ΕΛΛΑΔΑ: Η Ελευθερία Ελευθερίου στην Τουρκία για την προώθηση του «Aphrodisiac»! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Απριλίου 05, 2012

ΕΛΛΑΔΑ: Η Ελευθερία Ελευθερίου στην Τουρκία για την προώθηση του «Aphrodisiac»!

Στα πλαίσια της προώθησης του «Aphrodisiac», της συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision 2012, η φετινή εκπρόσωπος της χώρας μας, Ελευθερία Ελευθερίου, πρόκειται να επισκεφθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες της γειτονική Τουρκία. Τη συγκεκριμένη ανακοίνωση έκανε πριν από λίγο η ίδια η νεαρή καλλιτέχνις, μέσα από τη προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook.

Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα από τις 5 έως και τις 8 Απριλίου η Ελευθερία θα βρεθεί στη γείτονα χώρα για τις ανάγκες του promo tour της φετινής συμμετοχής, όπου θα πραγματοποιήσει μια σειρά εμφανίσεων σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, καθώς επίσης και συνεντεύξεις στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Παράλληλα, το Σάββατο 7 Απριλίου θα παρευρεθεί σε ειδική εκδήλωση που έχει προγραμματίσει προς τιμήν της ο OGAE Turkey, όπου θα έχει τη δυνατότητα να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τα μέλη του Σωματείου. Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το τραγούδι με το οποίο σε λίγες ημέρες θα διαγωνιστεί στη σκηνή του Μπακού, αλλά και να επικοινωνήσει το σύνολο της Ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό.

Επόμενο σταθμό στο promo tour της Ελευθερίας Ελευθερίου αποτελεί το «Eurovision In Concert», που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου στην Ολλανδία

http://ogaegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια: