γιατί μπορεί να επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Κανονίστε να φύγετε ένα ταξιδάκι για να ξεχάσετε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχετε στην καθημερινότητά σας.
ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος αυτή στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού από 1 έως και 11 Απριλίου ανεβάζει κατακόρυφα τον ερωτισμό που εκπέμπετε καθώς και την ερωτική σας διάθεση. Θα είστε πολύ πιο ελκυστικοί στους άλλους, κι αυτό θα το διαπιστώσετε άμεσα. Επίσης, η Πανσέληνος αυτή θα σας κάνει να σκέφτεστε περισσότερο από ποτέ την αισθηματική σας ζωή, αλλά και θέματα οικονομικά κυρίως τα έξοδά σας και πώς θα τα συμμαζέψετε. Είναι πολύ πιθανό να νιώθετε πως δεν μπορείτε να πετύχετε απόλυτα αυτά που θέλετε, θα αισθάνεστε πως σας ξεγλιστράνε μέσα από τα χέρια σας, θα νιώθετε πως δεν σας δίνουν οι άλλοι αυτά που έχετε ανάγκη. Μην γκρινιάζετε και προσπαθήστε να αποβάλετε την ένταση που έχετε με άλλους τρόπους, πιο δημιουργικούς μέσα από το γράψιμο, διάβασμα, περπάτημα, μακρινές βόλτες, με εντατική γυμναστική. Αποφύγετε τα υπέρογκα έξοδα τις μέρες αυτές γιατί ίσως να χαλάσετε πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που «σηκώνει» η τσέπη σας και πολύ πιθανό να χρεώσετε τις κάρτες σας για να κάνετε μια μεγάλη αγορά, δίχως πολύ σοβαρή σκέψη. Μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε, όσο πολύ κι αν τα θέλετε και μην αφήσετε την έντονη ανησυχία να σας οδηγήσει σε λάθη που δύσκολα θα διορθώσετε μετά. 



ΠΗΓΗ  http://www.anew.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add